آموزش کانفیگ دایرکت ادمین (سرور مجازی)
سلام
من میخوام نحوه کانفیگ مخصوص چت روم دایرکت ادمین رو یاد بگیرم و اموزش نصب دایرکت ادمین رو یاد بگیرم
البته حرفه ای
دوستان چه پیشنهادی دارید
پاسخ : آموزش کانفیگ دایرکت ادمین (سرور مجازی)
تاپیک های زیادی برای نصب دایرکت ادمین و کانفیگ دایرکت ادمین در همین انجمن موجود است که میتوانید جست و جو بفرمایید؛ همچنین نتیجه های گوگل نیز قابل توجه هستند.
سلام منم نیاز دارم تصویریش وجود داره من پیدا نکردم ؟
دوستان باید شروع کنم آموزش های حرفه ای را تو انجمن بگذارم که تو فروم های داخلی خارجی نباشه.از گرد گیری سیستم تا هک ماهواره های ناسا.اگه این کاررا بکنم بعد از گوگل پربازدید ترین سایت کشور وجهان میشیم.پرجم وب هاستینگ تالک بالاست.ولی باید برای هر آموزشی که میخام بگذارم 10بیستا کتاب بخونم تا اصل مطلب را بجا بیارم.
دمت گرم بابا خیلی مردی اگه این کارو کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azalia
دمت گرم بابا خیلی مردی اگه این کارو کنی
خاهش میکنم .خاهشا تشکر یادت نره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shik_host
سلام
من میخوام نحوه کانفیگ مخصوص چت روم دایرکت ادمین رو یاد بگیرم و اموزش نصب دایرکت ادمین رو یاد بگیرم
البته حرفه ای
دوستان چه پیشنهادی دارید
همیشه به یاد داشته باشید کانفیگ حرفه ای را فقط با تجربه و خرابکاری زیاد بدست خواهید آورد.
انتظار هم نداشته باشید شخصی کانفیگ حرفه ای را برای شما به صورت رایگان توضیح دهد.
یک نصیحت و توصیه، دوستانه. پایدار باشید :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
همیشه به یاد داشته باشید کانفیگ حرفه ای را فقط با تجربه و خرابکاری زیاد بدست خواهید آورد.
انتظار هم نداشته باشید شخصی کانفیگ حرفه ای را برای شما به صورت رایگان توضیح دهد.
یک نصیحت و توصیه، دوستانه. پایدار باشید :53:
تحت تاثیر قرار گرفتم.چقدر رمانتیک.