بهترین حالت و نوع raid در هارد های ssd
سلام
من قصد خرید این سرور رو از soyoustart دارم و هارد ها SSD هست و استفاده ای که دارم فقط دیتابیس سرور هست
امن ترین رید که هم بشه از فضای هارد ها کاملا استفاده کرد و هم دیتا آسیب نبینه کدوم رید هست
SOft یا hard بودن رید چقدر تاثیر داره ؟ و کلا بهترین حالت رید هارد های SSD جی هست
Server E3-SSD-4 - So you Start
Disks |
3 x 300 GB SSD
RAI |
MegaRAID Cache + battery
|
|
پاسخ : بهترین حالت و نوع raid در هارد های ssd
سلام شبتون بخیر
Soft Raid از پردازنده و حافظه رم هم زمان تقسیم کردن بلاک ها استفاده میکنه.
HWD Raid از پایداری / سرعت / .. بیشتری برخوردار هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
␑ deev ␑
سلام شبتون بخیر
soft raid از پردازنده و حافظه رم هم زمان تقسیم کردن بلاک ها استفاده میکنه.
Hwd raid از پایداری / سرعت / .. بیشتری برخوردار هست.
ممنون از جوایتون
راجع به مجازی هم میشه توضیح بدید ؟ کدوم مجازی ساز بهتره با هارد ssd و کدوم امنیت و کارایی بهتری داره
پیشنهاد میشود از Raid 0 استفاده نمایید تا از تمام فضای هارد موجود استفاده نمایید.
با سلام
از انجایی که تعداد اس اس دی 3 هست شما میتوانید از رید 5 استفاده کنید که امنیت دیتابیس نیز تامین شود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sssoheil
با سلام
از انجایی که تعداد اس اس دی 3 هست شما میتوانید از رید 5 استفاده کنید که امنیت دیتابیس نیز تامین شود
با تشکر از پاسختون
یه عده میگن که رید سخت افزاری مشکل ایجاد میکنه و هارد رو میسوزونه !!با رید 5 این مشکل به وجود نمیاد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OPENFIRE
سلام
من قصد خرید این سرور رو از soyoustart دارم و هارد ها SSD هست و استفاده ای که دارم فقط دیتابیس سرور هست
امن ترین رید که هم بشه از فضای هارد ها کاملا استفاده کرد و هم دیتا آسیب نبینه کدوم رید هست
SOft یا hard بودن رید چقدر تاثیر داره ؟ و کلا بهترین حالت رید هارد های SSD جی هست
Disks |
3 x 300 GB SSD
RAI |
MegaRAID Cache + battery
|
|
عدم استفاده از فناوری رید برای شما مناسب است. سعی کنید روازنه از اطلاعات یک کپی تهیه کنید
در غیر اینصورت و در دسترس بودن 2 هارد ssd رید 1 عملیات تهیه کپی از هارد اول انجام می دهد. دقت کنین اگر یک زمانی برق سرور برود ممکن است رید اسیب ببیند و هر دو هارد شما عملا بدون استفاده شود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OPENFIRE
با تشکر از پاسختون
یه عده میگن که رید سخت افزاری مشکل ایجاد میکنه و هارد رو میسوزونه !!با رید 5 این مشکل به وجود نمیاد ؟
سلام
این موضوع هیچ ارتباطی به سوختن هارد ندارد البته به شرط اینکه از درایو های مناسب و رید کنترلر های مناسب استفاده کنید.اگر از اس اس دی استفاده میکنید پیشنهاد بنده به شما crucial M500 هست و در صورتی که از hdd استفاده میکنید از هارد های شرکت وسترن WD black 64 استفاده کنید.حتما از BBU هم در کنار رید کنترلر استفاده کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a.e
پیشنهاد میشود از Raid 0 استفاده نمایید تا از تمام فضای هارد موجود استفاده نمایید.
دوست عزیز شما فقط فضا در نظر گرفتی بد ترین و ناامنترین نوع رید رید صفر هستش
اگر بخواهیم امنت دیتا در نظر بگیریم اول از همه کاملترین نوع رید رید 10 هستش که باید 4 تا هادر باشه فضا مجموع 4تا هارد نصف میشود
بعدش رید 5 میشه که 3تا هادر میخواهد
بعدش رید 1 هست که به 2تا هارد نیاز داره فضا مجموع هاردها نصف میشه
و در نحایت رید صفر که باز باید 2تا هارد باشه فضا هارد مجموع دوتا هارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OPENFIRE
سلام
Disks |
3 x 300 GB SSD
RAI |
MegaRAID Cache + battery
|
|
تاپیک زیر را مشاهده نماید .
http://www.webhostingtalk.ir/f10/111185/