پیغام خطا هنگام متصل شدن به ftp
آپدیت :
وقتی میخوام متصل شم این ارور رو میده : ERROR:> [7/13/2010 6:53:31 PM] Control connection closed.
کسی میدونه مشکل کجاس ؟:( فایروال خودم خاموشه ولی واسه سرور رو نمیدونم !!!
------------------------------------------------
سلام
دوستان یکی اینجا پیدا میشه به من کمک کنه و بهم بگه چطوری میتونم اکانت ftp بسازم در لینوکس (نرم افزار pure ftp )
متاسفانه تو این 2 3 روز به هرکی رو انداختم جواب پی ام نداد:105: امیدوارم یکی پیدا شه کمکم کنه ...
یه مقاله دیدم تو این انجمن که اقا وحید گذاشته بود و کامل دستور هارو توضیح داده بود البته به انگلیسی ... مشکلی با ترجمه انگلیسی ندارم ولی راستشو بخواین هیچی از لینوکس نمیدونم ... اگه این کارم راه بیوفته دیگه از این به بعد با ftp چیز میریزم توش ... خیلی کارم راحت میشه ...
ممنون میشم راهنمایی کنید:53:
اگر یکی پیدا شه واسم بسازه که دیگه اخرشه:-*:63:
پاسخ : ساختن اکانت در pure ftp
کار باهاش زیادی ساده است
این آموزش رو بخونید
Pureftpd Server Configuration in Debian
#useradd -g ftpgroup -d /dev/null -s /etc ftpuser
خوب ببینید مثلا من اینجا گیر میکنم ! -d برای چی هست و -s ... بجای /dev/null و /etc چی قرار بدم ! ... و میخوام به /home/ftpuser دسترسی داشته باشه اکانتم کجا باید وارد کنم ... :( واسه همینه که میگم مبتدی ام
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
اسم اکانت : lvlehrad
اسم گروه : n1-music
پسورد : ***
روت : /home/ftpacc
اگه این مشخصات باشه میشه دستور رو واسم بنویسید و من تو لینوکس بزنم ؟
pure-pw useradd lvlehrad -u ftpuser -d /home/ftpacc
اقا دمت گرم فقط پسوردش رو کجا بزنم ؟
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
اقا فهمیدم دمتون گرم این رو زدم بعد خودش گفت پسورد جدید رو وارد کن مرسی مرسی مرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
اقا دمت گرم فقط پسوردش رو کجا بزنم ؟
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
اقا فهمیدم دمتون گرم این رو زدم بعد خودش گفت پسورد جدید رو وارد کن مرسی مرسی مرسی
دستور ناقص که نمیدیم به شما ...
موفق باشید
یه مشکل دیگه به وجود اومد ای پی سرور رو تو هاست ادرس (cuteftp) میزنم و یوزر پسورد رو هم وارد میکنم ارور میده ! طریقه اتصالش مثل هاست هست ؟ یعنی همون پورت 21 !؟ protocol type رو همون استاندارد باشه ؟
چه اروری ؟
اگر تغییرات خاصی ندادید رو همون استاندارد تنظیم کنید .
سرویس pure ftp رو خودتون نصب و پیکربندی کردید ؟
نه خود دیتاسنتر واسم نصب کرد ...
STATUS:> [7/12/2010 11:12:02 PM] Getting listing ""...
STATUS:> [7/12/2010 11:12:02 PM] Resolving host name dl.***.com...
STATUS:> [7/12/2010 11:12:02 PM] Host name dl.***.com resolved: ip = 109.203.105.***.
STATUS:> [7/12/2010 11:12:02 PM] Connecting to FTP server... dl.***.com:21 (ip = 109.203.105.***)...
STATUS:> [7/12/2010 11:12:02 PM] Socket connected. Waiting for welcome message...
ERROR:> [7/12/2010 11:12:02 PM] Control connection closed.
STATUS:> [7/12/2010 11:12:02 PM] Waiting 30 seconds...
اول یه پیغام خطا داد یادم و الان هم همش این ارور میاد ...
پورت 20 و 21 باز هستش ؟ ( از فایروال محدود نکردید ؟ )
فایروال سیستم خودتون ( کامپیوتر شخصی ) رو هم بررسی کنید ...