راهنمایی برای انتخاب هاست
ببخشید این سوال رو اینجا مطرح کردم بنده تازه واردم و نمیدونستم دقیقا کجا باید این سوال رو بپرسم.
بنده برنامه نویس اندروید هستم.در حال ساخت اپلیکیشنی پیامکی هستم که از طریق یک صفحه php در سرور به دیتابیس دسترسی پیدا کند و اطلاعات رو از دیتابیس بخونه یا بنویسه . در هر لحظه هم ممکنه 10000 نفر بخوان به سرور دسترسی پیدا کنند.
به نظر اساتید بنده باید چه نوع هاستی تهیه کنم؟
سرور اختصاصی , مجازی , یا هاست اشتراکی
و اینکه اگر کسی سرویس دهنده خوبی با قیمت مناسب میشناسه به دور از تبلیغات و صادقانه بهم معرفی کنه.
متشکرم
پاسخ : راهنمایی برای انتخاب هاست
با سلام
دوست عزیز بهتره شما یک سرور مجازی یا اختصاصی درخواست کنید
چون بازدید شما 10000 است از سرور مجازی با منابع شروع کنید تا بعدا مشکلی براتون پیش نیاید ولی اگر وضع مالی تون بهتره میتونید سرور اختصاصی تهیه کنید ولی بع نظر من سرور مجازی با منابع بالا تهیه کنید
سلام
اول این که امیدوارم موفق باشید
دوم راجب سوالتون از نظر من بهتر هست از سرور مجازی استفاده کنید
چون هم راحت تر هست برای خودتون و هم این که کیفیت بهتری داره نسبت به هاست های اشتراکی
اینجا هم بخش آموزشی هست امکان افر دادن نیست :)
سوالی داشتید در خدمتم
با تشکر
دوست عزیز منظورم از 10000 در لحظه بود.وتعداد بازدید یکتا ممکن است در روز به 200000 هم برسد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gro7392
با تشکر
دوست عزیز منظورم از 10000 در لحظه بود.وتعداد بازدید یکتا ممکن است در روز به 200000 هم برسد
خب بهتره سرور اختصاصی تهیه کنید اونم منابع بالا از فرانسه تهیه کنید میتونید هزینه کم و سرعت بالا داشته باشید جناب حسینی (سرور وی دی اس )
رو براتون پیشهاد میکنم----------------این یه راهنمایی بود نه افر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
twohost
خب بهتره سرور اختصاصی تهیه کنید اونم منابع بالا از فرانسه تهیه کنید میتونید هزینه کم و سرعت بالا داشته باشید جناب حسینی (سرور وی دی اس )
رو براتون پیشهاد میکنم----------------این یه راهنمایی بود نه افر
دوست عزیز در صورت امکان افر رو برام پ.خ کنید.
سلام
بهتره از سرور اختصاصی
با حداقل 16 گیگ رم و cpu چهارهسته ای استفاده کنید
البته از کش.ری که نسبت بهایران پینگ زیادی نداشته باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gro7392
ببخشید این سوال رو اینجا مطرح کردم بنده تازه واردم و نمیدونستم دقیقا کجا باید این سوال رو بپرسم.
بنده برنامه نویس اندروید هستم.در حال ساخت اپلیکیشنی پیامکی هستم که از طریق یک صفحه php در سرور به دیتابیس دسترسی پیدا کند و اطلاعات رو از دیتابیس بخونه یا بنویسه . در هر لحظه هم ممکنه 10000 نفر بخوان به سرور دسترسی پیدا کنند.
به نظر اساتید بنده باید چه نوع هاستی تهیه کنم؟
سرور اختصاصی , مجازی , یا هاست اشتراکی
و اینکه اگر کسی سرویس دهنده خوبی با قیمت مناسب میشناسه به دور از تبلیغات و صادقانه بهم معرفی کنه.
متشکرم
باسلام
با توجه به این که پروژه هست و در مراحل تست هست
یک وی پی اس تهیه کنید با قیمت معقول و هزینه متوسط
در صورت نیاز به منابع بیشتر و گسترش برنامه خود بعد به سمت سرور اختصاصی بروید
موفق باشید
بخاطر تعداد بازدید آنلاین از سرور مجازی شروع کنید سعی کنید با کانفیگ مناسب در تعداد بازدید بالا به مشکل برنخورید
با سلام
من به شما پیشنهاد می کنم چون اپلیکیشن داری تست می کنی و باید سرعت لودش خوب باشه
حتما از سرور های ایرانی تهیه کن چون پینگشون خیلی خوبه
و اگر هزینه نداری اول کاری یک هاست ایرانی اشتراکی تهیه کن
بنده می تونم کمکت کنم
اما اگر راهنمایی بخوای از سرور های اسیاتک و پاس آنلاین استفاده کن
موفق باشید