پاسخ : مشورت درمورد ثبت شرکت
برای اسم باید 5 اسلایبی باشد از اسم شهر و ایران نمی شود استفاده کنین حداکثر 1 ماه رمان می برد
باید مجوز داشته باشید سربازی رفته باشید یا معافیت باید مدرک لیسانس باشد برای مدیر عامل مجوز هایی نیاز دارید مثل اتحادیه صنف رایانه ای ( قبلا نیاز به مجوز از مخابرات میخواست برای شرکت هاست ) وزارت ارشاد
تمام مراحلش اینترنتی شده است
سهامی عام و خاص محدود و غیر محدود دارد
نزدیک 200 تومان خرج دارد
تاثیر زیادی ندارد. اصل به سابقه خوب هست. و دانش فنی کامل داشته باشید. مشتری خودش جذب میشه.
ارادتمند
ممنون
درمورد اسم شهر من شرکت های زیادی دیدم که استفاده کردن مثلا : شرکت گذرگاه جهانی محلات
- - - Updated - - -
درضمن به صورت مسئولیت محدود ثبت میشه
لطفا درمورد مجوز ها توضیح بدید ، از کجا و چه ساییتی اقدام کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
ممنون
درمورد اسم شهر من شرکت های زیادی دیدم که استفاده کردن مثلا : شرکت گذرگاه جهانی محلات
بله اون شرکت گذرگاه جهانی اراک
هست.
- - - Updated - - -
باید شما به اداره ثبت اسناد مراجعه کنید.خودشون راهنمایی میکنند شمارو
باید 3 سیلابسی و پارسی باشد یکی از دوستان گفتند 5 اصلاح میکنم باید سه باشد
مثال :
میزبان داده پاسارگاد
دوستان پارتی داشتم باشم کمکی میکنه؟
لطفا درموردمجوز ها توضیح بدید!
و مالیات روی سرویس هامون.
نظر من شرکت فقط خرج الکی داره
از شما مالیات میگیرند شما هم مجبوری از مشتری بگیری + یه سری موارد دیگه که اکثرا ضرره
الان اونها که شخصی هستند و نماد اعتماد دارند راحت دارند کار میکنند مشتری هم بر اساس نماد ، اعتماد میکنه
اصل کار خوب و پشتیبانی مناسبه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HPxf
برای اسم باید 5 اسلایبی باشد از اسم شهر و ایران نمی شود استفاده کنین حداکثر 1 ماه رمان می برد
باید مجوز داشته باشید سربازی رفته باشید یا معافیت باید مدرک لیسانس باشد برای مدیر عامل مجوز هایی نیاز دارید مثل اتحادیه صنف رایانه ای ( قبلا نیاز به مجوز از مخابرات میخواست برای شرکت هاست ) وزارت ارشاد
تمام مراحلش اینترنتی شده است
سهامی عام و خاص محدود و غیر محدود دارد
نزدیک 200 تومان خرج دارد
کارت پایان خدمت یا معافیت لازم نیست. انواع شرکتی هم که شما می تونید ثبت کنید سهامی خاص، مسئولیت محدود و تضامنی هست. علاوه بر موارد فوق نیاز به گواهی عدم سوء پیشینه هم خواهید داشت. برای هر نفر نزدیک سی هزار تومان هزینه داره. در تهران به صورت یکپارچه و از طریق پلیس + 10 قابل درخواست و پیگیریه ولی در شهرهای دیگه باید مستقیما به کلانتری و آگاهی و دادسرا برید و یه خورده دردسرش بیشتره. خود فاز انتخاب نام هم یکی از بد قلق ترین مراحله. نام های پیشنهادی شما بررسی میشن و در صورتی که تایید نشن شما باید دوباره پیشنهاد بدید و اونقدر این روال رو انجام بدید تا دست آخر یک نام تصویب بشه.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
باید 3 سیلابسی و پارسی باشد یکی از دوستان گفتند 5 اصلاح میکنم باید سه باشد
مثال :
میزبان داده پاسارگاد
آخرین آپدیت قوانین اینه که باید 5 سیلابی باشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidrezav
کارت پایان خدمت یا معافیت لازم نیست. انواع شرکتی هم که شما می تونید ثبت کنید سهامی خاص، مسئولیت محدود و تضامنی هست. علاوه بر موارد فوق نیاز به گواهی عدم سوء پیشینه هم خواهید داشت. برای هر نفر نزدیک سی هزار تومان هزینه داره. در تهران به صورت یکپارچه و از طریق پلیس + 10 قابل درخواست و پیگیریه ولی در شهرهای دیگه باید مستقیما به کلانتری و آگاهی و دادسرا برید و یه خورده دردسرش بیشتره. خود فاز انتخاب نام هم یکی از بد قلق ترین مراحله. نام های پیشنهادی شما بررسی میشن و در صورتی که تایید نشن شما باید دوباره پیشنهاد بدید و اونقدر این روال رو انجام بدید تا دست آخر یک نام تصویب بشه.
- - - Updated - - -
آخرین آپدیت قوانین اینه که باید 5 سیلابی باشد.
برای دریافت گواهی عدم سوء پیشینه باید به آگاهی برید
و برای دریافت گواهی عدم سوء پیشینه باید کارت پایان خدمت داشته باشید
و بدون گواهی عدم سوء پیشینه هم نمیشه شرکت ثبت کرد
در نتیجه برای ثبت شرکت باید کارت معافی یا پایان خدمت داشته باشید.