منظور از کولو کردن یک سرور چیست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
منظور از کولو کردن یک سرور چیست؟
مالک سرور شما هستید و دیتاسنتر فقط برق و شبکه سرور رو تامین میکنه !
اگر محتوای فایل ها قوانین کپی رایت را نقض کنه اون موقع ساپورتشون به چه نحوی هست؟
چه شرکت هایی این خدمات رو ارائه میدن؟
در داخل ایران سرور اختصاصی داریم؟ هزینه؟
دیتاسنتر های زیادی این کار روو انجام میدن یکیش آی وب
بنده یک سرور کلو در المان دیتاسنتر گیگا دارم ...
قیمت سرور یک میلیون و سیصد و هشتاد و شش هزار تومان در امد !
مشخصات : 8GB Ram DDR3 - CPU Intel Core i7 860 - H.D.D 2x500 GB - Port 100mbps Dedicated - Bandwidth Unlimited
ماهیانه هم پول برق و نت 75,000 تومان می دهم ...
اگر خواستی بگیری تا راهنمایی بیشتر بکنم ...
یه سوال اماتوری :
من پسر خالم تو امریکا زندگی میکنه و برنامه نویسه ... میخواستم ببینم امکانش هست که یه پی سی بگیرم ! با پورت مورد نیازم و به عنوان سرور اختصاصی ازش استفاده کنم یا نه !
کار که نشد نداره ! دوستانی که اطلاعات کافی در این زمینه دارن لطفا یه توضیح کامل بدن که به چه چیزهایی نیاز هست ! و چه مشکلاتی امکان داره به وجود بیاد !
آیا برای کولوکیشن کردن باید خودمان برویم به دیتاسنتر و سخت افزار را تحویل دهیم یا خود دیتاسنتر برای ما خرید را انجام می دهد؟ پشتیبانی و نگهداری سخت افزار چگونه است؟ اگر قطعه ای بسوزد آیا خود دیتا سنتر آن را تعویض می کند و آیا برای اینکار مزد تعویض دریافت می کنند؟
شما از جايي که سرور رو ميخريد ميگيد براتون به فلان آدرس ارسال کنن!
برای مثال اگر سرور رو مثلا از آمازون بخريد آدرس ديتاسنتر در آمريکا يا کانادا رو ميديد و براتون اونجا تحويل ميدن. اگر free delivery باشه که هيچ اگر نه بايد هزينه پرداخت کنيد. اگر تو همون کشور باشه فروشنده و خريدار خوب بازم مشکلی نيست اما اگر يک کشور ديگه باشه قوانين گمرکی هم هستش و ممکنه بابت اين چيزها هم هزينه دريافت بشه!
در مورد قطعات هم مسئولش شما هستيد و اگر چيزی بسوزه طبق قوانين ديتا سنتر بر اساس وقتی که برای سرورتون گذاشته ميشه ازتون هزينه دريافت ميشه + هزينه قطعه سوخته که چون مال شما هستش تامينش هم باش شما هستش!