با عرض سلام و خسته نباشید .
چطوری می تونم از دانلود کردن فایلهای روی هاست دانلود بصورت مستقیم جلوگیری کنم . یعنی فقط امکان دانلود از طریق بخش فروش سایت (دانلود به ازای پرداخت ) امکانپذیر باشه و فایلهای روی هاست دانلود قابل مشاهده و دانلود نباشن ...
نمایش نسخه قابل چاپ
با عرض سلام و خسته نباشید .
چطوری می تونم از دانلود کردن فایلهای روی هاست دانلود بصورت مستقیم جلوگیری کنم . یعنی فقط امکان دانلود از طریق بخش فروش سایت (دانلود به ازای پرداخت ) امکانپذیر باشه و فایلهای روی هاست دانلود قابل مشاهده و دانلود نباشن ...
با hot link protection امکان بپذیر هست
از hot link protection بیشتر برای جلوگیری از ***یدن لینک ها استفاده میشه
شما باید سیستم orina و یا smart download را خریداری و نصب نمایید تا فروش vip راه اندازی نمایید. البته smarter کامل تر است و قابلیت دانلود رایگان هم داره
ما از وردپرس و افزونه ووکامرس استفاده می کنیم .
مشکل من دانلود مستقیم از هاست دانلود هست . یعنی طرف بره رو هاست دانلود و از وانجا دانلود نماید .
دوست عزیز
باید ای پی ها رو محدود کنید تا از این کار جلوگیری کنید
ای پی های خارجی رو ببنید به طور کل
شما برای اینکه صفحه اصلی هاست دانلودتون بالا نیاد یک راه ساده دارید یه فایل با نام index.html بسازید و صفحه سفید باشد
شما وقتی از افزونه دانلود ب ازای پرداخت استفاده میکنید که کاربرتون لینک اصلی رو مشاهده نمی کند تنها یک لینک موقت برای مشتری ارسال میشود
میشه توضیح بیشتر بدید ؟
آخه این روشها جوابگو نیست .
فرض کنید مشتری میاد و از طریق پرداخت مبلغی یک موزیک رو میخره . بعده پرداخت ووکامرس لینک رو ایمیل می کنه . مثلا dl.site.ir/music.mp3
مشتری دانلود و استفاده میکنه .
مشکل من اینه که با این کار دیگه مشتری پرداخت نکنه و بره سراغ هاست دانلود و از اونجا شروع به دانلود کنه و یا لینک بالا رو بزاره دانلود تو سایتش .
بنده از طریق httacces نشون دادن دایرکتوریها رو بستم . اما خیلی شیک و مجلسی میشه با وارد کردن ادرس فایل تو مرورگر ، فایل رو دانلود کرد .
در کل الان سایتهای دانلود چطوری راه اندازی میشن ؟
بالا هم عرض کردم. از طریق hot link protection جلوی سوئ استفاده از لینک گرفته میشه و لینک مورد نظر فقط در سایت شما قابل دانلود است
مورد دیگر که فرمودید باید بدید براتون کانفیگ کنند تا فقط vip فعال باشه و رایگان بسته شود
آموزش قبلا قرار گرفته :
جلوگیری از کپی شدن لینک دانلود iis در سایت های دیگر ( Hotlinking )
اگر میخوایین فایل ها و پوشه ها با زدن آدرس سرور دانلود قابل مشاهده نباشن از تنظیمات iis این کارو انجام بدین .