سرور مجازی با قابلیت تعویض سیستم عامل
سلام
من یه سرور مجازی انگلستان میخوام فقط و فقط با شرایط زیر لطفا آفر های متفرقه ندید(عدم ارائه افر های متفرقه نشان دهنده شخصیت شماست)
1-لوکیشن انگلستان
2-رم 1گیگ کاملا اختصاصی
3-امکان تعویض سیستم عامل توسط خودم بدون نیاز به تماس با پشتیبانی(میکروتیک 6.15به بعد و ویندوز 2008r2نسخه 180 روزه خام خام بدون هیچ کرک و برنامه و دستکاری اضافی آدرس ایزو رو میدم میتونید دانلود کنید)
4- 30گیگ هارد پر سرعت
5- 2ساعت تست
-لطفا نگویید 1گیگ رم برا ویندوز 2008r2کمه چون من برا استفاده شخصی میخوام و سرویس به کسی نمی خوام بدم اگر 1گیگ واقعا اختصاصی باشه جواب کار منو میده.
-باز هم خواهش میکنم فقط سرور با همین مشخصات رو افر بدین و کل سرویساتونو ویا سرویس غیر از شرایط فوق تو این تاپیک نذارید
پاسخ : سرور مجازی با قابلیت تعویض سیستم عامل
با درود دوست عزیز از فروش ویژه ما دیدن فرمایید کیفیت باور نکردنی را احساس کنید با توجه به درخواست شما قابل ارائه می باشد
ام اس ام هاست◄فروش فوق العاده برای اولین بار هدیه بگیرد سرور ◄سرور مجازی اقتصادی◄هاردssd◄سفارش دهید رم هدیه بگیرید◄کانفیگ اولیه رایگان در خدمت شما هستیم
تست ارائه می شود
پشتیبانی 24 ساعته سفارش بدهید یا تست بخواهید همین الان قابل ارائه می باشد با تشکر.رم کمتر بخواهید در سایت موجود است کد تخفیف سروهای پورت 10 msmhost30
نقل قول:
برنزی ویژه
سی پی یو:2هسته
رم: 1 گیگابایت
هارد: 70 گیگابایت SSHD
پورت: 10گیگابیت نامحدود
لوکیشن: انگلستان
قیمت 22 هزار جهت سفارش به طرح آسمان مراجعه کنید
هم اکنون سفارش دهید
نقل قول:
نقره ای ویژه
سی پی یو:2هسته
رم: 2 گیگابایت
هارد: 100 گیگابایت SSHD
قیمت 26 هزار جهت سفارش به طرح آسمان مراجعه کنید
هم اکنون سفارش دهید
نقل قول:
نقره ای ویژه دو
سی پی یو:4هسته
رم: 2 گیگابایت
هارد: 200 گیگابایت SSHD
قیمت 35 هزار جهت سفارش به طرح آسمان مراجعه کنید
هم اکنون سفارش دهید
نقل قول:
طلایی
سی پی یو:4هسته
رم: 4 گیگابایت
هارد: 200 گیگابایت SSHD
قیمت 50 هزار جهت سفارش به طرح آسمان مراجعه کنید
هم اکنون سفارش دهید
تعداد ۳۰ عدد فروش ویژه ادامه پیدا می کند و به افرادی که در ابتدا سفارش دهند یک گیگ رم اضافه تقدیم می شود .
تحویل سرور ها یک ساعته می باشد در صورت وجود سفارشات به تعداد بالا حداکثر 4 ساعت
به همراه تمامی سرویس ها کنسول به کاربران ارائه خواهد شد.(جهت خاموش روشن کردن) آپتایم شبکه
نگران تحریم بودن ایران و اینکه سرویس ها ساسبند شوند نباشید.(مشکل بلاک شدن آی پی ها در ایران)
امکانات جانبی ام اس ام هاست برای کاربرها:
1. نصب انواع کانفیگ های روز و تضمینی
2. حساسیت نداشتن به کپی رایت در رداستیشن
3. نصب میکروتیک ، نصب لینوکس ، نصب انواع ویندوز ها
4.پرداخت فاکتور به دو صورت قرارداد با بانگ پاسارگاد جهت پرداخت انلاین و اینترنتی .پرداخت بدون نیاز به اینترنت از طریق کد USSD با شماره گیری #733* و کد پذیرنده 240823 به نام ام اس ام هاست
5.نصب سیستم عامل یک بار رایگان می باشد و در صورت درخواست نصب مجدد 5 هزار دریافت می شود.
