سلام به همه عزیزان
من یک فروم ( ويبولتين ) فیلم و سریال دارم و میخوام سایت رو یکی واسم سئو کنه منتظر افرهای شما عزیزان هستم
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه عزیزان
من یک فروم ( ويبولتين ) فیلم و سریال دارم و میخوام سایت رو یکی واسم سئو کنه منتظر افرهای شما عزیزان هستم
با تشکر
با سلام
بهتر است افزونه های سئو را سرچ کنید و نصب کنید.
در گوگل وبمستر آدرس سایت را ثبت کنید و نقشه سایت را درج کنید. آموزش گوگل وبمستر هم در وب هست.
کار سئو یک کار زمان بر و درازمدت است بهتر است از الگوریتم ها و متاتگ ها و تگ های هدر مناسب استفاده نمایید. سایت های زیادی هم به صورت آنلاین تجزیه و تحلیل ارائه می کنند.
موفق باشید
سلام دوست عزیز با جناب آرش در تماس باشید
پرتال آرش سئو - اعضا
با سلام
سئو وی بی بصورت کامل انجام میشه.
در صورت تمایل اطلاعات داخل امضا و یا پ.خ استفاده نمایید.
با تشکر
در ارتباط باشید
سئو | ایزی سئو | سئو حرفه ای سایت
در صورت تمایل اطلاعات داخل امضا
استفاده نمایید.
برای این سیستم ها از افزونه ها استفاده کنید چون بهترین هستند. روش های دیگه سئو روی است سیستم ها بخوبی جواب نمیده و فقط پولتونو دور میریزید
دوستان مشکل من اینه که حتی یکی از پست های من تو گوگل نمیاد و این موضوع منو واقعا نارحت کرده
با سلام
دو تا راه دارید
۱- با مشتریان ما تماس بگیرید و از نحوه ی کار ما بپرسید! وقتی مطمئن شدید با ما تماس بگیرید [ طراحی سایت تخصص ماست! شرکت داده پردازان فرجاد ]
۲ از ابزار آنلاین استفاده کنید و مشکلات خودتون رو شناسایی کنید و بعد دنیال شخص / شرکتی باشید تا این مشکلات رو براتون رفع کنه! [ اولین ابزار آنلاین بررسی سئو و بهینه سازی سایت - فاسئو ]
با آرزوی موفقیت
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
»» شرکت داده پردازان فرجاد - طراحی سایت
»» تعرفه قیمت بهینه سازی سایت
»» فاسئو - اولین ابزار آنلاین بررسی سئو
شماره تلفن ۲۴ ساعته : ۰۲۱۶۶۳۵۹۸۹۸
شماره تلفن در ساعات کاری (۹ صبح الی ۱۵ ظهر) : ۰۲۱۸۸۸۹۶۲۰۹
پست الکترونیک : admin [at] farjadp [dot] com
شرکت داده پردازان فرجاد با ده سال سابقه ی طراحی سایت ، ثبت شده در سازمان ثبت صنعتی و دارای مجوز های قانونی مرتبط