سلام
نیازمند لایسنس مادام العمر برای دایرکت ادمین هستم !
ولی خودم شخصا می خواهم از سایت اصلی دایرکت ادمین خریداری کنم !
میشه دوستان کمک کنند ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
نیازمند لایسنس مادام العمر برای دایرکت ادمین هستم !
ولی خودم شخصا می خواهم از سایت اصلی دایرکت ادمین خریداری کنم !
میشه دوستان کمک کنند ؟
تعداد زیر 20 عدد یا بالای آن است؟
اگر 20 تا و بالاتر بخوای هر لایسنس مادام العمر برات 49 دلار میافته و شما میشی نماینده دایرکت ادمین اما اگر کمتر بخواهید باید با قیمت اصلیش که فکر کنم 89 دلار باشه خرید داشته باشید
در بخش اموزشی که افر نمیدهند :|
لینکی نیست شما باید با mark در ارتباط باشید :
ایمیل :
sales@directadmin.com
اگر بیش از 20 تا میخواهید ثبت نام بکنید و به ایمیل بالا ایمیل بدهید و بگین میخواهید نمایندشون بشوید تا برایتان مراتبش را انجام بدهند
اگر هم میخواهید کمتر بخرید خوب داخل سایتشون ثبت نام بکنید و بعد از داخل پنل با توجه به نیازتون میتوانید از لایسنس های لایف تایم اینترنال یا اکسترنال استفاده بکنید
با سلام و احترام
299 دلار میباشد.
لینک سایت اصلی : DirectAdmin Web Control Panel
لینک قیمت ها : DirectAdmin Web Control Panel Pricing
اون 89 دلار که ذکر کردند ما یک بار گرفتیم آزمایشی برای یک سروری ببینیم چی میشه دقیقا سه ماه بعد لغو شد. و علت هم عدم فعال بودن اکانت بود.
اون 89 دلار برای اکانت فعال میکند به این معنا که شما میخواهید کم کم افزایش بدید و لایسنس ها را زیاد کنید تا به قیمت کمتر و نمایندگی برسید وگرنه قیمت اصلی برای یک کاربر معمولی و خرید یک یا دو عدد همان 299 دلار هست.
در کل ما نتیجه گرفتیم اگر به عنوان نمایندگی قیمت پائین بگیرید ولی چیزی نفروشید و تعداد لایف تایم ها بالا نره کل اکانت به عادی بر میگرده.
با تشکر
خرید لایسنس از خود دایرکت ادمین بنظر من خیلی بد قوانینه ، به یه نفر میده 10 تومن لایسنسو یه یه نفر 25 تومن
یکی هم 14 دلار