فروش فول آلبوم تمامی خواننده ها با کم کم کم ترین قیمت ممکن + انتقال رایگان به سرور شما
سلام بنده فول آلبوم تمامی خواننده ها رو آماده کردم که حجمی حدود بیش از 200 گیگ را دارد حال می خوام این آرشیو رو بفروشم به پایین ترین قیمت ممکن و فقط فقط هم مزد کاری که کردم رو میگیرم خودتون دیگه میدونید که چقدر سخت می باشد و وقت گیر است بنده 50 تومن میدم ( مفت ) و خداییش اگه کار راحتی بود رایگان واگذار میکردم
هرکی خواست در خدمتم
پاسخ : فروش فول آلبوم تمامی خواننده ها با کم کم کم ترین قیمت ممکن + انتقال رایگان به سرور شما
فقط آلبوم هست یا تکی هم هست؟
پاسخ : فروش فول آلبوم تمامی خواننده ها با کم کم کم ترین قیمت ممکن + انتقال رایگان به سرور شما
سلام
فول آلبوم های خواننده های مجاز هست ؟
سلام به صورت آنلاین در سروری جیزی وجود داره الان ؟
یا میخواین پست کنید
لطفا لیست خواننده ها رو هم قرار بدین پاپ رپ جی هستن حالا ؟؟
درود
تمامی خواننده ها از محبوب های در گذشته گرفته ( مانند مهستی و هایده ) تا جدیدای امروزی
همه و همه تعداد خواننده ها خیلی زیاده
نمیتونم لیست کنم
در سرور مجازی موجود می باشد
خوانندگان رپ چی دارید ؟ (فول)
در صورت امکان لیست کنید خوانندگان سبک رپ رو ...
- - - Updated - - -
من فقط خواننده ها رپ رو لازم دارم و مابقی به کارم نمیاد ...
اگر باشه خیلی خیلی تعدادشون کمه
در صورت نیاز براتون زده میشه در سرور خودتون
لیست یا تعداد خوانندگان رو ارسال کنید
خوانندگان خارجی هم هستند ؟
لیست خواننده ها
Full Archive
---------------
خیر