ارائه کنسول تحت وب جهت مدیریت سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msmhost.net
با درود دوست عزیز از فروش ویژه ما دیدن فرمایید کیفیت باور نکردنی را احساس کنید با توجه به درخواست شما قابل ارائه می باشد
ام اس ام هاست◄فروش فوق العاده برای اولین بار هدیه بگیرد سرور ◄سرور مجازی اقتصادی◄هاردssd◄سفارش دهید رم هدیه بگیرید◄کانفیگ اولیه رایگان در خدمت شما هستیم
تست ارائه می شود
پشتیبانی 24 ساعته سفارش بدهید یا تست بخواهید همین الان قابل ارائه می باشد با تشکر.رم کمتر بخواهید در سایت موجود است کد تخفیف سروهای پورت 10 msmhost30
تعداد ۳۰ عدد فروش ویژه ادامه پیدا می کند و به افرادی که در ابتدا سفارش دهند یک گیگ رم اضافه تقدیم می شود .
تحویل سرور ها یک ساعته می باشد در صورت وجود سفارشات به تعداد بالا حداکثر 4 ساعت
به همراه تمامی سرویس ها کنسول به کاربران ارائه خواهد شد.(جهت خاموش روشن کردن) آپتایم شبکه
نگران تحریم بودن ایران و اینکه سرویس ها ساسبند شوند نباشید.(مشکل بلاک شدن آی پی ها در ایران)
امکانات جانبی ام اس ام هاست برای کاربرها:
1. نصب انواع کانفیگ های روز و تضمینی
2. حساسیت نداشتن به کپی رایت در رداستیشن
3. نصب میکروتیک ، نصب لینوکس ، نصب انواع ویندوز ها
4.پرداخت فاکتور به دو صورت قرارداد با بانگ پاسارگاد جهت پرداخت انلاین و اینترنتی .پرداخت بدون نیاز به اینترنت از طریق کد USSD با شماره گیری #733* و کد پذیرنده 240823 به نام ام اس ام هاست
5.نصب سیستم عامل یک بار رایگان می باشد و در صورت درخواست نصب مجدد 5 هزار دریافت می شود.
ارائه کنسول تحت وب جهت مدیریت سرور
امکان تعویض سیستم عامل توسط خودم بدون نیاز به تماس با پشتیبانی هست؟
با درود و احترام از طریق کنسول می توانید اقدام فرمایید
درضمن دقت فرمایید پشتیبانی در ام اس ام هاست به صورت ۲۴ ساعته می باشد در هر صورت خوشحال می شویم در صورت تمایل اراپه خدمات کنیم پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msmhost.net
با درود و احترام از طریق کنسول می توانید اقدام فرمایید
درضمن دقت فرمایید پشتیبانی در ام اس ام هاست به صورت ۲۴ ساعته می باشد در هر صورت خوشحال می شویم در صورت تمایل اراپه خدمات کنیم پیروز باشید
پس لطفا تست رو برای پلن 2گیگ با کنسول تعویض سیستم عامل بدین من چک کنم و بعد خرید کنم
با تشکر
به ترتیب الویت پیشنهاد میشه:
پارس پک _ فوق العاده عاالی
آرین سرور _ کمی گرون
- - - Updated - - -
لینک ها:
parspack.com
http://my.arianserver.net/
خواستید لینک 3 تاپیکی ک آفر برا سرور مجازی دادمو پ.خ کنم خدمتتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MhR7
به ترتیب الویت پیشنهاد میشه:
پارس پک _ فوق العاده عاالی
آرین سرور _ کمی گرون
- - - Updated - - -
لینک ها:
parspack.com
آریان سرور - اعضا
خواستید لینک 3 تاپیکی ک آفر برا سرور مجازی دادمو پ.خ کنم خدمتتون
این دوتا که افری که بتوان سیستم عامل رو عوض کرد ندارن من هم میکروتیک میخوام هم ویندوز برا اموزش هست
پارس پک امکان تغییر سیستم عامل داره
- - - Updated - - -
آرین سرور حتی دسترسی VMWare هم میده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MhR7
پارس پک امکان تغییر سیستم عامل داره
- - - Updated - - -
آرین سرور حتی دسترسی VMWare هم میده!
من که تو افراشون چیزی ندیدم اون 3 افری که خودتون دارین چی هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MhR7
همه ی انجمن هستن توش!
پارس پک سرویس داشتم ،
اما الان دارم یکی اوکی می کنم هارد و سی پیو چقدر میخواین؟
هارد 30گیگ البته پر سرعت سی پی یو هم یه چیز معمولی