کم شدن فعالیت و فروش در وب هاستینگ
سلام
یه مدت به نظر میاد فعالیت و فروش در انجمن وب هاستینگ کم شده دلیلش به نظر شما چی میتونه باشه؟
سال پیش همین موقع ها فروش و فعالیت زیاد بوده ولی الان خیلی کم شده الان قسمت درخواست سرویس رو ببینید درخواست ها به مرور زمان داره افت پیدا میکنه!
تحلیل شما چی هست؟
پاسخ : کم شدن فعالیت و فروش در وب هاستینگ
الان اونایی که کارشون خوبه شناخته شده شدن و اونایی هم که کارشون شخمیه هم تابلو شدن
ملت میدونن سراغ کیا برن
سلام
انجمن قسمت "موارد مرتبط دارد" باید طبق قوانین در بخض مورد اشاره تاپیک را ایجاد فرمائید و بعد از تائید ، تاپیک فعال شود !
موردی که شما می فرمائید مشاهده نشده است ! تنها انجمن منظم تر شده است خصوصا در بخش فروش ! و از فعالیت اکثر تاپیک های خلاف قوانین در این بخش جلوگیری شده است ! همین طور فروشندگانی که دارای تعداد زیادی شکایت و انتقاد هستند از چرخه فعالیت تجاری حذف شده اند !
خوبه قوانین برای همه باشه؛
همونطور که در جریان هستید کلیه پست های زیر تاپیک فروش من حذف شدند, البته طبق قوانین تعریف و تمجدید و تایید پست فروش غیر مجازه و حذف میشه ولی همین الان برید ببینید, نمیگم پست های قدیمی, پست هایی که همین الان توسط یوزر ها و حتی استارتر های تاپیک فروش آپ میشن ؛ خوب معلومه من دیگه هیچ وقت تاپیک فروش نمیزنم, همون آخریش بود احتمالا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yastheme
خوبه قوانین برای همه باشه؛
همونطور که در جریان هستید کلیه پست های زیر تاپیک فروش من حذف شدند, البته طبق قوانین تعریف و تمجدید و تایید پست فروش غیر مجازه و حذف میشه ولی همین الان برید ببینید, نمیگم پست های قدیمی, پست هایی که همین الان توسط یوزر ها و حتی استارتر های تاپیک فروش آپ میشن ؛ خوب معلومه من دیگه هیچ وقت تاپیک فروش نمیزنم, همون آخریش بود احتمالا
دوست عزیز تمام موارد برخورد مطابق قوانین انجمن انجام می شود ! و هیچ برخوردی به صورت سلیقه ای وجود ندارد !!! شما بارها برای بنده پیغام ارسال کرده اید و به شما توضیح داده شده است !
در ایران یک قانون نانوشته وجود دارد : همیشه افرادی که زیاد به رعایت قوانین ( در هر محیطی ) عادت ندارند ! معترض هستند !!
مثال ساده حتی یک راننده متخلف که پس از طی یک مسیر کوتاه تخلفات زیادی داشته است زمانی که با جریمه مواه می شود تا ماهها این موضوع را تعریف می کند و معترض است اما باز هم همام تخلفات را تکرار می کند !
تمام موارد تخلف به صورت لحظه ای مشاهده نمی شود. بارها خدمت شما گفته است اگر موردی مشاهده می کنید که برخورد نشده است گزارش ارسال کنید.اگر همچنان برخورد نشد معترض باشید !
سلام
اگر اشتباه نکنم یه مدت طولانی بخش ثبت نام غیره فعال بود این یکی از دلایل میتونه باشه.
دلیل دوم مهرماه شده و درحال ادامه تحصیل هستن وب مسترها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
دوست عزیز تمام موارد برخورد مطابق قوانین انجمن انجام می شود ! و هیچ برخوردی به صورت سلیقه ای وجود ندارد !!! شما بارها برای بنده پیغام ارسال کرده اید و به شما توضیح داده شده است !
در ایران یک قانون نانوشته وجود دارد : همیشه افرادی که زیاد به رعایت قوانین ( در هر محیطی ) عادت ندارند ! معترض هستند !!
مثال ساده حتی یک راننده متخلف که پس از طی یک مسیر کوتاه تخلفات زیادی داشته است زمانی که با جریمه مواه می شود تا ماهها این موضوع را تعریف می کند و معترض است اما باز هم همام تخلفات را تکرار می کند !
