به پی سی ول چقدر اعتماد دارید؟
سوال در مورد پی سی ول و سایت هایی مثل پرشین اسکریپت و ... هست!
اونم اینه که به اسکریپت هایی که توسط این سایت ها ارائه میشه تا چه حد مطمئن هستید؟
به لحاظ امنیت.
چون بعضی معتقد هستند که اسکریپت های ارائه شده توسط این سایت دستکاری می شن و اگه نصب بشه امنیت سایت و سرور به خطر میفته و ... .
اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم مطرح کنه :)
پاسخ : به پی سی ول چقدر اعتماد دارید؟
مدیر پرشین اسکریپ "محمد" را قبلا میشناختم ، فکر نمیکم اسکریپ ها را دستکاری کنه !
به طور کلی قابل اطمینان نیستن و باید خودتون هم حتما چک کنید اسکریپت رو
با تمام احترامی که برای مدیران این سایت ها دارم.
محتوایی که قرار می دهند به هیچ عنوان قابل اعتماد نیستند.
منظورم این نیست که خود مدیران دست به خرابکاری بزنند
نه چون خود اون ها هم این اسکریپت رو از جاهای دیگه کپی برداری می کنند.
و در سایت خودشون قرار می دهند حالا تا چه حد اون ها این اسکریپت ها
رو از لحاظ امنیتی چک می کنند خدا میدونه
ولی باز هم نمی شه زحمت هاشون رو نادیده گرفت
با تشکر
به نظر من نميشه اعتماد كرد
البته منظورم اين نيست خداي نكرده همه مديران اين طور سايت ها توي اسكريپت ها دستكاري ميكنند
ولي مطمئنا افرادي هستند كه چنين كاري رو انجام مي دن
بهتره قبل از استفاده كاملا تست و بررسي كنيد
حتي اسكريپت هايي مثل ويبالتين نال شده
چون ميشه يه فايل پي اچ پي بين فايلها گذاشت كه به راحتي بوسله اون سايت رو هك كرد
ويبالتين هم اينقدر فايل داره كه به راحتي نشه پيدا كرد
منم تائید می کنم! اصلا قابل اعتماد نیست! چون اسکریپت های توی اینترنت کلا قابل اعتماد نیستن! پس تقصیر مدیران سایت های نیست!
گه گاهی پیش میاد که بعضی ها مدیران شلوغ کاری می کنن ولی................ بماند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
سوال در مورد پی سی ول و سایت هایی مثل پرشین اسکریپت و ... هست!
اونم اینه که به اسکریپت هایی که توسط این سایت ها ارائه میشه تا چه حد مطمئن هستید؟
به لحاظ امنیت.
چون بعضی معتقد هستند که اسکریپت های ارائه شده توسط این سایت دستکاری می شن و اگه نصب بشه امنیت سایت و سرور به خطر میفته و ... .
اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم مطرح کنه :)
با سلام دوست گرامي اولين راه اينكه دانلود نكنيم و اگر دانلودكرديم و مي خوايم استفاده كنيم خودمون يه تستي بزنيم ماشالله الان تو گوگل سرچ كني كلي نرم افزار ريز درشت براي تست وجود داره ولي من از همه مديرايي كه به نحوي نياز كاربران يا بازديد كننده گان رو برطرف مي كنن تشكر مي كنم ،مخصوصا آقا احسان مدير مسئول پي سي ول
از جایی که دارید دانلود می کنید باید بشناسید
اگر سایت های بزرگ باشن هیچ وقت نمیان خودشون رو با شل آپ کردن زیر سوال ببرن ولی ادم نمی تونه بگه اسکریپتی که نال شده هست امنیت کامل تری نسبت به معمولیش داره
چه خوب شد همچین تاپیکی زده شد. با تمام احترامی که برای مدیران این سایت دارم اما این آقایون اصلا توجهی به امنیت نمیکنند و همینطوری از سایتهای ترکیه ای و روسی و.. اسکریپت دانلود میکنند و به نام خودشون میزارن سایت.هر وقت هم میگیم مورد داره جواب میدن ما زحمت میکشیم و.. آقایون محترم میشه بپرسم امنیت که مهمتر از اسکریپت هست کجای کار شما قرار داره؟
تجربیات: پریروز یک اسکریپت دانلود کردم از این سایت و لینک زیر:
اسکریپت افزایش آمار FakeZilla Extreme Hit Generator | P30vel.ir - مرجع دانلود اسکریپت های رايگان فارسي و انگليسي
برای اولین بار خر شدم و تست نکرده مستقیم گزاشتم تو هاست سایتم و گفتم شاید مدیران زحمت کش این سایت خودشون چک میکنند.بعد از چند ساعت یک جناب هکر ترکیه ای هاست بنده رو شل گرفت و از دیتابیس و ... شروع به هک کرد که زود متوجه شدم و جلوشو گرفتم..
اینم لینک ورود جناب هکر:
در اصل این اسکریپت با باگ ساخته شده برای هک و جناب پی سی ولی ها برداشتند بدون چک گزاشتند تو سایت و میدن ملت دانلود کنند. اگر باور نمیکنید میتونید از همین لینک اسکریپت رو دانلود کنید تا چندین ساعت بعد جناب هکر خان سراغ شما هم بیاد!! یا اگر سر از امنیتی در میارید چک کنید...
در آخر: واقعا متاسفم برای کسانی که فرهنگ سایت داری رو بلد نیستند و فقط میخواهند تو دنیای نت اسم در کنند که البته راههای زیادی برای این کار هست.. پیشنهاد میدم به جای ضرر زدن به سایتها راه وبرنگ رو برند که شرافتش خیلی بیشتر هست!