نمایش نسخه قابل چاپ
شما بیشتر از شرع می فهمین یا یه مرجع تقلید ؟
البته خودمم مخالف اینم که اجازه کار به نسل سوم و نسل چهارم داده نشه .
فکر کنم قبلا در نت دیده بودم مراجع با اینترنت نسل سوم مشکل داشتند با تماس تصویری گفته بودند مشکل شرعی دارد :| سر رایتل اذیت میشدند به همین دلیل کمتر استفاده تصویری شد و بعضی ها هم که گفتند تماس تصویری قطع کردند
هر چیزی خوبه ولی به شرطی که درست استفاده بشه.
مشکل اینه که بعضیا استفاده درست نمیکنن.
ما تا وقتی خودمون از درون تحریم هستیم نمی تونیم تحریم های خارجی رو برطرف کنیم ;)
سلام
تنها راه درست شدن این مورد فرهنگ داشتنه مردمه.چیزی که واقعا مردم ایران ندارند.با یک مقایسه کوچیک با مردم بقیه جاها متوجه می شید که مردم ما هنوز از این موارد استفاده صحیح نمی کنند و اکثریت فرهنگ ندارند.
البته هستند کسایی که استفاده صحیح انجام بدهند اما تعداد شون واقعا در مقایسه با بقیه کمه.
موفق باشید
بزار حالا بياد فرهنك شم جا ميوفته
گفتتوت رو قبول ندارم! عزیز وقتی این همه محدودیت وجود داره! به نظر شما مردم بی فرهنگ نمیشن؟! کم مونده اشرار بریزن بیرون بخاطر این فتفاه های بی موردی که داده میشه! اخه کجای دنیا استفاده از اینترنت جرمه !!! و یا شرع اخلاق عجبا!
( همه مردوم رو نمیشه از یک مسیر راند! میشه ! به زور بخوایین مردمو ببرین بهشت! هر روز یه داستان!) هر کسی دوست داره به یک شکلی از اینترنت استفاده کنه! این دلیل نمیشه که حتما باید استفاده صحیح باشه ...
جالبه !
اگر استفاده ی نادرستی بشه این یک چیز شخصیه چه منطقی میگه چیزی به اسم شخصی نباشه !!!! واقعا مردم ما خیلی کارهاشون ...... هست. چون این موارد که صورت میگیره بازتاب همین بی فکر بودن مردمه که نمونش هم در پست های این تاپیک کاملا مشخصه.
اصلا من موندم این حرفهاشون روی چه منطقی هست؟
درضمن دوستی که میگه "تو بیشتر میفهمی که یا مرجع تقلید ؟" ..... یعنی همه ی ما حیوان یا ماشین هستیم ایشون بیاد ما رو راهنمایی کنه؟
این یک حرف بنده رو ممکنه حذف کنند اما به این سوال پاسخ بدید اگه واقعا منطقی در حرفهاتون هست. اما فقط پاسخ نه توهین یا ردکردن و.... .
دولت برای مردم درست شده یا مردم برای دولت ؟ چرا نمیزارن دوستان به پیشرفت کشور کمک کنند؟ چونکه اونها ما رو میرانند و یا حتما مردم برای دولت درست شدن؟
به امید موفقیت دوستان:53: