با درود
از دیروز تمامی درگاه های بانکی روی سرور از قبلی پارسیان و ملت و پاسارگاد دچار مشکل شده. ابتدا به ماژول های whmcs شک کردم ولی بر روی سیستم های دیگه و حتی کدهای دستی نیز این مشکل پابرجاست.
آیا کسی اطلاعی داره؟
با درود
از دیروز تمامی درگاه های بانکی روی سرور از قبلی پارسیان و ملت و پاسارگاد دچار مشکل شده. ابتدا به ماژول های whmcs شک کردم ولی بر روی سیستم های دیگه و حتی کدهای دستی نیز این مشکل پابرجاست.
آیا کسی اطلاعی داره؟
با چه error روبرو هستید چه مشکلی دارید؟
ما درگاه ملت داریم مشکلی نبوده است
مشکلتونو بفرمایید تا بتوانیم راهنمایی کنیم
Soap روی سرور غير فعال نشده ؟
ارور خاصی نمایش داده نمیشه. موقع پرداخت به درگاه متصل نمیشوند. از جمله کد زیر برای درگاه پارسیان:
Cannot connect to parsian bank servers. please try again later...
ID :
- - - Updated - - -
فعال است
- - - Updated - - -
نکته جالب این است درگاه بانک پاسارگاد متصل میشه ولی پس از پرداخت فاکتور پرداخت نشده است!
- - - Updated - - -
ماژول ها مورد بررسی قرار گرفت. این گونه تغییر و یا دستکاری در آنها نیست و فایلها سالم هستند!
برای اينکه ارسال و باز شدن سشن تو درگاه پاسارگاد و سامان از طريق متد پست post انجام ميشه و بنابراين پيش از پرداخت مشکلی نداريد.
بعد از پرداخت که ميخواد صحت تراکنش چک بشه سرور سايت شما سرور بانک ها رو نميبينه.
- - - Updated - - -
اين فايل تست soap هست که توسط زرين پال توسعه داده شده. روی سايتتون آپلود کنيد و نتيجه نمايشی اون رو بگيد:
کد:https://github.com/SamaGostar/Soap-Test-File/archive/master.zip
Soap Status: Active
Curl رو تست کرده اید ؟
احیانا شاید مشکل از سمت وب سایت شما باشد .
اگر بر روی تمامی وب سایت هاست به نظر بنده یکبار از Easyapache پی اچ پی سرورتون رو Rebuild کنید و مجددا تست کنید.
اگر باز مشکل حل نشد نیاز به ارائه دسترسی از سمت شما برای حل کردن مشکل است
پ.ن: چک کردن لاگ های error_log های سرور و ایجاد شده در فولدر ماژول هاتون رو یادتون نره.
قبلا تست و انجام شده
سلام
دیروز سروی سی پنل مشکلی شبیه این داشت من بررسی کردم resolv.conf مشکل داشت
دی ان اس سرورها رو از این فایل تغییر بدید و تست بگیرید