آقا سایت من با www.mysite.com باز نمیشه ولی با www.mysite.com/index.php باز میشه.مشکل چیه؟
وقتی تو آدرس www.mysite.com رو می زنم سایت باز نمیشه و فقط یه صفحه سفید میاد ولی با www.mysite.com/index.php درست و مرتب وصله.
مشکل از چیه؟من فایلهام رو تو پوشه private_html کپی کردم.ssl دارم و سرور دست خودمه .centos همراه دایرکت ادمین روش نصبه.
پاسخ : آقا سایت من با www.mysite.com باز نمیشه ولی با www.mysite.com/index.php باز میشه.مشکل چیه؟
ممكنه صفحه index.html داشته باشي تو پوشه؟
پاسخ : آقا سایت من با www.mysite.com باز نمیشه ولی با www.mysite.com/index.php باز میشه.مشکل چیه؟
با هر دو ادرسی که دادین چک کردم اصلا باز نشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iroooni.com
با هر دو ادرسی که دادین چک کردم اصلا باز نشد
دوست عزیز ایشون آدرس سایت ندادن که، اون مثال هست ... مشکل ایشون از وجود فایل index.html باید باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
دوست عزیز ایشون آدرس سایت ندادن که، اون مثال هست ... مشکل ایشون از وجود فایل index.html باید باشه.
عجب سوتی دادم اصلا دقت نکردم منم با نظر شما موافقم بهتره این مورد برسی کنن
اگر میخواهید آدرس سایت رو بدید تا بررسی صورت بگیره و نتیجه رو دوستان بهتون بدهند
کد زیر را در htaccess قرار دهید ، مشکل حل می شه
نقل قول:
DirectoryIndex index.php