بیاید از همین امروز قانون کپی رایت را رعایت کنید !!!
سلام دوستان .
الان بزرگترین قدرت از نظر حق کپی رایت در دستان شما دوستانی هست که هاست ارائه میدید !!!
میخوام در رابطه با قانون کپی رایت در سایت های ایرانی حرف بزنم ... بیاید این مطلب رو جدی بگیرید ! و اقدام کنید !!! اگر بخواین میتونید ...
امروزه شاهد این هستیم که خیلی از مطالب مفید سایت های ایرانی ***ید میشه و با تغییر نام صاحب و سازنده و ... به نام خودشون ثبت میکنند ... و خیلی از موارد دیگه که خودتون میدونید !!!
ایا موافق هستید سایت هایی که قانون کپی رایت را رعایت نمیکنند (فقط مواردی که حق ایرانی ها پایمال میشه) در مرحله اول جریمه کنید و در مرحله بعدی ساسپند ؟!!!!
ایا موافق هستید این قانون را در قانون هاستینگتون اضافه کنید ؟!!!
خواهش میکنم به تمسخر نگیرید اگر بخواین میشه ...
---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
من در رابطه با اینکه ایا این قانون هست یا نه دچار شک شدم !!! 10 نفر بازدید کردن نظری ندادن :d یه لحظه با خودم گفتم نکنه این قانون هست و من ازش بی خبرم !!! میشه یکی یچیزی بگه :|
پاسخ : بیاید از همین امروز قانون کپی رایت را رعایت کنید !!!
چون باید همه سایت ها ساسپند بشن و کار و کاسبی فروشنده ها میخوابه کسی این قانون رو نخواهد گذاشت :))
عزیز برادر فکر کنم تازه ناهار خوردی شکمت سیره سیره... پسر خوب تو ایران کپی رایت رو رعایت کنید تنها کاری که کردی لطف بزرگی به بعضیها کردی تا شکمشون گنده تر بشه..
در ضمن به قول سجاد تمام سایتها با هم ساپسنت میشه و همه هاستینگای عزیز میروند بخوابند لالا و بیخیال پول و زندگی...
تاکید مجدد میکنم بر شکم سیری کامل ایجاد کننده تاپیک..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sajad
چون باید همه سایت ها ساسپند بشن و کار و کاسبی فروشنده ها میخوابه کسی این قانون رو نخواهد گذاشت :))
دقیقا همینطوره
دمت گرم باز تو یچیزی گفتی برای مدت 5 دقیقه پوکیدم :|
-----------------------------------------------------------------
ممنون از تمامی هاستینگ ها یادم باشه اگه یهو بازم از این فکرا به سرم زد بیام تاپیک بزنم .... عجب استقبالی :هیپنوتیزم
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
اصولا وقتی تو قوانین ذکر بشه و رعایت نکنند اگر شما سایت رو ساسپند کنید نباید مبلغ رو بهشون پس بدید ...
کجا همه ی سایت ها حقوق ایرانی هارو زیر پا میزارن ؟!!! میشه 2 3 نمونه مثال بزنید ؟
ابتدا باید مشخص بشه که واقعا اینهایی که ادعای کپی رایت دارند، مال خودشون هست یا اینکه خودشون هم از جای دیگری کپی کرده اند و با دستکاری هایی به اسم خودشون زده اند ، بطور مثال من بسیاری از اسکریپت های فروشگاه ساز و و نرم افزار و ... را در چند سال اخیر دیدم که کپی از سازنده های خارجی بودند و با مقداری فارسی سازی و دستکاری در قالبها، به اسم خودشون کپی رایت گذاشته و با قیمت های گزافی میفروشند!
البته تعداد کمی هم هستند که خودشون واقعا تولیدکننده هستند.
آقا قبول !
ولی من نمی دونم چه طوری بعدش باید فعالیت کنم !
حدود 30-40 تا ویندوز کرک شده رو سرور ها نصب کردم ؟
حدود 11 تا دایرکت ادمین کرک شده
حدود 16 تا پلسک کرک شده
و 3 تا سی پنل کرک شده
و کلی نرم افزار کرک شده هم رو سرور ها و هم رو رایانه !
اگر فرض بگیریم ملیارد هستم از آسمون به زمین می یاد ( بد بخت می شم
قانون کپی رایت واقعا سخته که بخواییم در ایران اجراش کنیم .
