سلام بر همه دوستان وب هاستینگ تالک،
من یه فروم رو منتقل کردم به یه سرور جدید، حالا تمام پست ها و تمام کاربرا نشون داده میشن ولی داخل تاپیک ها که میرم ، محتویات رو نشون نمیده،آدرس سایت هم skyforum.ir هست. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بر همه دوستان وب هاستینگ تالک،
من یه فروم رو منتقل کردم به یه سرور جدید، حالا تمام پست ها و تمام کاربرا نشون داده میشن ولی داخل تاپیک ها که میرم ، محتویات رو نشون نمیده،آدرس سایت هم skyforum.ir هست. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
دیتابیس درست ایمپورت نیشده.
اگه پنل سرور جدید و قدیم یکیه full backup بگیر و در سرور جدید ریستور کن
ممنون از جوابتون، ولی من همین کار رو انجام دادم، این اولین بار بود که همچین اتفاقی میفتاد.یه بار دیگه هم کلا پاک کردم، دوباره انتقال دادم ولی بازهم درست نشد.
تمامی پلاگین هاتون رو غیرفعال کنید، شاید مشکل از یکی از پلاگین ها باشه.
ببین حجم بک اپت کم نیست. ممکنه بک اپی که گرفتی مشکل داشته باشه یه بار دیگه بک اپ بگیر ببین حجمش اگه بیشتر بود از قبلی بودن بک اپت مشکل داشته
حجم بک آپ دیتابیس در حالت عادی 80 مگ و در حالت gzip حدود 2.5 مگابایت بود. بک آپ کلی رو دیگه ریستور نکردم، فایلا رو منتفل کردم و از دیتابیس بک آپ گرفتم، بعد تو سرور جدید ایمپورت کردم ولی باز هم درست نشد...
پلاگین ها رو هم غیر فعال کردم ولی درست نشد...
سرور سایت دست خودمه، ممکنه مشکل از اون باشه؟!
نسخه PHP و Apache و MySQL رو مقایسه کن ببین یکیه.
اگر یکی بود فایل PHP.INI رو از سرور قبلی منتقل کن به سرور جدید احتمال زیاد مشکل حل میشه.
اگر هم نسخه ها یا ماژولها یکی نبود که easyapache کن یکیش کن. چون ممکنه حتی یک ماژول سرور که روی سرور جدید نصب نیست، باعث این مشکل شده باشه.
سلام، این فایل PHP.INI کجاست؟ نسخه همه اونا یکیه.
سلام ببخشید! تو بعضی از تاپیکا این پیام رو میده:""پیام سیستم این موضوع وجود ندارد . ممکن است حذف شده باشد و یا لینک اشتباه وارد کرده باشید. اگر از وجود این لینک اطمینان دارید برای کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.""
بعضی قسمت ها هم عنوان تاپیک ها هست ولی محتویاتشون نیست.
تو 2-3 تا از بخش ها هم هیچ مشکلی نیست و کل تاپیک نشون داده میشه.
ضمنا خیلی ممنونم از راهنمایی های بی دریغتون...
تورو خدا جواب بدید! همه کاربرا در حال پریدن هستند.... کمک کنید لطفا"