مشکل در ورود به phpmyadmin
من موقع نصب دایرکت ادمین هیچ یوزر و پسوردی واسه دیتابیس نزدم.الان هم نمی دونم برای ورود به phpmyadmin چیکار باید بکنم.
پاسخ : مشکل در ورود به phpmyadmin
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zeperto
من موقع نصب دایرکت ادمین هیچ یوزر و پسوردی واسه دیتابیس نزدم.الان هم نمی دونم برای ورود به phpmyadmin چیکار باید بکنم.
با یوزر و پسورد اکانت دایرکت ادمین باید لاگین کنید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
با یوزر و پسورد اکانت دایرکت ادمین باید لاگین کنید .
امتحان کردم وارد نشد.با همون یوزر و پسوردی که وارد پنل دایرکت ادمین می شم امتحان کردم نشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zeperto
امتحان کردم وارد نشد.با همون یوزر و پسوردی که وارد پنل دایرکت ادمین می شم امتحان کردم نشد.
یکبار پسورد دایرکت ادمین رو تغییر بدید ، درست میشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
یکبار پسورد دایرکت ادمین رو تغییر بدید ، درست میشه .
پسورد رو تغییر دادم بازم نشد.
من یوزر نیم رو admin می زنم.درسته؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zeperto
سلام
جهت ورود به phpmyadmin همان رمز هاستتان را باید وارد کنید ... اگر وارد نمیشود دلیل این میتواند باشد که شما هنوز هیچ دیتابیسی ایجاد نکرده اید ... تا دیتابیس ایجاد نکنید phpmyadmin در دسترس نیست.
اگر مشکلات با این روش رفع نشد اطلاع دهید
از آموزش مقابل استفاده نمایید: آموزش ورود به PhpMyadmin در دایرکت ادمین - مرکز آموزش - شرکت میهن داده گستر جوان
همچنین در قسمت mysql management میتوانید بر روی modify password کلیک کرده و رمز دیتابیس خود را تغییر دهید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
سلام
جهت ورود به phpmyadmin همان رمز هاستتان را باید وارد کنید ... اگر وارد نمیشود دلیل این میتواند باشد که شما هنوز هیچ دیتابیسی ایجاد نکرده اید ... تا دیتابیس ایجاد نکنید phpmyadmin در دسترس نیست.
اگر مشکلات با این روش رفع نشد اطلاع دهید
دیتا بیس درست نکردم هنوز.چطوری باید اینکار رو بکنم وقتی دسترسی ندارم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zeperto
دیتا بیس درست نکردم هنوز.چطوری باید اینکار رو بکنم وقتی دسترسی ندارم؟
دوست عزیز از طریق PHPmyAdmin فقط دیتابیس ها رو مدیریت خواهید کرد ...
در خود پنل هاستتان دقت کنید گزینه MySQL Management و در دخالش Create new Database هست.
2 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
دوست عزیز از طریق PHPmyAdmin فقط دیتابیس ها رو مدیریت خواهید کرد ...
در خود پنل هاستتان دقت کنید گزینه MySQL Management و در دخالش Create new Database هست.
من می گم یه چیزی نیست :(
این عکس پنل منه.یعنی اصلا mysql نصب نیست؟مگه میشه؟
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...titled-123-jpg
تو قسمت system monitor همونطور که تو عکس هم هست mysql وجود داره منتها restart نمیشه.وقتی روی restart میزنم هیچ کاری نمی کنه.روی reload که می زنم انگار یه کارایی می کنه یعنی صفحه refresh میشه.
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...yadmin-213-jpg