-
هتزنر یا رداستیشن
سلام
من الان دو تا سرور دارم یکی از هتزنر با 32 گیگ رم و یکی هم در رد استیشن با 16 گیگ رم هر دو هم هارد انترپرایس دارن.
قصد دارم فقط یکیشون رو نگه دارم. کارش هم بالا آوردن دو سرور مجازی یکی لینوکس و یکی ویندوز هست. لینوکس بعنوان سرور دانلود استفاده میشه و ویندوز برای کارهای جانبی.
به نظرتون با توجه تجربه تون و اینکه کار اصلی سرور دانلود هست کدومش رو نگه دارم؟ البته هزینه رداستیشن 100 تومن بیشتره! و البته نمیخوام ریسک از بین رفتن اطلاعات داشته باشه!
-
پاسخ : هتزنر یا رداستیشن
سلام وقت بخیر
مدل سرورهایی که دارید؟
پورت گارانتی شده برای رداستیشن چقدر هست؟
-
هتزنر HEX40
رداستیشن Dual Core i3-530 - 2.93Ghz, 16GB RAM, 2 x 2TB HDD, RAID
پورت 100 مگ گارانتی شده
-
مشخصات سرور آلمان بهتر از انگلیس هست.
پردازنده قوی تر - حافظه رم بیشتر - پورت با گارانتی سرعت بیشتر - کیفیت مناسب پهنای باند و ارتقای ارزان
با لینوکس هم می توانید سرعت دیسک های 2 سرور را باهم مقایسه کنید.
-
طبق تجربه 2 ساله از رد استیشن میتونم بگم این دیتاسنتر نسبت به ابیوز زیاد حساسیت نشون نمیده و اینکه شبکه این دیتاسنتر پایداری بسیار عالی داشته ولی از لحاظ قیمت بگید هتزنر سروهای به نسبت ارزانتری داره ولی نسبت به ابیوز خیلی حساس هستند که در صورت کانفیگ درست روتر مشکلی ندارید .
پورت هتزنر بهتر جواب میده برای کار شما که دانلود هست وقیمت هم مناسبتر هست
-
من با هتزنر مشکل ابیوز نداشتم 8 ماه باهاش کار کردم و کیفیت پورتش هم خیلی خوب بود. ولی از لحاظ سخت افزار و تضمین سوختگی هارد و ... بهش مشکوکم. دوست ندارم خانه ای روی آب بسازم!
-
شما روی هر دیتاسنتری و سروری باشید باید از اطلاعات در سرور دیگر بک آپ داشته باشید
پیشنهاد ما هم هتزنر هست
روی سری های اینترپرایس سوختگی کمی دیده شده
-
سلام
برای کار شما هتزنر مناسب هست
-
سلام
مشخصات سرور هتزنر شما بهتره و ارزون تره ولی بنده رد استیشن رو بیشتر ترجیح میدم
-