فراخوان عمومي جهت تست دقت سرويس آمارگير جديد وبشمار دات کام - webshomar.com
با عنايت و توفق الهي توانستيم در زماني کوتاه ، نسخه آزمايشي سرويس آمارگير وبشمار را راه اندازي کنيم .
لذا از شما کاربران گرامي و صاحبان سايتها و فروشگاههاي تحت وب تقاضامنديم
جهت تست ميزان دقت و بررسي کمبود ها و امکانات سيستم ، بصورت مدتي محدود ، سرويس وبشمار را مورد سنجش قرار داده و نتيجه بازخورد خود را
از طريق قسمت تماس با ما اعلام بداريد
با تشکر از شما - مديريت وب شمار
http://www.webshomar.com
پاسخ : فراخوان عمومي جهت تست دقت سرويس آمارگير جديد وبشمار دات کام - webshomar.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
با عنايت و توفق الهي توانستيم در زماني کوتاه ، نسخه آزمايشي سرويس آمارگير وبشمار را راه اندازي کنيم .
لذا از شما کاربران گرامي و صاحبان سايتها و فروشگاههاي تحت وب تقاضامنديم
جهت تست ميزان دقت و بررسي کمبود ها و امکانات سيستم ، بصورت مدتي محدود ، سرويس وبشمار را مورد سنجش قرار داده و نتيجه بازخورد خود را
از طريق قسمت تماس با ما اعلام بداريد
با تشکر از شما - مديريت وب شمار
وب شمار :: سرویس آمارگیر بازدید رایگان
بسیار عالی
دوستان پیشنهاد میکنم یه بار تست کنید این سیستم رو
این سیستم بسیار عالی طراحی شده و از نظر سرعت بی نظیره
ان شالله موفق باشین جناب شیخله :x
پاسخ : فراخوان عمومي جهت تست دقت سرويس آمارگير جديد وبشمار دات کام - webshomar.com
سرويس متعلق به خودتون هست جناب شیخله يا باز هم برای مجموعه خاصی پياده سازی شده ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
سرويس متعلق به خودتون هست جناب شیخله يا باز هم برای مجموعه خاصی پياده سازی شده ؟
با سلام و با اجازه از جناب شیخله
این سرویس متعلق به خودشون هست
جناب امیری پوزش میخوام که من جواب دادم چون جناب شیخله مشغول بودن من جواب دادم
حاج رضا اولیش رو من بگم ؟
نمیشه رو آمارگیر رمز گذاشت و این اصلا خوب نیست
من نمیخوام همه آمارمو بدونن
سلام تشکر از دوستان
نقل قول:
سلام جناب امیری ، خودمون روش کار میکنیم .
نقل قول:
چشم ، براش در نظر گرفتم فقط منتظرم مرحله تست اولیه رو طی کنه تا از نظر مصرف منابع و بهینگی وضعیت رو بررسی کنم.
مطمئن باشید بعد از گذشتن مرحله تست ، کلیه امکاناتی که در سرویس های مشابه هست از جمله رمز گذاری ، آمار ورودی ها از موتورهای جستجو ، آمار ورودی ها از سایتهای دیگر ، آمار صفحات داخلی ، کلمات جستجو شده و همچنین امکانات جدید از قبیل گزارشگیری اکسل ، api جهت افزودن سایت ، ثبت بازدید و نمایش نتایج در سایتها (برای استفاده در افزونه هاو پلاگین های cms ها ) در نظر خواهیم گرفت .
فعلا تقاضا مون از کاربران این هست ، از این آمارگیر استفاده کنند برای مدت هر چند کوتاه یک هفته ای تا بتونیم تست کاملی روی سایت انجام بدیم.
با تشکر از شما
- - - Updated - - -
سلام تشکر از دوستان
نقل قول:
سلام جناب امیری ، خودمون روش کار میکنیم .
نقل قول:
چشم ، براش در نظر گرفتم فقط منتظرم مرحله تست اولیه رو طی کنه تا از نظر مصرف منابع و بهینگی وضعیت رو بررسی کنم.
مطمئن باشید بعد از گذشتن مرحله تست ، کلیه امکاناتی که در سرویس های مشابه هست از جمله رمز گذاری ، آمار ورودی ها از موتورهای جستجو ، آمار ورودی ها از سایتهای دیگر ، آمار صفحات داخلی ، کلمات جستجو شده و همچنین امکانات جدید از قبیل گزارشگیری اکسل ، api جهت افزودن سایت ، ثبت بازدید و نمایش نتایج در سایتها (برای استفاده در افزونه هاو پلاگین های cms ها ) در نظر خواهیم گرفت .
فعلا تقاضا مون از کاربران این هست ، از این آمارگیر استفاده کنند برای مدت هر چند کوتاه یک هفته ای تا بتونیم تست کاملی روی سایت انجام بدیم.
با تشکر از شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
خودمون روش کار میکنیم .
سلام
آخه کار کردن برام مهم نبود :) مالکيت معنوی پروژه برام ملاک بود.
فکر کنم تو پيام خصوصی پيگيری کنيم بهتر هست ;)
با سلام خدمت شما دوست عزيز آقاي رضا
من تست كردم همون نمونه آمارگير زنده درست بود جواب ميداد اما مثل اينكه دير بروز ميشد
چون من 2 بار رفرش كردم صفحه رو بعدش آدرس آي پي و ويندوزم توي اون ليست پايين سايت مياورد
اما در كل جالبه موفق باشيد :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
سلام
آخه کار کردن برام مهم نبود :) مالکيت معنوی پروژه برام ملاک بود.
فکر کنم تو پيام خصوصی پيگيری کنيم بهتر هست ;)
:)
صفر تا صدش با خودمون هست .
البته قابل شما رو نداره .
نقل قول:
با سلام خدمت شما دوست عزيز آقاي رضا
من تست كردم همون نمونه آمارگير زنده درست بود جواب ميداد اما مثل اينكه دير بروز ميشد
چون من 2 بار رفرش كردم صفحه رو بعدش آدرس آي پي و ويندوزم توي اون ليست پايين سايت مياورد
اما در كل جالبه موفق باشيد
سلام ، کش میشه اون قسمت به جهت بهینگی . لذا وقتی شما صفحه رو میبینید بازدید های قبل از بازدید فعلی خودتون رو میبینید . 5 ثانیه بعدش بازدید خودتون هم قابل نمایش هست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
:)
سلام ، کش میشه اون قسمت به جهت بهینگی . لذا وقتی شما صفحه رو میبینید بازدید های قبل از بازدید فعلی خودتون رو میبینید . 5 ثانیه بعدش بازدید خودتون هم قابل نمایش هست .
خيلي خوبه ان شاء الله از وب گذر هم جلو بزنيد با امكانات بالا :)