سلام
من میخواستم از یک سایت خارجی (آلمان) خرید کنم و باید هزینه رو به یورو پرداخت کنم ولی نمیدونم از کجا و چطوری باید این هزینه رو به یورو پرداخت کنم، دوستان اگر تجربه اینکار رو دارید ممنون میشم به اشتراک بگذارید
مچکرم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من میخواستم از یک سایت خارجی (آلمان) خرید کنم و باید هزینه رو به یورو پرداخت کنم ولی نمیدونم از کجا و چطوری باید این هزینه رو به یورو پرداخت کنم، دوستان اگر تجربه اینکار رو دارید ممنون میشم به اشتراک بگذارید
مچکرم
یک پست در درخواست پرداخت باز کنین دوستانی که میتوانند پرداخت کنند به شما افر میدهند اگر خود شما هم بخواهید پرداخت کنین پی پال یا مستر کارت نیاز دارید
یک تاپیک در بخش مربوطه ایجاد بکنید و طی آن لینک سایت و میزان یورو را هم اعلام بکنید
برای به دست اوردن یورو با هزینه مناسب از پرشین تولز پیگیری کنید افزادی که اینجا هستن واسطه واسطه ها پرشین تولز هستن که خودشونم رو یورو کامزد دارد یه کارمزد اضافه میگیرن :ی به همین راحتی
دوستان من بیشتر میخوام خودم یاد بگیرم و پرداخت کنم، نمیشه برای هرخرید دم به ساعت یک تاپیک زد و مزاحم دوستان شد
اگر ممکنه دوستان در این مورد بیشتر راهنمایی کنند، مچکرم
یاد گرفتنی نیست !
شما باید حساب پی پال داشته باشید برای داشتن حساب پی پال هم یه سرچی بکنید متوجه میشید...