[ ساخت خودم, نظر بدید لطفاً ] نرم افزار اندروید اشتراک پیامک ( سرگرمی ) می تالک
راستش مدتی هست تو فکر یک سیستم برای اشتراک گذاری پیامک برای پر شدن اوقات بیکاری بودم تا اینکه هفته پیش استارت کار رو زدم و اولین نسخه نرم افزار با نام می تالک ( MeTalk ) آماده شده
این نسخه اولیه هست و شاید مشکلاتی داشته باشه که از شما دوستان عزیز میخوام اون رو نصب کنید و نظرتون رو در مورد سیستم بگید
قابلیت های نسخه 1 :
امکان ارسال و اشتراک گذاری پیام از درون نرم افزار
امکان ارسال و اشتراک گذاری پیام از طرریق ارسال sms ( ارسال به 30004314000012 )
نمایش و خواندن پیامک های ارسال و به اشتراک گذاشته شده توسط دیگران
دوستانی که به شماره
30004314000012 پیامک ارسال کنند بلافاصله بعد از ارسال بصورت خودکار در سیستم و نرم افزار نمایش داده میشه
همچنین از طریق خود نرم افزار هم میتونید بدون نیاز به ارسال sms پیام خودتون رو ارسال کنید و بصورت آنی در سیستم ثبت کنید تا دیگران بتونند ببینند
این سیستم مخصوص اندروید نوشته شده و تا چند روز دیگه نسخه تحت وب اون راه اندازی میشه
هشدار : کسایی که پیامک های غیر اخلاقی, تبلیغاتی و مغایر قوانین ارسال کنند Ban میشن و دیکه به سیستم دسترسی نخواهند داشت
نسخه جدید : جهت دانلود نسخه 1.0 نرم افزار MeTalk برای اندروید 2.0 به بالا کلیک کنید
آدرس سایت نرم افزار MeTalk.ir هست و بزودی با امکانات کامل بالا میاد
در نسخه بعد امکان چت هم افزوده میشه
نسخه 1.0.1 منتشر شد - تغییرات این نسخه :
- رفع مشکل کلید Back
- بهبود گرافیگ سیستمی
- افزوده شدن دسته بندی
- رفع مشکل بسته شدن در اندروید 2.2
- افزوده شدن قابلیت نمایش بروزرسانی
- افزوده شدن اعلام خبر
- افزوده شدن سیستم ثبت آیپی فرسنده ( نمایش فقط در مدیریت )
تغییرات زیر در نسخه 1.0.2 افزوده خواهد شد :
- نمایش آخرین اخبار روز دنیا
- افزوده شدن سیستم گفتگو و چت
- اتصال به سایت چهرک بمنظور استفاده از آواتار
پاسخ : [ ساخت خودم, نظر بدید لطفاً ] نرم افزار اندروید اشتراک پیامک ( سرگرمی ) می تالک
نصب شد روی 4.2.2 مشکل دارد بک ندارد :-ی هنگ می کند :|
پاسخ : [ ساخت خودم, نظر بدید لطفاً ] نرم افزار اندروید اشتراک پیامک ( سرگرمی ) می تالک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali269
نصب شد روی 4.2.2 مشکل دارد بک ندارد :-ی هنگ می کند :|
ممنون که نصب کردید
توی چه بخشی هنگ کرد ؟
وقتی منو رو باز میکنید باید با کلید بستن منو اونو ببندید
خواهش
منو سمت راست هنگی دارد
وقتی اولین بار اجرا می کنی داخل قسمت پیام ها می شوی اپدیت میکنی صفحه سفید است میبنی باز میکنی پیام ها نشان می دهد
وقتی هم بک میزنی صفحه کلا سفید است
اون دکمه منو هم میزنی هنگ میکند بعد چند دقیقه باز می شود منو سمت راست
- - - Updated - - -
یک پیام ارسال کردم سرعتش عالی بود در بارگزاری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali269
خواهش
منو سمت راست هنگی دارد
وقتی اولین بار اجرا می کنی داخل قسمت پیام ها می شوی اپدیت میکنی صفحه سفید است میبنی باز میکنی پیام ها نشان می دهد
وقتی هم بک میزنی صفحه کلا سفید است
اون دکمه منو هم میزنی هنگ میکند بعد چند دقیقه باز می شود منو سمت راست
- - - Updated - - -
یک پیام ارسال کردم سرعتش عالی بود در بارگزاری
تشکر, موارد رو برسی و اصلاح میکنم
روی چه گوشی تست کردید ؟
با درود
دوست عزیز اگز امکانش هست در جای دیگری هم آپلود کنید! هر چقدر تلاش کردم نتونستم دانلود کنم.
سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SamaN DL
با درود
دوست عزیز اگز امکانش هست در جای دیگری هم آپلود کنید! هر چقدر تلاش کردم نتونستم دانلود کنم.
سپاس
سلام
خدمت شما :
https://www.mediafire.com/?650ebg97v6erb4m
Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
یک چیزی مشابه جملک هست؟
تقریباً میشه گفت آره اما یک سری ایده واسش دارم که قرار هست با نرم افزارهای مشابه فرق داشته باشه
مثلاً یکیش اینه که اگه به 30004314000012 اس.ام.اس بزنید همون لحظا sms شما به لیست اضاف میشه و بقیه میتونن ببینن ( این واس کسایی هست که گوشی ساده دارن یا به هر دلیلی امکان استفاده از نرم افزار رو ندارند )
کسایی هم که نرم افزار رو داشته باشن بدون نیاز به ارسال اس.ام.اس میتونند پیام هاشونو ارسال کنند
همچنین دارم سیستم گفتگو ( از نظر ظاهری شبیه به wechat ) رو واسش مینویسم که البته بصورت Public و Private روم هست