پاسخ : امکانات جدید ویندوز ۱۰
سلام
کمترین انتظاری که از ویندوز جدید میرفت ، کاهش منابع سیستمی ، افزایش سرعت و سبکتر شدن سیستم عامل و نرم افزارهای تحت ویندوز بود که در این متن اشاره ای به چنین مواردی نشده.تنها اشاره به پیشرفت تکنولوژی های بکار رفته شده که این مورد خودش کم نیست اما مورد اصلی تر همانیست که اول اشاره شد
این احتمال هم هست که منبع این متن ویندوز جدید را بلحاظ سخت افزاری و میزان مصرف منابع سیستمی تست نکرده باشند
در هر صورت در اخبار فعلی که دلیل قانع کننده ای برای مهاجرت وجود نداره.
یکی از امکانات جدیدش اینه که مایکروسافت اطلاعات شما رو برمیداره (Keylogger)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sht-design
برای این حرف منبع دارید؟
اگر صحت داشته باشه که همون اتفاقی که برای گوگل افتاد و خیلیها پیش خودشون بخاطر سواستفاده و ***ی از اطلاعات تحریمش کردند میوفته
این قضیه رو من نشنیدم
ولی خب اگر واقعیت داشته باشه یکم برای ماکروسافت بد میشه
خداکنه دروغ باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sht-design
وقتی اینترنت در کار باشه سرقت اطلاعات بدون هیچ کی لاگری انجام میشه
چرا فکر میکنید اینقدر اطلاعات شما مهم هست ؟
هیچ کشوری اطلاعات شخصی شما مثل عکس های خانوادگی شما و اینا رو نمیخواد
حتی کشور خودمون هم این اطلاعات رو لازم داره از هر فردی چه برسه به کشورهای دیگه که همه یه جوری دشمن به حساب میاند
فقط میخوان بدونند شما چه کاره هستی . کجا میری . چی میخوری . علایقت چیا هست ؟ طرفدار کدوم حزب سیاسی هستی . به اتفاقات کدوم کشورهای اهمیت میدی . چقدر جرات داری . فرد بدردبخوری هستی یا نه .
این موارد الان در سطح کمی هست
اما حدود چند سال دیگه کشورهای دیگه و تکنولوژِ های اون مثل وایبر مثل گوگل مثل مایکروسافت شما رو بهتر از خودتون میشناسند
سعی کنید با این قضیه کنار بیاید و اگر نمی تونید کنار بیاید اینترنت رو برای همیشه فراموش کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima-s
برای این حرف منبع دارید؟
اگر صحت داشته باشه که همون اتفاقی که برای گوگل افتاد و خیلیها پیش خودشون بخاطر سواستفاده و ***ی از اطلاعات تحریمش کردند میوفته
توی همین انجمن اگر کمی جستجو کنید تاپیکش رو خودتون میتونین مشاهده کنید
اون تاپیک رو کاربر با نام کاربری سرزمین بود و خود مایکروسافت اونو اعلام کرده
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
98M!zban
حتی کشور خودمون هم این اطلاعات رو لازم داره از هر فردی چه برسه به کشورهای دیگه که همه یه جوری دشمن به حساب میاند
فقط میخوان بدونند شما چه کاره هستی . کجا میری . چی میخوری . علایقت چیا هست ؟ طرفدار کدوم حزب سیاسی هستی . به اتفاقات کدوم کشورهای اهمیت میدی . چقدر جرات داری . فرد بدردبخوری هستی یا نه .
اما حدود چند سال دیگه کشورهای دیگه و تکنولوژِ های اون مثل وایبر مثل گوگل مثل مایکروسافت شما رو بهتر از خودتون میشناسند
سعی کنید با این قضیه کنار بیاید و اگر نمی تونید کنار بیاید اینترنت رو برای همیشه فراموش کنید
جدا از اطلاعات شخصی
چند تا سوال میپرسم ، من نمیخوام مایکروسافت رو متهم کنم اما شما سرور ندارید ؟ هاست ندارید ؟ وی پی اس ندارید ؟ اطلاعات حساب اینترنتی بانکی ندارید ؟
اینها کم اطلاعاتی نیست ، حداقل واسه مشتریانتون !
مایکروسافت اینقدر بیکار نیست که بیاد از اطلاعاتتون استفاده کنه اما قرار دادن کیلاگر در خود ویندوز کار زیاد جالبی نیست!!!!
گوگل هم هرچی که جستجو میکنید توی خودش نگهداری میکنه و اگر بعدا خواستید چیزی رو بگردید دوباره همان جستجو های قبلی رو اول میاره توی لیستتون
من کار ندارم که چکار میخوان انجام بدن ولی فرض کنید اگر مشتریانتون بدونند داخل سایت و هاستاشون شل قرار میدید چه حسی میشوند ؟ مشتریان ویندوز هم بدونند مایکروسافت اینکار رو میکنه همون حس بهشون دست میده!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
98M!zban
جدا از اطلاعات شخصی
چند تا سوال میپرسم ، من نمیخوام مایکروسافت رو متهم کنم اما شما سرور ندارید ؟ هاست ندارید ؟ وی پی اس ندارید ؟ اطلاعات حساب اینترنتی بانکی ندارید ؟
اینها کم اطلاعاتی نیست ، حداقل واسه مشتریانتون !
مایکروسافت اینقدر بیکار نیست که بیاد از اطلاعاتتون استفاده کنه اما قرار دادن کیلاگر در خود ویندوز کار زیاد جالبی نیست!!!!
گوگل هم هرچی که جستجو میکنید توی خودش نگهداری میکنه و اگر بعدا خواستید چیزی رو بگردید دوباره همان جستجو های قبلی رو اول میاره توی لیستتون
من کار ندارم که چکار میخوان انجام بدن ولی فرض کنید اگر مشتریانتون بدونند داخل سایت و هاستاشون شل قرار میدید چه حسی میشوند ؟ مشتریان ویندوز هم بدونند مایکروسافت اینکار رو میکنه همون حس بهشون دست میده!
سلام
میگم اینا منظورشون نسخه آپدیتش میارن 8 9 10 11 12 تا 1000000000000000000 که میاد :d
یا کلن فرق می کنه؟