فکر می کنید برنامه نویسی ایرانی ها قوی هست ؟
فکر می کنید کسی که به زور یه رایانه می خره می تونه 150 هزار تومان مبلغ یه ویندوز یا 900 هزار تومان پول یه فتوشاپ رو بده ؟
فکر می کنید اگر کپی رایت رعایت کنیم دنیا بهمون احترام می زاره و تحریم رو بر می داره ! ؟( اون موقع یه روزه it ایران بنده ! یه روزه همه لایسنس ها رو می بندند و حالا بیا و درستش کن ! )
در مورد تحریم سایت ها هم ، بهتره در مرحله اول سایتهایی که نرم افزار های ایرانی رو نال می کنند توسط هاستینگ ها بست .
دوست من منظور شما از اینکه میگین نهایت ساسپند می کنید و پولی پس نمیدید باید بگم که یه تبلیغ منفی برای خود شما میشه.
چون این مشتری دیگه از شما سرویس نخواهد گرفت و کسانی که اسم شما رو میبرن رو منصرف از خرید می کنه یعنی 1 مشتری ناراضی ممکنه 10 مشتری هم از دست شما در بیاره.
این قانون زمانی که ایران قانون کپی رایت رو وضع کنه امکان پذیر هست (از من دلگیر نشین)
پ.ن: این قانون شما فعلا در ایران کاربرد نداره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takhoster
آقا قبول !
ولی من نمی دونم چه طوری بعدش باید فعالیت کنم !
حدود 30-40 تا ویندوز کرک شده رو سرور ها نصب کردم ؟
حدود 11 تا دایرکت ادمین کرک شده
حدود 16 تا پلسک کرک شده
و 3 تا سی پنل کرک شده
و کلی نرم افزار کرک شده هم رو سرور ها و هم رو رایانه !
اگر فرض بگیریم ملیارد هستم از آسمون به زمین می یاد ( بد بخت می شم
قانون کپی رایت واقعا سخته که بخواییم در ایران اجراش کنیم .
فکر می کنید برنامه نویسی ایرانی ها قوی هست ؟
فکر می کنید کسی که به زور یه رایانه می خره می تونه 150 هزار تومان مبلغ یه ویندوز یا 900 هزار تومان پول یه فتوشاپ رو بده ؟
فکر می کنید اگر کپی رایت رعایت کنیم دنیا بهمون احترام می زاره و تحریم رو بر می داره ! ؟( اون موقع یه روزه it ایران بنده ! یه روزه همه لایسنس ها رو می بندند و حالا بیا و درستش کن ! )
در مورد تحریم سایت ها هم ، بهتره در مرحله اول سایتهایی که نرم افزار های ایرانی رو نال می کنند توسط هاستینگ ها بست .
شما الگوی همه هاستینگ های ایران هستید . کسی که برای سرگرمی و گذران وقت وارد این کار بشه کاری جز نصب کرک و نال نداره .
خیلی پیچیدش کردید :)) من گفتم کپی رایت برای حمایت از ایرانی ها نه کپی رایت جهانی .... چه ربطی خرید ویندوز و این حرفا داشت :| لطفا مطلب رو کامل بخونید :((
-------------------------
دوست عزیز اتفاقا مطمئن باشید اسم شما خوب در میشه نه بد !!! اینکه تو قوانینتون بخش کپی رایت رو ذکر کنید و تمام اونایی که ازتون هاست میگیرن قوانین رو قبول میکنند و در صورت عدم رعایت قوانین ساسپند شوند یه تبلیغ منفی خواهد بود ؟! الکی و به خاطر مسائل شخصی که نمیخواید این کار رو بکنید ...
------------------------
من تو این انجمن مطرح کردم چون همه هاستینگ ها اینجا جمع شدن !!! وقتی شما یکی رو ساسپند کنید طرف میره یه هاست دیگه میگیره !!! و اون هاست هم همین قوانین رو داره ...
فقط کافیه همه قبول کنن ...
اونوقت هاستینگ های وارز ایرانی فعالیتشون رو شروع میکنند =)) دمه همه ایرانیا گرم مخ دارن در سطح تیم ملی ارژانتین تو 3 سوت راه حل این مشکل پیدا میشه ...
منصرف شدم از نظرم ... شرمنده همگی ... مدیران پاک کنید تاپیک رو لطفا ...