سلام
دوستان من می خوام کاربر بعد از ثبت نام منتظر منتظر تایید مدیر بشه و سپس اکانتش فعال بشه، ایا این امکان وجود دارد؟
و همچنین می خواستم یه سری فیلد ها به به فیلد های ثبت نام اضافه کنم، آیا امکان هست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان من می خوام کاربر بعد از ثبت نام منتظر منتظر تایید مدیر بشه و سپس اکانتش فعال بشه، ایا این امکان وجود دارد؟
و همچنین می خواستم یه سری فیلد ها به به فیلد های ثبت نام اضافه کنم، آیا امکان هست؟
بله ، میتونید فیلد به قسمت ثبت نام اضافه کنید.
در مورد اینکه ثبت نام را منوط به تایید مدیریت کنید . فقط امکان این را دارید تا ثبت نام را محدود به کسانی کنید که سفارش میخواهند بدهند و همینطور محصول را محدود کنید تا بعد از تایید مدیریت فعال شود.
سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید :53:
- - - Updated - - -
سلام
ممنون میشم شما هم راهنمایی کنید :53:
با سلام
این مورد چند سایت از طریق برنامه نویسی پیاده کردند که یا شماره موبایل ها تایید کنند و یا توسط مدیریت به گروه مشتری مورد نظر اضافه بشند.
بدون برنامه نویسی همون مورد بالا که دوستمون گفت میتونین انجام بدید.
سلام عزیز
این بخش در whmcs وجود دارد و چون دوستان کمتر از این مورد استفاده میکنند زیاد آشنا نیستند
به بخش اتوماسیون (Automation) اگه انگلیسیش رو درست نوشته باشم برو و در آخر صفحه
سه گزینه دایره ای وجود داره که به معنی زیر هست
1-تا زمانی شما تایید نکنید فعال نمیشه
2-تا زمانی که محصولی فعال نداشته باشه فعال نمیشه
3-زمانی که محصولی نداشته باشه و بیشتر از سه ماه در سایتت لاگین نکنه اکانتش غیر فعال میشه
البته اینم میشه گفتش امیدوارم که درست بگم یا اگر کسانی این چنینی راهنمایی کردن و من هم بازم میگم پوزش مرا پذیرا باشند
وقتی محصولی انتخاب میکنی..
و شروع میکنی به درج مشخصات - بعدش قیمت رو میزنی - بعدش میرسی به انتخاب سرور که سی پنل هستش و... و گذاشتن اعداد و ارقام برای پهنای باند و اینا
اون پایین صفحه ..اینم عکسش که بهتر متوجه بشید
http://rife.ir/uploads/140844651060241.png