سلام از امروز یا از دیشب در این دیتاسنتر OVH Canada Hosting من تایم اوت لا به لا داره که ظاهران مشکل از شبکه هست میخوام بدونم شما ازینجا دارید ماله شمام اینطوری هستش ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام از امروز یا از دیشب در این دیتاسنتر OVH Canada Hosting من تایم اوت لا به لا داره که ظاهران مشکل از شبکه هست میخوام بدونم شما ازینجا دارید ماله شمام اینطوری هستش ؟
سرور اختصاصی مستقیم گرفتید ؟
نه اشتراکی هاستم هستش که هاستینگ من گفت از شبکه دیتا سنتر هست باهاشون صحبت کردند و گفتند حل میشه این چیزا میخواستم بدونم ماله هاستینگ های دیگه هم اینطوریه ؟
درود
چندین سرور از دیتا سنتر کانادا داریم چنین مشکلی نداشتیم
مشکل از سرورتون میتونه باشه
سلام
مشکلی نداریم
احتمالا زیر اتک هست سرور هاستینگ شما
شبکه کلی اوکی هست و ما هم موردی نداریم
سلام
به احتمال زیاد آی اس پی شما مشکل دارد
پینگ سرور را در یک سرور مجازی و در بازه های زمانی مختلف تست کنید،
به مدیر سرور خود بگید آنتی دی داس سرور رو هم فعال کنند، و از حالت اتوماتیک به حالت دستی تغییر بدهند.
سرورهای ما هم از OVH و Kimsufi کانادا مشکلی نداره. احتمالاً سروری که هاست شما روش قرار داره تحت حمله قرار گفته.
از چند جای مختلف تست کردین و از تمام نقاط اختلال وجود داره ؟
سرور ماله من ddos protection هست و این پروتکشن کلود هاستینگ با سرور های دیگه ی این دیتا سنتر جدا هست و سایت من و غیره بالا بود . فقط مشکل در باز نشدن درگاه بانکی بود و ایمیل که ارسال نمشد اما دیتاسنتر خوشبختانه این 2 مشکلی که امروز پیش اومد را حل کردند . از همه ی دوستان متشکر من مشکلم را دیتاسنتر حل کرد و خودشون هم قبول داشتند مشکل دارند درون بخشی که ماله ما بود . تاپیک را ادمین ها ببندد.