سلام من دنباله یه سرویسی میگردم که روش تورنت فلاکس نصب کنم نصبشو بلدم و مشکلی با نصبش ندارم کاره من شخصی هست نه اینکه عمومی باشه اگر کسی از دوستان سرویس مورد نظر رو ارائه میده لطف کنه و همینجا اعلام کنه تا بقیه دوستان هم بتونن درخواست بدن
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من دنباله یه سرویسی میگردم که روش تورنت فلاکس نصب کنم نصبشو بلدم و مشکلی با نصبش ندارم کاره من شخصی هست نه اینکه عمومی باشه اگر کسی از دوستان سرویس مورد نظر رو ارائه میده لطف کنه و همینجا اعلام کنه تا بقیه دوستان هم بتونن درخواست بدن
سلام
دوست عزیز میزان هاتسا مورد نیاز خود را اعلام کنید
ما چنین سرویسی ارایه میکنیم
با تشکر
من 10 گیگ فضا نیاز دارم در ضمن میخوام پنله مدیریتی هم داشته باشه اگر سیپنل باشه بهتره و میخوام قیمتش هم مناسب باشه
ممنون از شما
با سلام
بهار هاست ارائه دهنده ی انواع هاست.
خب دوست عزیز شما 10 گیگ لازم دارید . با کارمند شرکت تماس بگیرید تا تمامی امکانات طبق دلخواه شما باشد.
بهار هاست - اعضا
کارمند : 09147247554 آقای بهاری
تاریخ آخرین ارسال:
June 25th, 2010
مفت باشه کوفت باشه (در صورتی که تمایل به استفاده ندارین میتونین به عنوان تست اسکریپت ازش استفاده کنید)250مگ هاست رایگان (از یوهاستیگ و هاست ابتدایی نیست ) این هاست معمولی هست و میتونید روش سایت های مختلف بالا بیارید تا زمانی که به سرور فشار نیاد(هاست پربازدید نشه) با 2 پنل ویستا پتل و سی پنل x3 واقعی پهن باند 19 گیگ میزبانی وب
با ظاهری جدید
با عرض ادب و احترام ؛
از ایران وبکو در خدمت شما هستیم .
قیمت مناسب در کنار کیفیت | سرعت | پشتیبانی 24 ساعته | آپتایم بالا | امنیت
اطلاعاتی از سرور :
سرورهای ایران وبکو از دیتا سنتر ovh کانادا
دارای رم 32 گیگ
cpu 12 هسته ای
بهینه شده و لایت اسپید (سرعت بسیار بالا)
کشور کانادا بدلیل شرایط قرار گیری مناسبش با ایران دارای بهترین پینگ برای ایران بوده و بهترین سرعت را در بین کشورهای اروپایی و آمریکایی میباشد .
آدرس سایت : ایران وبکو | ارائه دهنده سرویس های حرفه ای میزبانی وب | iWebCo.ir
برای مشاهده قیمتهای هاست های ایران وبکو به آدرس زیر مراجعه کنید :
سبد خرید - iwebco.ir
دارای هاست از ماهی هزار تومان تا ...
هاست 100 مگابایتی تا نامحدود هر گونه انتخاب را برای شما مهیا کرده .
برای گرفتن تخفیف ویژه پیام خصوصی بدهید و یا با ارسال تاپیک خودتون در ارسال تیکتی در سایت از ما تخفیف ویژه ای بگیرید .
پشتیبانی
چت آنلاین - تلفنی - تیکتی
ما همیشه و همه جا در کنار وب مستران هستیم و مکانی امن برای شما مهیا خواهیم کرد که با کمی تخصص بتوانید به مرزی از حرفه ای بودنی که در ذهن دارید برسید .
در ایران وبکو در خدمت شما هستیم
iWebCo.ir
دوستان عزیز لطفا به تاریخ توجه کنید.اخه چرا پست های قدیمی را بالا میارید؟؟؟ این پست برای 3 سال پیش هست