مشکل در نصب قالب و افزونه ها ی وردپرس
سلام
من یه قالب ورد پرس خریدم از بیگ تم .. این لینکشه:
قالب وردپرس فروشگاهی چند منظوره blaszok| قالب های وردپرس
اولش که میخواستم نصب کنم از دسترسی پوشه wp-content ایراد گرفت که ۷۷۷ کردمش درست شد. وقتی قالب نصب شد موقع نصب افزونه ها بدون پیام خطای خاصی از نصب اونا صرف نظر میکرد.
به پشتیبان قالب گفتم ۵ روز بعد گفت مشکل از هاستته ، رفتم یه سرور مجازی گرفتم کلا اما بازم نتونست حلش کنه و دعوا راه انداخت و رفت..
شما میدونید مشکل کجاست؟ قالب چند جای دیگه نصب شده و ایراد نداشته…
اگر امکان داره کمکم کنید. مرسی :-s
ایمیل من:
mehdidrm@gmail.com
آدرس سایت:
سامانه جامع فروش فرش ماشینی ایران | یک سایت دیگر با وردپرس فارسی
پاسخ : مشکل در نصب قالب و افزونه ها ی وردپرس
افزونه هارو از از طریق خود هاست یه بار اپلود کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hharddy
افزونه هارو از از طریق خود هاست یه بار اپلود کنید
خوب اینکارم بکنم باز نصب نمیشه که.. باید چکار کنم برای نصبش؟
درود
اگر افزونه ها نصب نمی شوند روی قالب دیفالت وردپرس امتحان کنید . اگر افزونه ها روی دیفالت نصب شد مشکل از قالب است. اگر نصب نشد یکبار کامل وردپرس را پاک کنید و دوباره نصب کنید و روی دیفالت پلاگین ها را نصب کنید اگر درست نشد مشکل از هاست است. اگر نصب شد قالب را پس از نصب افزونه ها تغییر دهید ببینید کار می کند یا نه.
اگر در مرحله آخر قالب کار نکرد مشکل صددرصد از قالب است.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bazar30t
درود
اگر افزونه ها نصب نمی شوند روی قالب دیفالت وردپرس امتحان کنید . اگر افزونه ها روی دیفالت نصب شد مشکل از قالب است. اگر نصب نشد یکبار کامل وردپرس را پاک کنید و دوباره نصب کنید و روی دیفالت پلاگین ها را نصب کنید اگر درست نشد مشکل از هاست است. اگر نصب شد قالب را پس از نصب افزونه ها تغییر دهید ببینید کار می کند یا نه.
اگر در مرحله آخر قالب کار نکرد مشکل صددرصد از قالب است.
موفق باشید
بابت توضیحاتتون ممنون..
تونستم افزونه هارو اضافه کنم اما به شکل وحشتناکی استفاده از منابع سرور رو بالا برد و سرعتش رو کند کرد. مجبور شدم کل هاستش رو از روی VPS پاک کنم. کلی گزارش Attach ,.... داده... به نظرتون مشکل از چیه؟
نکته:
قالب رو که نصب کردم خودش گفت چه افزونه هایی نیاز داره و اونارو از خود قسمت افزونه های مورد نیاز نصب کردم. آیا به این مورد ربطی داره؟
احتمال میدم مشکل از کانفیگ هاستتون باشه
مشکل در نصب قالب و افزونه ها ی وردپرس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
online25
سلام
در صورت تمایل مشکل را حل میکنم
تماس بگیرید
09352898822
رامین