سلام
دوستان دقیقا برای اینکه با ارسال ایمیل به ایمیل پشتیبانی یک تیکت ایجاد بشه یا برای اینکه بدون نیاز به ورود به whmcs از طریق پاسخ دادن به ایمیل مربوط به تیکت پاسخ در تیکت مربوطه در سیستم whmcs ثبت بشه باید چیکار کرد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان دقیقا برای اینکه با ارسال ایمیل به ایمیل پشتیبانی یک تیکت ایجاد بشه یا برای اینکه بدون نیاز به ورود به whmcs از طریق پاسخ دادن به ایمیل مربوط به تیکت پاسخ در تیکت مربوطه در سیستم whmcs ثبت بشه باید چیکار کرد؟
برای هر تیکتی شماره اختصاصی دارد چگونه می شود ایمیلی که به شما میاد جواب همون تیکت باشد ؟
فکر نکنم بشود
با سلام
دوست عزيز ايميلي كه از طريق اسكريپت ارسال ميشود حاوي متن تيكت و يك لينك هست و از طريق يك ايميل ارسال شده
حال اگر شما به آن ايميل پاسخ بدهيد يعني انگار يك ايميل فرستادي براي ايميل سايت خودت و اين هيچ ربطي به اسكريپت نداره
بنده فكر ميكنم تنها راهش ورود به مديريت و ارسال جواب به يوزر هست يا اينكه تيكت رو از طريق گوشي اندرويدي خودتون جواب بديد
خیر ؛ هرگز این طور که شما میگید نیست و کاملا امکان پذیر است .
با یک ایمیل میشه تیکت در سایت ایجاد بشه و در سایت برای فرد تیکت باز بشه ؛ یا در سایت تیکت باز کنه و به ایمیل پاسخ بده و در سایت تیکت پاسخ میخوره .
Email Piping – WHMCS Documentation
از روش pop3 استفاده نمایید ؛ اگر مشکلی در راه اندازی داشتید با ای دی یاهوی بنده تماس بگیرید تا براتون درستش کنم.
بله از طریق پاپ 3 انجام شد. فقط نمی دونم چرا همه تیکت ها و اس ام اس ها دوباره ارسال شد!
الان من whmcs رو به یه سرور جدید منتقل کردم. موقع ثبت سفارش خطای 500 میده. کسی می تونه حل کنه مشکل رو؟ هزینشم می دم. فکر می کنم بخاطر کانفیگ سرور هست چون روی سرور قبلی درست بود