پاسخ : مشکل با رایت دی وی دی
سلام
احتمال داره از پاور هم باشه ... همچنین پیشنهاد میکنم برای عملکرد صحیح سیستم و کم نشدن عمر قطعات یک پاور مناسب تهیه کنید.
از آنجایی که با پورت های دیگه و رایتر های مختلف تست کردید ... فقط میمونه نوع دیسک خام ... اگه تست نکردید با دیسک خام دیگه ای نیز تست کنید. حتی ممکنه کل بسته دیسک خام بی کیفیت باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sitetheme
بنده قبلا مشکل شما رو داشتم یعنی دی وی کامل رایت نمیشد و fail میداد رایتر عوض کردم فایده نداشت فکر میکنم مشکل از سیم های اتصالات دیتا و برق بود و اینکه توجه داشتید سرعت رایت رو متناسب با سرعت درج شده بروی DVDخام تنظیم کنید
تمامی کابل های دستگاه تعویض شده و کاملا نو میباشد ! من با حداقل و حدکاثر تست کردم فرقی نداشت !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
سلام
احتمال داره از پاور هم باشه ... همچنین پیشنهاد میکنم برای عملکرد صحیح سیستم و کم نشدن عمر قطعات یک پاور مناسب تهیه کنید.
از آنجایی که با پورت های دیگه و رایتر های مختلف تست کردید ... فقط میمونه نوع دیسک خام ... اگه تست نکردید با دیسک خام دیگه ای نیز تست کنید. حتی ممکنه کل بسته دیسک خام بی کیفیت باشه.
دیسک هایی از مارک های سونی / پرینکو / و چند مارک دیگه تست شد نتیجه آخر سوختن بود !!!
پاور چی بگیرم که خوب باشه ؟ پاور 700 وات بگیرم خوبه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
تمامی کابل های دستگاه تعویض شده و کاملا نو میباشد ! من با حداقل و حدکاثر تست کردم فرقی نداشت !!!
دیسک هایی از مارک های سونی / پرینکو / و چند مارک دیگه تست شد نتیجه آخر سوختن بود !!!
پاور چی بگیرم که خوب باشه ؟ پاور 700 وات بگیرم خوبه ؟
پاور گرین 430و380 وات برای سیستم ها بیشتر استفاده میشود.
هر کدوم از این دو نوع رو انتخاب کنید فکر کنم جوابگوی شما باشد.
شما تو سیستمتون از هارد قبلی ویروس ندارید؟ ویروس میتونه یکی از دلایلش باشه..
دلیل دوم میتونه استفاده از نوعی نرم افزار باشه که به سی پی یو فشار میاره.از نرم افزارهای بررسی سی پی یو و رم در موقع رایت استفاده کنید ببینید موقع بستن دی وی دی فشار نمیاد به سی پی یو و رم؟
3 : میتونه از پاور باشه..پاور اگر قدرتش کم بیاد نوع برق رسانیش کمباشه میتونه هر اتفاقی در سیستم بیفته..البته یک نکته رو هم بهتون بگم همه فکر میکنند بستن پاور و نوع سیم کشیش تو کیس کاری نداره و هر جایی کم اوردی یک تبدیل میزنید و هر جایی هم که برق میخواد یک سیم پاورو میزنی بهش این اشتباهه..بستن پاور اصول داره و باید به نوع سیمهایی که از پاور بیرون میاد دقت بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
شما تو سیستمتون از هارد قبلی ویروس ندارید؟ ویروس میتونه یکی از دلایلش باشه..
دلیل دوم میتونه استفاده از نوعی نرم افزار باشه که به سی پی یو فشار میاره.از نرم افزارهای بررسی سی پی یو و رم در موقع رایت استفاده کنید ببینید موقع بستن دی وی دی فشار نمیاد به سی پی یو و رم؟
3 : میتونه از پاور باشه..پاور اگر قدرتش کم بیاد نوع برق رسانیش کمباشه میتونه هر اتفاقی در سیستم بیفته..البته یک نکته رو هم بهتون بگم همه فکر میکنند بستن پاور و نوع سیم کشیش تو کیس کاری نداره و هر جایی کم اوردی یک تبدیل میزنید و هر جایی هم که برق میخواد یک سیم پاورو میزنی بهش این اشتباهه..بستن پاور اصول داره و باید به نوع سیمهایی که از پاور بیرون میاد دقت بشه.
تشکر از پاسخ شما
1 - ویروس خیر از انتی ویروس و ویندوز لایسنس دار استفاده میکنم ...
2 - سی پیو در زمان رایت بین 50 تا 90 درصد فعال میشه که فک میکنم دلیلش همون قدرت کمش باید باشه !
3 - پاور اصولی نصب شده اما از نظر برق رسانی بله خودمم بهش شک دارم ! اما خوب در مقابل یه پاور 550 قیمت کردیم الان از دوستان مارک گرین جنس خوب نزدیک به 450 هزار تومان هست !!!
نرم افزار را تغییر دهید.
طبق تجربه بنده اگر مشکل سخت افزاری باشه به 99 هم نباید برسد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
میزبانی کهکشان
نرم افزار را تغییر دهید.
طبق تجربه بنده اگر مشکل سخت افزاری باشه به 99 هم نباید برسد.
خوب برنامه تغیر داده دشه چندین بار بیشتر وقت ها هم روی همون 80 درصد میسوزه و خیلی کم پیش میاد یه سی دی رو نسوزونه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
خوب برنامه تغیر داده دشه چندین بار بیشتر وقت ها هم روی همون 80 درصد میسوزه و خیلی کم پیش میاد یه سی دی رو نسوزونه !
شما یک سی دی را با کلن رایت کن ، ببین بازم همین طور هست.