تمام موارد تخلف به صورت لحظه ای مشاهده نمی شود. بارها خدمت شما گفته است اگر موردی مشاهده می کنید که برخورد نشده است گزارش ارسال کنید.اگر همچنان برخورد نشد معترض باشید !
yastheme ببخشید که من پاسخ میدم
جناب آقای مدیر ارشد ( رامین عزیز )
حرف شما درسته
هرجا باید از قوانینی پیروی کنه
ولی اون شخص حق داره به این قوانین اعتراض کنه
چون تمام انسانها مثل هم نیستن چه از نظر اخلاق چه از نظر احساس
میخواین قبول کنید میخواین قبول نکنید ولی سلیقه ای برخورد میکنید
خیلی از دوستان از این انجمن رفتن
خیلی از دوستان به خاطر همین تاپیک پاک کردنا بن شدنا رفتن
قبلا شاهد 4 تا تاپیک آموزشی بودیم ولی متاسفانه در زمان حال شاهد تاپیک فروش هستیم! که شکر خدا اونم داره کم میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshinh
yastheme ببخشید که من پاسخ میدم
جناب آقای مدیر ارشد ( رامین عزیز )
حرف شما درسته
هرجا باید از قوانینی پیروی کنه
ولی اون شخص حق داره به این قوانین اعتراض کنه
چون تمام انسانها مثل هم نیستن چه از نظر اخلاق چه از نظر احساس
میخواین قبول کنید میخواین قبول نکنید ولی سلیقه ای برخورد میکنید
خیلی از دوستان از این انجمن رفتن
خیلی از دوستان به خاطر همین تاپیک پاک کردنا بن شدنا رفتن
قبلا شاهد 4 تا تاپیک آموزشی بودیم ولی متاسفانه در زمان حال شاهد تاپیک فروش هستیم! که شکر خدا اونم داره کم میشه
در یک جمع بزرگ هیچ وقت ممکن نیست همه از قوانین و شرایط رضایت داشته باشند ! همیشه معترض در گروه ها وجود دارد به خصوص اگر این گروه گسترده باشد و دارای اعضای زیاد ! اما همیشه اکثریت مورد تاکید است و نه اقلیت ! با این وججود نظر همه قابل احترام است و برای برنامه های آینده می تواند مورد برسی قرار گیرد !
افرادی که متخلف هستند و عادت دارند به بی نظمی همه جا ! ( در زندگی شخصی ، کاری ، محیط مجازی ) و .... همیشه قوانین را خوب یا بد ، دست و پا گیر می دانند !
در کنار افراد متخلف همین حالا کم نیستند کاربرانی که بعد از چند سال حتی یک مورد تذکر و تخلف دریافت نکرده اند ! و کاملا هم راضی هستند. شاید این نظر شخصی شما باشد که سلیقه در اجرای قوانین وجود داشتته است !
اگر در جامعه قوانین نباشد هرج و مرج ایجاد می شود وقتی ثبت نام میکنین قوانین قبول میکنین یعنی قوانین خوانده اید و قبول کرده اید
در مورد خلوت شدن بیشتر مورد تابستان تمام شده و انجمن خلوت شده
و همچنین دلیل برداشتن قسمت ثبت نام به دلایل مشکلات ایجاد شده توسط کاربران متخلف بوده و توسط مدیران برخورد شده بوده و دلایل مختلف زیادی دارد
و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
بله دوست عزیز حق با شماست؛ من اگر اعتراضی کردم و بعد شما گفتید طبق قوانین انجمن است و من هم قبول کردم! من به قوانین اعتراض ندارم؛ به اینکه در عرض یک ساعت تاپیک های یک پست همگی حذف می شوند ولی در تا پیک دیگری چند روز است که در حال آپ شدن است قانونی اعمال نمی شود؛ خدایی نکرده خدمت شما جسارت نکردم و انصافا کار شما قابل تقدیره و زحمتی که اینجا می کشید قابل تحسینه! این موارد از چشم ما دور نیست و بابت این زحمت تشکر می کنیم!
اما متاسفانه قبول کنید که بعضی مدیران سلیقه ای اعمال میکنند ونظر خیلی دیگر از دوستان نیز همین است, من هم هیچ وقت تاپیکی که به من مربوط نشود و خلاف قوانین باشد را گزارش نمی دهم چون حس خوبی از این کار به من دست نمیده, مدیران دیگر هستند و خودشان باید بررسی کنند.