سلام
من چطوری میتونم موتور جستوجو بسازم چقدر هزینه داره هزینه طراحی و غیره اولیه طراحی خاصی تو ذهنم هست
باید سرور گرفت یا هاست؟
فکر میکنید چقدر هزینه داره ساخت چنین موتوری؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من چطوری میتونم موتور جستوجو بسازم چقدر هزینه داره هزینه طراحی و غیره اولیه طراحی خاصی تو ذهنم هست
باید سرور گرفت یا هاست؟
فکر میکنید چقدر هزینه داره ساخت چنین موتوری؟
یه چیز میگم ناراحت نشید ولی از فکرش بیاید بیرون سودی براتون نداره جز ضرر.و شما نمی تونین با شرکت های گنده رقابت کنید.
نه من نمیخوام رقابت کنم سود هم نمیخوام
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگر می خوای هزینه کنی باید بدی یه اسکریپت برات بنویسند با زبان پایتون با php هم میشه ولی سبک نیست نسبت به پایتون.اگرم نمی خوای خرج کنی اسکریپت رایگان هست
خب ببینید دوست عزیز شما با استفاده از Google Co-op می توانید به راهتی یه موتور جستجو برای سایت خود راه اندازی کنید اگر هم به فکر این هستید که کاملا اختصاصی باشد و...
باید با برنامه نویسان PHP صحبت کنید و همچنین می توانید از طریق PHP Search Engine استفاده نمایید جهت راهنمایی های بیشتر با بنده در ارتباط باشید
خب دوست عزیز بنده هم میگم نمیشه مفید بود. الان موتور جستجو سلام ، خداوکیلی چند نفر میرن برای جستجو کردن؟ نهایتا در روز بره 1000 نفر. الان این بنده خدا سایت رو بزنه فقط ماهانه پول هاست میده یا سرور و بیکار سایت افتاده.
من خودم بیشتر اوقات خیلی ایده دارم می دونید تا حالا چند تا دامنه بیخودی ثبت کردم؟ فقط ذهنیتی بوده بعد که زدم دیدم فایده نداره بیخیال شدم.
طرز فکر درسته دنبال سود نیست ولی باید حداقل دونفر سودی ببرند یا استفاده کنند. مثل سایتی که بدون محتوا باشه انتظار بازدید هم داشته باشیم.
ببنید من بیشتر شبیه بینگ میخوام بسازم اما با تغییرات منظورم طراحیش بود...
حالا اسکریپ جستوجوش رایگان بود هم مشکل نداره فقط طراحیش اون چیزی که تو ذهنم هست میخوام در بیاره...
خلاصه یه چیزی باشه مردم لذت ببرند
برادر من موتور جستوجوی ایرانی کدومش به سود دهی رسید حتی سلام دات ای ار هم فکر نکنم به سود دهی رسیده باشه
مگه بجز طراحیش هزینه دیگه هم داره؟ فکر کنم فقط طراحی و این اسکریپ که میگین خودتون هم میگین رایگانش وجود داره حالا چه بهتر...
- - - Updated - - -
برادر من موتور جستوجوی ایرانی کدومش به سود دهی رسید حتی سلام دات ای ار هم فکر نکنم به سود دهی رسیده باشه
مگه بجز طراحیش هزینه دیگه هم داره؟ فکر کنم فقط طراحی و این اسکریپ که میگین خودتون هم میگین رایگانش وجود داره حالا چه بهتر...