سلام
بنده میخوام یه جایی باشه که وقتی دومین رو ثبت کنم بلافاصله و در کمتر از 5 دقیقه دومین بنام من بخوره و دیگه برای ثبت آزاد نباشه
کسی هست که همچین سیستمی ارائه بده؟یا فقط api میخاد؟
ضمنا برای دومین ir لازم دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
بنده میخوام یه جایی باشه که وقتی دومین رو ثبت کنم بلافاصله و در کمتر از 5 دقیقه دومین بنام من بخوره و دیگه برای ثبت آزاد نباشه
کسی هست که همچین سیستمی ارائه بده؟یا فقط api میخاد؟
ضمنا برای دومین ir لازم دارم
باید back order کنید.
با آی دی :
hamid_soltani92 در ارتباط باشید.
ممکنه روش کار رو بفرمایید؟
این قانونیه که؟
درود
دوست عزیز اگر بخواهید انی تحویل دهید باید از شرکتی نمایندگی ثبت دامین بگیرید
سپس ماژول رو نصب کنید و api داده شده را وارد کنید
ازان پس دامنه ها به صورت انی ثبت میشود
از سایت هایی که نمایندگی هستند یا زیر نمایندگی دارند که به صورت آنی ثبت میشه استفاده کنید.
بعد از ارسال درخواست ثبت دامنه رزرو هست و کسی نمیتونه ثبت کنه تا نیک کاملا دامنه تایید کنه.
اگر منظورتون از قانونی روش ثبتی که دوستان گفتند بله مشکلی نیست البته اول باید خودتون با مشخصات فردی در سایت نیک ثبت نام و بعد از طریق نمایندگان اقدام کنید.
اگر دامین زیر نظر باشد زیر 700ms ثبت می شود :).
اگر دامینتان مهم هست و قرار هست ثبت شود باید back order کنید.
اگر ثبت تکی بخواين از sa1601.ir
و اگر بخواين تعداد ثبت کنيد از redreseller.com
اقدام کنيد.
خودتون باید در سایت نیک شناسه بسازید بعدا این شناسه بدید یکی از نماینده ها براتون ثبت بکنه از سایت نیک هم مستقیما میتونی بخرید که قیمتش 15-16 فکر میکنم بشه دامنه های آی آر باید تایید و ثبت بشن که کار در ساعات اداری انجام میشه و نماینده ها میتونن فوری ثبت میکنند .
در بیشتر ثبت کننده های دامنه زمانی که شما یک دامنه ثبت میکنید به صورت آنی انجام میشود. برای دامنه های آی آر پس از ثبت به صورت انی در پنل نیک شما دامنه ثبت میشود و پس از آن باید منتظر تأیید از سوی نیک بود.