مشکل در افزودن دامین در دایرکت ادمین
دامین زیر
http://mazaneh.ir
را به عنوان یک دامین اصلی (نه پارک و نه ادان دمین) در دایرکت ادمین ست کردم. دی ان اس هایش را هم دیروز تغییر داده ام و الان هم که به این آدرس می رم می بینم دیگر سایت قدیم را باز نمی کند و در عوض سایت جدید هم نمی رود بلکه server not found در مرورگر نمایش داده می شود.
مشکل چیست؟
آیا CSF فایروال مشکل دارد؟
پاسخ : مشکل در افزودن دامین در دایرکت ادمین
ببینید برای این کار یک User جدید بسازید . منظورم اینه که اگر از user level دسترسی admin خودتون استفاده کنید و مثلا با domain setup بهش domain اضافه کنید این کارو مختل میکنه .
البته راه حلش اینه که بعد از اضافه کردن دامین ، اولا مطمئن بشید که دامین به صورت main یا default تنظیم شده باشه ( از قسمت domain setup )
و اینکه از اون دامین جای دیگه ای رو همون سرور استفاده نشده باشه ...
بعد از اون هم از قسمت DNS Management مطمئن بشید که dns ها و IP بدرستی تنظیم شده باشه ....
* از اونجایی که فکر میکنم مشکل جدیدا بوجود آمده و قبل از تغییرات شما در دامین اون بدرستی کار میکرده ، پس فکر نمیکنم که فایروال شما مشکلی رو ایجاد کرده باشه .
این اولین دامین است که در پنل یوزر ساختم و کلا بعد از نصب csf رفتم سراغ ست کردن آی پی و دامین.
DNS های خود سرور بدرستی تنظیم شده ؟
*قسمت admin level , DNS Administration بدرستی تنظیم شده ؟
امکانش هست این دامین رو به کلی حذفش کنید از رو سرور و یک user جدید و مجزا از user ادمین تعریف کنید ؟ ( reseller level , Add New User ) و بعد از ساخته شدنش دوباره تنظیمات DNS رو چک کنید و امتحان کنید ببینید بالا میاد یا نه .
برای رفع این گمان که CSF مشکلی براتون ایجاد میکنه فعلا csf رو غیرفعال کنید ...
آیا بین IP و DNS رابطه ای وجود دارد؟ من سه آی پی دارم که یکی سرور و دو تای دیگر آزاد هستند. من برای ریسلر و برای هر دامین دو DNS اختصاصی درست کردم.
دی ان اس سرور : ns1.exam.com ns2.exam.com
دی ان اس ریسلر: ns11.eaxam.com ns12.exam.com
دی ان اس دامین 1: ns100.exam.com ns101.exam.com
آیا این تنظیمات سبب اشکال شده؟
رابطه این که DNS نام ها رو به آی پی ( و برعکس) برای سرور ترجمه میکنه و اگر مشکلی داشته باشه دسترسی با دامین به سایت امکان نداره .
همین تنظیمات مشکل ایجاد کرده !
اگر میخواید به همین شکل سرویس بدید باید تمامی این DNS ها + IP ها رو به سرور معرفی کنید .
از قسمت admin level , DNS Administration میتونید این کار رو بکنید .
آیا برای هر دو دی ان اس باید یک IP اختصاصی در نظر گرفت؟
یا اینکه ترتیب مثال زیر درست است:
دی ان اس سرور : ns1.exam.com ns2.exam.com ------> 120.120.120.120
دی ان اس ریسلر: ns11.eaxam.com ns12.exam.com------> 120.120.120.120
دی ان اس دامین 1: ns100.exam.com ns101.exam.com------> 120.120.120.120
یعنی همه دی ان اس های موجود را به یک آی پی ست کنیم؟
خیر . الزامی برای این کار نیست
دادن ip به هر DNS دیگه به سیاست کاری و نیاز خودتون بر میگرده
میتنونید همه ی این DNS ها رو روی یک IP ست کنید .
و یا برای هر IP , DNS مجزا تعریف کنید
( DNS دامین رو پیشنهاد میکنم با همون IP سرور تنظیم کنید ، برای صرفه جویی در ip ! )
ولی این DNS ها به شرطی روی سرور شما درست کار میکنن که اولا ip مخصوص شبکه سرور شما باشه ( اگه همه ی ip ها رو از دیتاسنترتون خریداری کردید مشکلی نداره و روی شبکه شماست ) و این که DNS ها رو روی سرور تعریف ( add ) کنید .
اگر سوالی در این رابطه دارید بپرسید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
online24
ولی این DNS ها به شرطی روی سرور شما درست کار میکنن که اولا ip مخصوص شبکه سرور شما باشه ( اگه همه ی ip ها رو از دیتاسنترتون خریداری کردید مشکلی نداره و روی شبکه شماست ) و این که DNS ها رو روی سرور تعریف ( add ) کنید .
اگر سوالی در این رابطه دارید بپرسید .
مگه دایرکت ادمین دی ان اس ها را روی سرور تعریف نمی کند؟ در فرم خرید سرور دی ان اس ها را پرسیده بود و من ns1 , ns2 تعریف کردم.
ببینید من سه تا آی پی دارم :
ip_1 = Server
می خواهم
ip_2 برای reseller باشد یعنی هر دامینی توسط ریسلر ایجاد شود تحت ip_2 باشد.
ip_3 را می خواهم به یک ساب دامین از یک دامین که در پنل ریسلری فوق موجود است اختصاص دهم
علاوه براین من موقع ایجاد ریسلر همان دامینی که سرور و دی ان اس های سرور تنظیم شده را به عنوان دامین ریسلر در پنل وارد کردم.
ممنون می شم راهنمایی کنید.
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
الان در قسمت admin-->DNS Administration خود دایرکت ادمین با توجه به تنظیماتی که در بخش های دیگر دایرکت ادمین انجام داده ام 2 آی پی و یک جفت دی ان اس وجود دارد:
جفت دی ان اس های 1 و 2 در دامین ریسلری (دامنه ای که هنگام تعریف ریسلر به دایرکت ادمین می دهیم) به IP_1 یا آی پی سرور ست شده.
همان جفت دی ان اس 1و 2 در دامین های ریسلر (اکانتهای ساخته شده توسط ریسلر)به IP_2 یا آی پی که خواستیم برای ریسلر اشتراکی باشد.
یعنی یک جفت دی ان اس به دو آی پی ست شده.
دایرکت ادمین معرفتی هیچ کاری انجام نمیده ( :دی )
شما خودتون باید تک تک DNS ها رو روی DNS Administration تعریف کنید .
بعد از add کردن موقع ساخت reseller
DNS & IP رو براش تنظیم مینید و از اون به بعد همه مشتری هاشو با DNS خودش میسازه ...
برای مورد آخر !
وارد پنل همون domain میشید . در قسمت DNS Management ، یک A record میسازید
به این صورت که کادر اول ( از سمت چپ ) رو با ساب دامین پر میکنید ، ( sub.domain.com ) کادر روبروی اون ( A ) رو هم با ip ای که میخواید
باز هم سوالی داشتید بپرسید