چند سؤال درباره cloudlinux
سلام ...
۱ - cloudlinux از نظر تحریم با ایران مشکلی داره ؟
۲ - اگر لایسنسش ماه آینده تمدید نشه ، همه سایت های رو سرور غیر قابل دسترس میشن ؟ یا ؟؟؟ !!!
۳ - اینکه ب یک یوزر مثلا ۱ گیگ رم اختصاص بدیم این مقدار رم رو از رم سرور کم میکنه ؟ (مثلا ۸ گیگ میشه ۷ گیگ ؟) یا فقط یوزر محدود ب استفاده از یک گیگ رم میشه ؟؟
۴ - نصب هم زمان cloudlinux + lightspeed + cxs مشکلی نداره ؟ منظورم تداخلی بین این سه وجود داره آیا ؟
من میخوام رو یک سرور مجازی با ۸ گیگ رم cloudlinux نصب کنم و از لایت اسپید Ultra-VPS استفاده کنم ، ب نظر شما چند هسته و چند سوکت پردازنده ب این سرور اختصاصی بدم ؟
با تشکر از وقتی ک میزارید ...
پاسخ : چند سؤال درباره cloudlinux
پاسخ سوالاتون به ترتیب :
1-خیر
2-خیر - لایسنس تریال استفاده بکنید و در صورت پایان مدت دوباره ثبت نام بکنید و لایسنس جدید بگیرید
3-فقط یوزر محدود ب استفاده از یک گیگ رم میش
4-خیر مشکلی ایجاد نمیکنه البته اگر درست کانفیگ شده باشه
5-بستگی به تعداد یوزر ها و بازدیدتون داره دوست عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
سلام ...
۱ - cloudlinux از نظر تحریم با ایران مشکلی داره ؟
۲ - اگر لایسنسش ماه آینده تمدید نشه ، همه سایت های رو سرور غیر قابل دسترس میشن ؟ یا ؟؟؟ !!!
۳ - اینکه ب یک یوزر مثلا ۱ گیگ رم اختصاص بدیم این مقدار رم رو از رم سرور کم میکنه ؟ (مثلا ۸ گیگ میشه ۷ گیگ ؟) یا فقط یوزر محدود ب استفاده از یک گیگ رم میشه ؟؟
۴ - نصب هم زمان cloudlinux + lightspeed + cxs مشکلی نداره ؟ منظورم تداخلی بین این سه وجود داره آیا ؟
من میخوام رو یک سرور مجازی با ۸ گیگ رم cloudlinux نصب کنم و از لایت اسپید Ultra-VPS استفاده کنم ، ب نظر شما چند هسته و چند سوکت پردازنده ب این سرور اختصاصی بدم ؟
با تشکر از وقتی ک میزارید ...
1- مشکلی ندارند .
2- مشکلی برای سایت ها پیش نمیاد اما نمیشه آپدیت کرد و تمام سایت ها محدود به یه رم و سی پی یو میشه و دسترسی شما به قسمت LVE بسته میشه.
3- یوزر رو محدود میکنه به اون مقدار رم و از رم سرور کم نمیکنه.
4- خیلی هم پاسخ گویی خوبی با lite speed +cxs + csf + cpanel دارد .
پنج رو هم خودم اضاف کنم که سی پنل از تمامی موارد ساپورت میکنه و هیچ مشکلی نداره و به راحتی کار ها و مشکلات رو حل میکنن؛
روی هر سروری که شما سنت او اس راه بندازی کلود لینوکس راه میشه انداخت و هیچ مشکلی از لحاظ منابع مورد نیاز یا reqirements ها نداره .
ممنون دوستان ، حالا من برای نصب cloudlinux از رو ایزو خودش نصب کنم ؟ یا centos رو کانورت کنم ؟
(برای من فرقی نمیکنه ، کدوم راحتتر و بی دردسر تره ؟)
ایزو خودش با ایزوی سنت او اس هیچ فرقی نداره.
همون ماله خودش رو بریزید.
دوست من کلود لینوکس رو همون شرکت سی پنل ارائه می دهد که با ایرانی ها مشکل دار اینم ایملیش که در اخر این پست ببنید
ببینید اگر مشترکین هاست شما زیاد باشن و بخواهید منابع رو کنترل کنید کلود نصب کنید
اگر منابع قراراه برای یک هاست شخصی باشه نیاز به کلود نیست و یه جور خرج اضافی هست
با توجه به منابعی که گفتین یقینا یک هاست قوی نمی توانی داشته باشید و تعداد مشکترکین یقینا پایین هست
ولی در کل بگم کلود هم از نظر لیمیت منابع و هم از نظر امنیت سرور بتون می تواند کمک کند
برای یک هات حرفه ای لازم هم هستن این سه
U.S. export control regulations do forbid trade and impose economic sanctions and embargoes against certain targeted geographic regions, countries, and governments including: Iran, Cuba, Sudan and Syria.
Even if the specific customer lives outside of Iran, the specific sanctions cover a broader scope including server violations (hostnames, server IPs) and domain violations (such as Iranian sites or users). Before purchasing a cPanel license, this should be considered to ensure compliance with these sanctions.
Additional information about U.S. export regulations may be found here: Frequently Asked Questions and Answers Page 1
Please feel free to let us know if you have any additional questions regarding this or if you need further clarification.
--
Kind Regards,
Kony Salmeron
Customer Service Assistant Manager
cPanel, Inc.
