نظرشما درمور کتاب الکترونیکی راز 2 میلیونی چیست؟
باسلام
تو یک سایتی بودم که یک تبلیغ خیلی جذب کننده دیدم
نوشته:
تبدیل 9600 تومان به دومیلیون
حالا این سایت یه کتاب الکترونیکی با قیمت 9600 تومان برای فروش گذاشته و نوشته کها میتونید با خوندن این کتاب به درامد دومیلیون در ماه برسید نظر شماچیست؟واقعی هستش؟یا...
راز بزرگ 2 میلیونی | وب سایت نشر الکترونیک پادام
پاسخ : نظرشما درمور کتاب الکترونیکی راز 2 میلیونی چیست؟
اینجوری هم میشه حساب کرد که 200نفر کتاب رو نفری 10تومن میدن میخرن 2میلیون عاید نویسندش میشه حالا چه مطالبش مطلب باشه چه مطالبش بدردنخور باشه.
با ده هزارتومن نمیشه هیچ وقت با هیچ روشی 2 میلیون سود کرد! تا سر خیابون نرفتی تموم شده جه برسه به اینکه بخواد سودم بده روشهاش ولی
با پس انداز 200 هزارتومن درماه میشه میلیونر شد اگر بدون سهام چی بخری و چی بخری اونم در دراز مدت توی بیست و سی سال نه توی یک سال دوسال
اتفاقا تاپیکش رزو در انجمن زدند :| سایت هایس زیرمجموعه گیری بود هرمی
9 تومن به بچه بدی قهر میکنه :|
اونوقت باش کسب و کار راه بندازیو 2 میلیون در امد داشته باشی ...........!؟
خوب بهشون میگفتی بیا من 10 تا 9600 تومنی بهت میدم به من 20 میلیون پس بده 10 میلیونشم بذار جیب خودت اگه راست میگی.
چه کاریه که دو میلیون میده :39:
شما خریدی میلیاردر شدی بیا به ما هم بگو بخریم :d!
من نمیخوام بخرم که
خواستم نظر دوستان رو بدونم
عزیزم تقریبا تمام این کتاب ها غیرواقعی نیست ولی عملی هم نیست !
یکسری راه و روش که بعضی هاشون تاریخ مصرفش هم گذشته ولی هر مدتی یکی پیدا میشه شروع میکنه به فروختن یه کپی از این فایل ها ...
من شخصا چند مورد از این کسب درامد ها رو دیدم واقعا هیچ پولی ازش درنمیاد !
حتی مورد دیدم که انقدر قدیمی بوده که سایت هایی که معرفی کرده دیگه منقرض شدن هیچ اثری ازشون نیست ...
اون کسی هم داره این کتاب رو میفروشه خودش لنگ همین 10 هزارتومن شما است به هر دری میزنه که یکی ساده و خوشحال پیدا بشه اینو بخره همین 10 تومن رو گیرش بیاد ...
با سلام
نابرد رنج گنج میسر نمی شود / مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد
اما من مطمئن هستم میشه
شاید 10 هزار تومن پولی نباشه اما من میگم میشه با 10 هزار تومان به مبالغ بالایی در ماه رسید و قصد دارم کم کم تو وبلاگم بیشتر درمورد بازاریابی اینترنتی صحبت کنم
اما در کل ی قانونی هست که میگه فقط کافیه چیزی رو با تمام وجودت بخوای اونوقته که بهش میرسی و شدنی میشه