نیازمنده به چند نفر جهت کار در یک سایت دانلود اسکریپت به زبان انگلیسی و فارسی تازه تاسیس بصورت درصدی ( هاست / دامین / سرور همه خریداری شده )
با سلام و درود خدمت دوستان
به چند نفر جهت کار در یک سایت دانلود اسکریپت
که به زبان انگلیسی و فارسی هست ( دارای تو ورژن یکی انگلیسی خواهد بود و یکی فارسی )
تازه تاسیس
بصورت درصدی
هاست سایت / دامین / سرور همه خریداری شده و آماده میباشند
لازم به ذکره که دامین فوق العاده تاپ و تک هست
و بعد از راه اندازی در سایت های مطرح ایران تبلیغات گذاشته خواهد شد
+ بر روی سایت هزینه های زیادی خواهیم کرد
+ سایت 2 دامین دارد که یکی com و یکی ir هست که در com زبان انگلیسی و در آی آر زبان پارسی خواهد بود
پشیمان نخواهید شد
کسانی که مایل به همکاری یا سوالی دارند ، اطلاع دهند
با تشکر
پاسخ : نیازمنده به چند نفر جهت کار در یک سایت دانلود اسکریپت به زبان انگلیسی و فارسی تازه تاسیس بصورت درصدی ( هاست / دامین / سرور همه خریداری
با سلام
دوست عزیز منظور شما از همکاری قرار دادن پست و نویسندگی در سایت است یا شراکت با شخص شما ؟
پاسخ : نیازمنده به چند نفر جهت کار در یک سایت دانلود اسکریپت به زبان انگلیسی و فارسی تازه تاسیس بصورت درصدی ( هاست / دامین / سرور همه خریداری
در خدمتم شرایط چگونه است؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moalax
با سلام
دوست عزیز منظور شما از همکاری قرار دادن پست و نویسندگی در سایت است یا شراکت با شخص شما ؟
نویسندگی هست ولی حقوق به صورت درصدی هست
شما خودت رو به عنوان یه مدیر حساب کن
اسپانسر خوبی هم داریم برای هاست و دامینو و سرور
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HPxf
در خدمتم شرایط چگونه است؟
مشابه سایت های دیگر ولی منتها سایت بصورت انگلیسی هست ، طریقه چست دادن همونه کار دیگه ای لازم نیست، توضیحات هر اسکریپت رو از سایت سازندش میتونید کپی کنید
- - - Updated - - -
.................................................. ......................
منم هستم به ای دی من پیام بدید هماهنگ بشم Osacrmov
طرح خوبیه . ایرانی ها هم میتونن یک سایت بزرگ در عرصه جهانی بالا بیارن . اگه این اتفاق بیفته سود اقتصادی خوبی هم داره برای اعضای تیم . پیشنهاد میکنم یه تیم بشیم و هر کسی یه قسمت کار رو عهده دار بشه .