پاسخ : کدام سیستم فروشگاه ساز؟!
روان ترین سیستم که بتونید اینکارارو انجام بدید به نظر من وردپرس هست با استفاده از افزونه ووکامرس
دیجی کالا ی سیستم اختصاصی داره فکر نکنم اینجور امکاناتی روی فروشگاه ساز های رایگان باشه ولی از نظر من مجنتو یا پرستاشاپ خوبه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iroooni.com
روان ترین سیستم که بتونید اینکارارو انجام بدید به نظر من وردپرس هست با استفاده از افزونه ووکامرس
وردپرس امکانات کمی در اختیار گزاشته برای کاربرانش من خودم چندین سال هست با وردپریس کار مکینم و همیشه مشکلات زیادی داره که نمیشه روش تکیه کرد ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tphp.ir
دیجی کالا ی سیستم اختصاصی داره فکر نکنم اینجور امکاناتی روی فروشگاه ساز های رایگان باشه ولی از نظر من
مجنتو یا پرستاشاپ خوبه
در سیستم اختصاصی دیجی کالا شکی نیست ...
اما هیچ کدوم از سیستم های رایگان قابلیت این رو ندارن که یا مقداری هزینه این بخش بهش ازافه بشه ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
وردپرس امکانات کمی در اختیار گزاشته برای کاربرانش من خودم چندین سال هست با وردپریس کار مکینم و همیشه مشکلات زیادی داره که نمیشه روش تکیه کرد ...
در سیستم اختصاصی دیجی کالا شکی نیست ...
اما هیچ کدوم از سیستم های رایگان قابلیت این رو ندارن که یا مقداری هزینه این بخش بهش ازافه بشه ؟!
تا اونجایی که میدونم مجنتو خیلی از این امکاناتو داره مثل وب سایت ورچین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iroooni.com
تا اونجایی که میدونم مجنتو خیلی از این امکاناتو داره مثل وب سایت ورچین
دموش رو دیدم و اسکریپت خوبی هست اما یکی از مواردی که باعث میشه این سیستم رو انتخواب نکنم عدم وجود امکان تفکیک محصولات به صورت دسته بندی در صفحه اول ! توی همین ورچین اگه دقت کنید تمامی محصولات روی صفحه اول قاطی هست !!!
سیستم اپن کارت خیلی خوبه اما خوب امکاانت مد نظر من توش نیست !!
مجنتو سیستم جالبی هست و فکر میکنم اگر طراحی شیکی داشته باشید عالی جواب خواهد داد.
داشتم توی گوگل جستجو میکردم که این سیستم رو دیدم : فروشگاه ساز ویرچو
99 درصد امکاناتی که من میخوام رو داره فقط مقداری پنل ادمینش گنگ بود و باید یکم باهاش کار کرده بشه تا ببینم چطوره !
دوستان کسی به این سیستم کار کرده ؟ ایا مطمعن هست ؟ کیفیت و پایداریش چطوره ؟
اگه کسی کار کرده لطفا بگه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
داشتم توی گوگل جستجو میکردم که این سیستم رو دیدم :
فروشگاه ساز ویرچو
99 درصد امکاناتی که من میخوام رو داره فقط مقداری پنل ادمینش گنگ بود و باید یکم باهاش کار کرده بشه تا ببینم چطوره !
دوستان کسی به این سیستم کار کرده ؟ ایا مطمعن هست ؟ کیفیت و پایداریش چطوره ؟
اگه کسی کار کرده لطفا بگه ...
چرا از سیستم open cart استفاده نمی کنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
چرا از سیستم open cart استفاده نمی کنید؟
همان گونه که گفتم اپن کارت امکانات مد نظر منو نداره و نمیدونم هزینه ازافه کردن امکانات به صورت دیفالت چقدر برای من میتونه هزینه داشته باشه !!!