صد در ضد پیشنهاد میشه سنت او اس نصب کنید بعد کانورت بکنید
چون ممکنه بعدا خواستید برگردید به سنت او اس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HighHost
پاسخ سوالاتون به ترتیب :
1-خیر
2-خیر - لایسنس تریال استفاده بکنید و در صورت پایان مدت دوباره ثبت نام بکنید و لایسنس جدید بگیرید
3-
فقط یوزر محدود ب استفاده از یک گیگ رم میش
4-خیر مشکلی ایجاد نمیکنه البته اگر درست کانفیگ شده باشه
5-بستگی به تعداد یوزر ها و بازدیدتون داره دوست عزیز
درود
منظورتون رو از جواب شماره 2 نفهمیدم ! یعنی کلودلینوکس آی پی سرور رو چک نمیکنه برای لایسنس و هر کسی می تونه دوباره لایسنس رایگان بگیره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobinhost.in
دوست من کلود لینوکس رو همون شرکت سی پنل ارائه می دهد که با ایرانی ها مشکل دار اینم ایملیش که در اخر این پست ببنید
ببینید اگر مشترکین هاست شما زیاد باشن و بخواهید منابع رو کنترل کنید کلود نصب کنید
اگر منابع قراراه برای یک هاست شخصی باشه نیاز به کلود نیست و یه جور خرج اضافی هست
با توجه به منابعی که گفتین یقینا یک هاست قوی نمی توانی داشته باشید و تعداد مشکترکین یقینا پایین هست
ولی در کل بگم کلود هم از نظر لیمیت منابع و هم از نظر امنیت سرور بتون می تواند کمک کند
برای یک هات حرفه ای لازم هم هستن این سه
U.S. export control regulations do forbid trade and impose economic sanctions and embargoes against certain targeted geographic regions, countries, and governments including: Iran, Cuba, Sudan and Syria.
Even if the specific customer lives outside of Iran, the specific sanctions cover a broader scope including server violations (hostnames, server IPs) and domain violations (such as Iranian sites or users). Before purchasing a cPanel license, this should be considered to ensure compliance with these sanctions.
Additional information about U.S. export regulations may be found here:
Frequently Asked Questions and Answers Page 1
Please feel free to let us know if you have any additional questions regarding this or if you need further clarification.
--
Kind Regards,
Kony Salmeron
Customer Service Assistant Manager
cPanel, Inc.
بله تعداد کاربران هاستینگ اشتراکی ما پایین هست ، اما دلیل اینی ک میخوام از cloudlinux استفاده کنم بیشتر php selector + cagefs و لیمیت کردن منابع هست ،الان یک یوزر ۲ گیگ رم سرور رو اشغال میکنه ، یکی ۱۰۰ مگ هم نمیشه جفتشون هم یک پلان رو دارن !! میخوام بین اینا عدالت برقرار بشه :دی
اما محدودیت منابع رو این سرور نداریم ، علت اینکه رم رو ۸ گیگ گذاشتم لایسنس Ultra-VPS لایت اسپید هستش .
درباره تحریم هم ، من معمولا لایسنس سی پنل رو از بای سپنل میگیرم و مشکلی نبوده تا حالا ، یعنی کلاد لینوکس ب دامین .ir و ... گیر هست ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HighHost
صد در ضد پیشنهاد میشه سنت او اس نصب کنید بعد کانورت بکنید
چون ممکنه بعدا خواستید برگردید به سنت او اس
ممنون ، ب نکته خوبی اشاره کردید ... ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djmohammad
درود
منظورتون رو از جواب شماره 2 نفهمیدم ! یعنی کلودلینوکس آی پی سرور رو چک نمیکنه برای لایسنس و هر کسی می تونه دوباره لایسنس رایگان بگیره ؟
نه بابا ، اینطوری ک فک نکنم باشه ... :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djmohammad
درود
کلود لینوکش کاری به ای پی نداره روش ست کردن لایسنسش یه کده فقط
برای همین میتونید هر ماه ازش لایسنس رایگان بگیرید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
بله تعداد کاربران هاستینگ اشتراکی ما پایین هست ، اما دلیل اینی ک میخوام از cloudlinux استفاده کنم بیشتر php selector + cagefs و لیمیت کردن منابع هست ،الان یک یوزر ۲ گیگ رم سرور رو اشغال میکنه ، یکی ۱۰۰ مگ هم نمیشه جفتشون هم یک پلان رو دارن !! میخوام بین اینا عدالت برقرار بشه :دی
اما محدودیت منابع رو این سرور نداریم ، علت اینکه رم رو ۸ گیگ گذاشتم لایسنس Ultra-VPS لایت اسپید هستش .
درباره تحریم هم ، من معمولا لایسنس سی پنل رو از بای سپنل میگیرم و مشکلی نبوده تا حالا ، یعنی کلاد لینوکس ب دامین .ir و ... گیر هست ؟!
ممنون ، ب نکته خوبی اشاره کردید ... ;)
نه بابا ، اینطوری ک فک نکنم باشه ... :دی
بله همینطوری هست
همچنین کلود لینوکس برای سایت خیلی بزرگ مناسبه اگر سایت با بازدید زیر ده هزار دارید کلود لینوکس فایده ای نداره و فقط یه برنامه ی اضافی هست.همچنین نکات امنیتی در کانورت ان به کلود رو مورد بررسی قرار دهید تا به مشکل بر نخورید