سرور اختصاصی برای برای ایجاد شبکه اجتماعی
سلام
من اسکریپت شبکه اجتماعی مانند اینستاگرام آماده کردم و الان نیاز به یک سرور اختصاصی دارم.
اولین بار هست که قصد خرید سرور اختصاصی دارم و اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم:106:
1.پیشنهاد شما در این زمینه برای یک شروع خوب و آینده نگری، چیه؟
2.سرعت ، امنیت خیلی برام مهمه و نمیدونم سرور از داخل بگیرم یا خارج از کشور (اگر سرور داخل ایران باشه میتونن مسدود کنن؟)
3.با جست و جو هایی که انجام دادم به سرور مجازی ، سرور اختصاصی و سرور ابری بر پایه خدمات رایانش ابری - ParsPack Cloud Computing Technology رسیدم و فکر میکنم سرویس های خوبی ارائه میده و بدرد کار من هم میخوره! نظر شما چیه؟
پاسخ : سرور اختصاصی برای برای ایجاد شبکه اجتماعی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad2sh
سلام
من اسکریپت شبکه اجتماعی مانند اینستاگرام آماده کردم و الان نیاز به یک سرور اختصاصی دارم.
اولین بار هست که قصد خرید سرور اختصاصی دارم و اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم:106:
2.سرعت ، امنیت خیلی برام مهمه و نمیدونم سرور از داخل بگیرم یا خارج از کشور (اگر سرور داخل ایران باشه میتونن مسدود کنن؟)
3.با جست و جو هایی که انجام دادم به
سرور مجازی ، سرور اختصاصی و سرور ابری بر پایه خدمات رایانش ابری - ParsPack Cloud Computing Technology رسیدم و فکر میکنم سرویس های خوبی ارائه میده و بدرد کار من هم میخوره! نظر شما چیه؟
سلام
به نظر بنده برای شروع شما می توانید از سرور ex40-ssd هتزنر که دارای امکانات i7 4770 + 32 gig ram + 2*240 SSD هست استفاده کنید که ماهیانه 59 یورو می باشد !
اگر از ما تهیه کنید تخفیفات خوبی از می توانیم به شما ارائه دهیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad2sh
سلام
سرور مجازی ، سرور اختصاصی و سرور ابری بر پایه خدمات رایانش ابری - parspack cloud computing technology رسیدم و فکر میکنم سرویس های خوبی ارائه میده و بدرد کار من هم میخوره! نظر شما چیه؟
باسلام
مسلما شما نیاز به هارد ssd خواهید داشت.
برای شروع بنده این سرور رو به شما می توانم ارائه کنم:
کد:
CPU: Intel Core i7 980x (12M Cache 3.3 GHz - 12 Core With HT)
Ram: 24 GB
HDD: 2 x 120 GB SSD
Port: 1 GBit
BW: 20 TB
ماهیانه 50 یورو
هر یورو 4150 تومان
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad2sh
سلام
سرور مجازی ، سرور اختصاصی و سرور ابری بر پایه خدمات رایانش ابری - ParsPack Cloud Computing Technology رسیدم و فکر میکنم سرویس های خوبی ارائه میده و بدرد کار من هم میخوره! نظر شما چیه؟
بازدیدکنندگان شما ایرانی هستند ؟
با توجه به بی تجربه بودن شما شما الان به سرور اختصاصی نیاز نخواید داشت ! هزینه اضافی نکنید یک وی پی اس معمولی هم کار شما رو راه میندازه هزینه اضافی نکنید در شروع یک هاست مناسب هم کار شما رو راه میندازه :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gigabyte2052
با توجه به بی تجربه بودن شما شما الان به سرور اختصاصی نیاز نخواید داشت ! هزینه اضافی نکنید یک وی پی اس معمولی هم کار شما رو راه میندازه هزینه اضافی نکنید در شروع یک هاست مناسب هم کار شما رو راه میندازه :)
منم با فرموده همکارمون موافقم
هزینه های سرور اختصاصی سرم سام آوره عزیز....
شما یه سرویس پربازدید بگیرید بهتر هستش تا اینکه ماهی 350-400 هزینه لایسنس و سرور بدید...
در عوض ماهی 50.70 میتونید هاست اشتراکی پربازدید بگیرید...
----
اگ بازم کارتون با هاست اشتراکی راه نیوفتاد پیشنهاد میشه به سمت سرورمجازی برید...اینجوری باز ماهی نزدیک 100 هم هزینه داره که حداقل از اختصاصی بهتره..
موفق باشید
سلام
به نظر بنده یک سرور مجازی با منابع اختصاصی تهیه کنید
از لحاظ هزینه به نفع شما هست
زیر کاربران شما الان 0 هستند.
و هزنیه های اضافی بزارید برای تبلیغات .
کاربران که بالا رفت و تو این مدت خودتون هم اطلاعاتتون بیشتر شده و امادگی برای سرور اختصاصی دارید
موفق باشید
گ.بروهمند
فعلا یک سرور مجازی خوب با کانفیگ مناسب جواب میده
سوال 2 :
فرقی نداره سرور کجا باشه مسدود میکنن