سلام
من برای آشنایی با نصب و کانفیگ سی پنل میخوام اونو روی یک سرور CentOS خانگی و با یک خط اینترنت ADSL یک مگ نصب کنم آیا امکانش هست ؟
آیا لایسنس یا نسخه آزمایشی 15 روزه یا یک ماهه وجود داره ؟
چقدر برام در میاد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من برای آشنایی با نصب و کانفیگ سی پنل میخوام اونو روی یک سرور CentOS خانگی و با یک خط اینترنت ADSL یک مگ نصب کنم آیا امکانش هست ؟
آیا لایسنس یا نسخه آزمایشی 15 روزه یا یک ماهه وجود داره ؟
چقدر برام در میاد ؟
سیپنل با ایران مشکل دارد ولی ورژن 9 کرک شده است ولی مشکلات و باگ های خودش دارد و همچنین امکان اپدیت ندارد
و با ای پی ایران نمی توانین سیپنل بگیرید راه حل دارد اما به درد تست و ازمایش نمی خورد اموزش نصب برای ای پی ایران در انجمن موجود است
هنوز هم با ip ایران مشکل داره ؟ هاست های روی سرور های ایران که سی پنل رو با هست میفروشند از چه روشی استفاده کردند ؟نقل قول:
همانطور که میدانید ایران همچنان در تحریم های سی پنل میباشد و امکان قطع دسترسی شما با ای پی ایرانی وجود دارد.
من برای تست روی یک سرور خونگی میخوام اونم با اینترنت adsl یک مگنقل قول:
سی پنل 15 روز استفاده رایگان را برای هر ای پی به شما میدهد.
بعد این دوره شما میبایست لایسنس تهیه فرمایید
جوابگوی من هست این خط اینترنت ؟
اگه ممکنه لینک دانلود رو بزارین من گوگل کردم اما زیاد موفق نشدمنقل قول:
اموزش نصب برای ای پی ایران در انجمن موجود است
امکان گذاشتن لینک به دلیل قوانین امکان پذیر نمی باشد بهتر است سرچ نمایید در سایت های خارجی و انجمن هایی مثل مجید انلاین
ای پی ایران مشکل دارد
روش هایی برای نصب سی پنل در انجمن موجود است و با سرعت 1 مگ شما شاید 2-3 روز طول بکشد :|
سرعت 1 مگ برای سی پنل خیلی کم هست با سرعت 100 مگابایت 2 ساعت طول کشید نصب سی پنل.
اگر آیپی سفید باشه و قبلا روش سی پنل تریال نصب نشده باشه که می تونید سی پنل نصب کنید در غیر اینصورت نمی توانید.
خوب شما می توانید برای یادگیری سنت او اس و سی پنل اون رو روی یک سرور بگیرید و نصب کنید و یاد بگیرید.