نیاز به شریک برای راه اندازی شرکت هاستینگ
سلام.
من واسه راه اندازی سایت هاستینگ به یه پشتیبان مالی و شریک نیاز دارم...اگه کسی حاظر به همکاری هست اعلام حضور کنه
بابت مشتری هم خیالتون 100% راحت باشه...3/4 ماه از راه اندازی سایت که بگذره تو کلمه کلیدی "هاست , هاست ارزان , هاست دانلود , سرور مجازی" صفحه اول گوگل هستیم...
پاسخ : نیاز به شریک برای راه اندازی شرکت هاستینگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bloodthirstyb
سلام.
من واسه راه اندازی شرکت هاستینگ به یه پشتیبان مالی و شریک نیاز دارم...اگه کسی حاظر به همکاری هست اعلام حضور کنه
بابت مشتری هم خیالتون 100% راحت باشه...3/4 ماه از راه اندازی سایت که بگذره تو کلمه کلیدی "هاست , هاست ارزان , هاست دانلود , سرور مجازی" صفحه اول گوگل هستیم...
سلام از لحاظ مالی چقدر باید بدیم؟
اسم شرکت چیه؟
ادرس سایت؟
http://www.webhostingtalk.ir/f118/123268/#post1170413
ادرس شرکت ؟ ادرس سایت ؟ ضمانت کاری که میدید؟ کدام شهرید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downmovie
برای شروع حداقل 1,200,000
هنوز سایت راه نیفتاده...
ادرس شرکت ؟
1.200.000 هزینه چه چیزی می باشد ؟ سرور ؟ بهتر توضیح دهید ممنون می شویم
- - - Updated - - -
چگونه سایت ندارید جزو سرچ های گوگل هستید ؟:|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HPxf
ادرس شرکت ؟ ادرس سایت ؟ ضمانت کاری که میدید؟ کدام شهرید ؟
شرکت و سایت هنوز ساخته نشده...بعد از پیدا کردن شریک مناسب راه میفته...ضمانت هم میدم...بوشهر
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HPxf
ادرس شرکت ؟
1.200.000 هزینه چه چیزی می باشد ؟ سرور ؟ بهتر توضیح دهید ممنون می شویم
- - - Updated - - -
چگونه سایت ندارید جزو سرچ های گوگل هستید ؟:|
لطفا تاپیک رو درست بخونید...منظور من بعد از راه اندازی سایت بود دوست عزیز
بله...هزینه سرور و نمایندگی دامنه
پس باید شریکتون همشهری شما باشد برای کارهای ثبت شرکت و یا ضمانتی بدید که مدارک برای شما ارسال گردد
ثبت شرکت به همین راحتی نیست عزیز کارهای اولیه ثبت خودش زمان بر است و باید برای کارهای ثبت به اداره ثبت شرکت شهر شما مراجعه کند برای همین باید همشهری شما باشد یا شما باید تشریف بیاورید شهر ایشون :-ی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HPxf
پس باید شریکتون همشهری شما باشد برای کارهای ثبت شرکت و یا ضمانتی بدید که مدارک برای شما ارسال گردد
ثبت شرکت به همین راحتی نیست عزیز کارهای اولیه ثبت خودش زمان بر است و باید برای کارهای ثبت به اداره ثبت شرکت شهر شما مراجعه کند برای همین باید همشهری شما باشد یا شما باید تشریف بیاورید شهر ایشون :-ی
درسته...ولی واسه اول کار قرار نیست شرکت ثیت بشه...یکم زمان که گذشت و سایت روی روال افتاد این کارو انجام میدیم
نقل قول:
درسته...ولی واسه اول کار قرار نیست شرکت ثیت بشه...یکم زمان که گذشت و سایت روی روال افتاد این کارو انجام میدیم
شما به چه امیدی ضمانت میکنید؟
وقتی شرکت ثبت نشه کسی به شما اعتماد نمیکنه پس انتظار نداشته باشید کارا رو روال بیفته
ایده ای جدید در نظر دارید برای انجام کار هاستینگ ؟ چون بدون ایده هیچ فایده ای فکر نمیکنم داشته باشه