ران نشدن IBSng بعد از بازگردانی بکاپ
سلام ذوستان . چند روز پیش داشتم سعی میکردم ماژول نال شده IBSng برای Whmc رو راه بندازم که نمیدونم کدوم کد رو اشتباهی وارد کردم و صفحه ادمینم دیگه بالا نیومد . سفید میومد فط . از سرویس دهنده خواستم که از نو برام نصب کنه . با نصب دیفالتش هیچ مشکلی نیست و همه چی درست کار میکنه . اما بعد از بازگردانی بکاپ نمیتونم وارد ادمین شم . و با ارور Internal Error, Can't connect to IBS Core مواجه میشم . جالب اینجاس که تو این حالت کاربر ها مشکلی ندارن و میتونن استفاده کنن. فقط برای ورود خودم مشکل دارم . دوستان میتونن کمک کنن ؟
ران نشدن IBSng بعد از بازگردانی بکاپ
سرويس ibs رو ي بار ري استارت كنيد
Sent from my iPad using Tapatalk
پاسخ : ران نشدن IBSng بعد از بازگردانی بکاپ
مرسی از پاسخ شما . من هم بارها خود IBSng رو ریستارت کردم . هم postgresql و httpd رو . و حتی خود سیستم رو ریبوت کردم . متاسفانه جواب نمیده .
- - - Updated - - -
از دوستان کسی نیست که با دریافت هزینه این رو برام درست کنه ؟
موارد بالا را مشاهده و با دقت انجام دهید . در صورت حل نشدن مشکل از طریق پ.خ و پرداخت هزینه در ارتباط باشید.
پ خ دادم
- - - Updated - - -
دوستان این دوستمون سرشون شلوغه. کس دیگه ای نمیتونه کمک کنه؟
- - - Updated - - -
دوستان من تونستم مشکل رو حل کنم . همینجا مگم شاید به درد کسی خورد . من اومدم فایل بکاپم که فرمتش sql بود رو با نت پد باز کردم . و چک کردم . دیدم چند خط اخرش کلا لاگ توشه . اون قسمت ها رو پاک کردم و از نو بکاپ و ریستور کردم و سرویس راه افتاد . !
شما با چه دستوری بک آپ گرفتید که آخرش لاگ نوشته شده بود؟
اگر دستور بک آپ گیریتون درست باشه نباید از این چیزا توش دیده بشه