پاسخ : در خواست هاست با تست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
justfilm
با سلام خسته نباشید.بنده در خواست هاست پرسرعت دارم برای میزبانی سایت فیلم و سریال مجاز ایرانی تازه کار.از اساتید محترم تقاضا دارم
1 گیگ فضا
پهنا نامحدود و بقیه امکانات نامحدود
کنترل پنل سی پنل
هاستینگ معتبر
تست 15 یا 30 روزه و بعد از رضایت هزینه رو ماه اول و دوم رو باهم تمدید میکنم
منتظرتون هستم.اگر کسی با این شرایط با من کنار میاد اعلام کنه.بعد از خرید هاست ایشالا سررور مجازی هم از خودشون تهیه میشه.با تشکر.
سرور مجازی هم تست 15-30 روزه میگیرید اول بعد پولش را پرداخت میکنید ؟ !!!!
این الان بیشتر شبیه درخواست سرویس رایگان نیست ؟ چون تضمینی نیست که بعد از 15 - 30 روز بکاب نگیرید و از شرکت دیگیری مجدد همین سرویس را نگیرید و منتقل نکنید.
اینجوری هر ماه رایگان میشه. !!!
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
justfilm
با سلام خسته نباشید.بنده در خواست هاست پرسرعت دارم برای میزبانی سایت فیلم و سریال مجاز ایرانی تازه کار.از اساتید محترم تقاضا دارم
1 گیگ فضا
کنترل پنل سی پنل
هاستینگ معتبر
منتظرتون هستم.اگر کسی با این شرایط با من کنار میاد اعلام کنه.بعد از خرید هاست ایشالا سررور مجازی هم از خودشون تهیه میشه.با تشکر.
با سلام
سفارش ارسال کنید . تیکت بدید تا خدمتتون ارسال شود . 15 روز بعد از سفارش پرداخت کنید .
پنل هاي ميزباني وب پربازديد | XZN Hosting
Pro5
۱۵۰۰۰ تومان
- ۱۰۰۰ مگابایت فضا
- پهنای باند نامحدود
- ۵ اکانت ایمیل
- ۵ دامنه
- ۵ عدد دیتابیس
- ۵ اکانت FTP
- کنترل پنل CPanel
- ماهیانه ۱۵۰۰۰ تومان
- سالیانه ۱۵۰۰۰۰ تومان
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
justfilm
1 گیگ فضا
کنترل پنل سی پنل
هاستینگ معتبر
با سلام
سفارش ارسال کنید . تیکت بدید تا خدمتتون ارسال شود . 15 روز بعد از سفارش پرداخت کنید .
http://xzn.ir/hosting/pro
Pro5
۱۵۰۰۰ تومان
- ۱۰۰۰ مگابایت فضا
- پهنای باند نامحدود
- ۵ اکانت ایمیل
- ۵ دامنه
- ۵ عدد دیتابیس
- ۵ اکانت FTP
- کنترل پنل CPanel
- ماهیانه ۱۵۰۰۰ تومان
- سالیانه ۱۵۰۰۰۰ تومان
RoobinaServer کاربر گرامی خیر عزیز هزینه سرور مجازی که قصد خریدش رو دارم کامل پرداخت میکنم.نیازی به تست نیست.
درود
تنها امکان ارایه تست 48 ساعته هست در صورت درخواست تیکت کنید
با درود
ما در خدمتتون هستیم با ماهانه 8 هزار تومن
میتونید این مبلغ رو پرداخت کنید و تا 24 ساعت ضمانت دریافت وجه داریم اگر راضی نبودید وجه به طور کامل عودت داده میشه
اگر هم در 1 ماه راضی نبودید بازم ضرری نکردید
پ.ن: فکر نکنم کسی از همکاران مجرب چنین تستی بدن
با سلام درخدمتیم
سفارش بدید ولی پرداخت نکنید
تا تست بدیم
اگر اکی بود بعدا پرداخت کنید
- 1000 مگابایت فضا
- پهنای باند نامحدود
- دیتابیس نامحدود
- امکانات دیگر نامحدود
- آپتایم 99.9 واقعی
- سرور آلمان
- ماهانه 3000 تومان
- سالانه 30000 تومان
- ماه اول / سال اول تخفیف 20 درصدی داره کد : cpanel1st
بله دوستان ولی از هاستینگی 3 شب پیش هاست خریداری کردم هنوز هاست رو فعال نکرن تیکت زدم دیشب ج دادن لطفا شکیبا باشید.و وجه رو هم بازگشت ندادن. اگر از هر کدوم از دوستان این شرط رو قبول دارن به بنده اطلاع بدن با تشکر.درضمن بک اپ رو هم میتونین ندید تا زمانی که هزینه پرداخت بشه کسانی که فک میکنن بنده میخوام رایگان سرویس بگیرم میتونن بک اپ ندن..با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
justfilm
بله دوستان ولی از هاستینگی 3 شب پیش هاست خریداری کردم هنوز هاست رو فعال نکرن تیکت زدم دیشب ج دادن لطفا شکیبا باشید.و وجه رو هم بازگشت ندادن. اگر از هر کدوم از دوستان این شرط رو قبول دارن به بنده اطلاع بدن با تشکر.درضمن بک اپ رو هم میتونین ندید تا زمانی که هزینه پرداخت بشه کسانی که فک میکنن بنده میخوام رایگان سرویس بگیرم میتونن بک اپ ندن..با تشکر
بکاپ گیری که خودتان هم میتوانید انجام بدید .
اما مشکلی نیست در این خصوص خدمت شما پیغام خصوصی ارسال گردید .
مایل بودید در خدمتیم.
1 ماه تست جهت اثبات خودمان به شما / ارائه خواهیم داد .
موفق باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
justfilm
خدمتتون ارسال کردم ! همین الان سفارش بدید همین الان هم دریافت کنید
با سلام
پنل هاي ميزباني وب پربازديد | XZN Hosting
Pro5
۱۵۰۰۰ تومان
- ۱۰۰۰ مگابایت فضا
- پهنای باند نامحدود
- ۵ اکانت ایمیل
- ۵ دامنه
- ۵ عدد دیتابیس
- ۵ اکانت FTP
- کنترل پنل CPanel
- ماهیانه ۱۵۰۰۰ تومان
- سالیانه ۱۵۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
justfilm
خدمتتون ارسال کردم ! همین الان سفارش بدید همین الان هم دریافت کنید
با سلام
http://xzn.ir/hosting/pro
Pro5
۱۵۰۰۰ تومان
- ۱۰۰۰ مگابایت فضا
- پهنای باند نامحدود
- ۵ اکانت ایمیل
- ۵ دامنه
- ۵ عدد دیتابیس
- ۵ اکانت FTP
- کنترل پنل CPanel
- ماهیانه ۱۵۰۰۰ تومان
- سالیانه ۱۵۰۰۰۰ تومان