سوال در مورد خطای دیتابیس
با سلام و عرض خسته نباشید
دوستان سوالی داشتم که امیدوارم بتونید بنده رو راهنمایی کنید . سایت بنده شامل یک آپلودسنتر با کلیجا و یک سایت وردپرسی و یک انجمن با ویبولتین می باشد . از دیروز بنده با خطای دیتابیس از هر 3 سیستم مدیریت محتوا روبرو شدم . مسئول هاستینگ میگه خطا از طرف شما هست ولی بنده هیچ تغییری در این مدت در سایت ها انجام ندادم و اطلاعات ثابت می باشد !
آیا احتمال داره مدیر هاستینگ چنین اقدامی رو انجام داده باشند ؟ علت خطا چی میتونه باشه ؟
با تشکر
پاسخ : سوال در مورد خطای دیتابیس
درود
شما فایل های کانفیگ سیستم ها تون رو یک نگاهی بندازید. ببینید تغییر نکرده باشد.
اگر شما تغییر دیدید به پشتیبان هاستتون اطلاع بدید.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
royl
دیتابیس چه اروری میده؟
در اپلودسنتر خطای Error: Connection using old (pre-4.1.1) authentication protocol refused (client option 'secure_auth' enabled) (2049) رو میده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bazar30t
درود
شما فایل های کانفیگ سیستم ها تون رو یک نگاهی بندازید. ببینید تغییر نکرده باشد.
اگر شما تغییر دیدید به پشتیبان هاستتون اطلاع بدید.
موفق باشید
خیر تغییری مشاهده نشد و میگن دستکاری نکردند
از دیتابیس ها به صورت جداگانه بک آپ دارید؟
در صورت موجود؛ بک آپ دیتابیس ها را ریستور نمایید و نتیجه را اعلام فرمایید.
یک بار رمز عبور کاربرهای mysql رو عوض کنید و دوباره به رمز عبور قبلی برگردونید. درست میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
یک بار رمز عبور کاربرهای mysql رو عوض کنید و دوباره به رمز عبور قبلی برگردونید. درست میشه.
حمید جان مثل همیشه فرشته نجات من شدی :دی
تشکر داداش مشکل حل شد
- - - Updated - - -
علت مشکل هم تا اونجا که بنده فهمیدم استفاده از الگوریتم هش قدیمی رمز دیتابیس می باشد که با فعال کردن حالت امنیتی یا بروزرسانی دیتابیس چنین مشکلاتی پیش میاد که میبایست رمز رو تغییر داده تا بروز بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fadakweb
حمید جان مثل همیشه فرشته نجات من شدی :دی
تشکر داداش مشکل حل شد
- - - Updated - - -
علت مشکل هم تا اونجا که بنده فهمیدم استفاده از الگوریتم هش قدیمی رمز دیتابیس می باشد که با فعال کردن حالت امنیتی یا بروزرسانی دیتابیس چنین مشکلاتی پیش میاد که میبایست رمز رو تغییر داده تا بروز بشه
خواهش می کنم برادر.
توضیحتون هم کامل و صحیح بود. به احتمال زیاد اگر گفته مدیر سرور درست باشه، دلیل بروز مشکل بروز رسانی بوده.