با سلام خدمت کلیه همکاران گرامی .
طراحی جدید میزبان ما هم آماده شد ممنون میشوم نظرتان را بگویید .
میزبان ما – ارائه دهنده خدمات میزبانی وب
- - - Updated - - -
نظری نیست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت کلیه همکاران گرامی .
طراحی جدید میزبان ما هم آماده شد ممنون میشوم نظرتان را بگویید .
میزبان ما – ارائه دهنده خدمات میزبانی وب
- - - Updated - - -
نظری نیست؟
قالب خوبیه
فقط باید یه مقدار ریزه کاری انجام بدید
مثلا اونجا نوشته ثبت نام به صورت کامل پس زمینش قرمز نیست
درود
خوبه ولی فوتر رو بنده نمی پسندم
bg ساده و خوبیه
رنگ بندی ات خوبه
این دکمه هات ناقص است
ثبت نام هم کنترل پنل عکس دوم اندازه نیست
about هم خیلی بدرنگه قرمز در مشکی خوب در نیاوردی
وقت بخیر
طراحی سایت شما سبک جدید و جالبیه .
چندتا نکته هست درج میکنم که اگر روی این چندتا نکته بیشتر کار کنید سبک طراحیتون بهتر میشه.
منو زیر اسلایدر که شامل میزبانی وب ، سرور اختصاصی و ... میشه تصاویری که داخل هر یک از این بخش ها هست رو تعویض کنید و یک تصویری بگذارید که به این موضوع ربط داشته باشه و همچنین از یک رنگ بنید استفاده بشه مثلا گواهینامه ی امنیتی رنگش با سرور ها و میزبانی تفاوت داره.
از رنگ بندی شاد استفاده نکردید یک حالت بی روح داده به سایت که یک جور حالت خسته کننده داره.
روی فوتر هم بیشتر کار کنید . رنگ بندی فوتر رو تغییر بدید و فقط از رنگ قرمز استفاده نکنید از رنگ ها آرام بخش بیشتر استفاده کنید.الان اگر دقت کنید خدمات ما ، درباره شرکت ، پنل کاربران رنگ سفید را دارند و بدون آیکون هستند ولی مرکز آموزش با آیکون هست و همچنین رنگ خاکستری که خیلی زیبا نیست .
گروه هاستینگ میزبان ما .... اصلا کاربر نیمفهمه موضوع چی هست در مورد چیه اگر بالای این کارد مینوشتید درباره ما بهتر بود.
یکم ارتباط و انسجام فوتر رو بیبرید بالا بهتره.
موفق باشید
سلام
اگر بگید قالب جدید بهتر هست ...
تک های فوتر بردارید دوست عزیز:
Responsive WordPress Themes and WHMCS Templates for Web Hosting, Reseller Hosting and Domain Providers
فوتر اصلا جالب نیست، قسمت نظرات بهم ریختگی داره و آیکن ها هم به موضوع ربطی ندارند
در اسلایدر هم یارو پریز رو میزنه به دوشاخه که اصلا صحیح نیست:59:
خوبه که من نگفتم اختصاصی وگرنه چی میشد خوبه که اعلام کردید خودم دیده بودم گزاشتم بمونه .
- - - Updated - - -
معنی این کارش که دوشاخه رو میزنه به برق یعنی داره کامپیوتر رو اتصال میده به کلود چیز بدی داخلش دیده نمیشه تازه خوبه که :D
- - - Updated - - -
راستی بخش آموزش هم راه اندازی کردم ممنون میشم این رو هم ببینید ....
http://help.ourmizban.ir/
- - - Updated - - -
اوکی اصلاح میکنم این ها رو حتما ممنون که گفتید ....
- - - Updated - - -
اوکی ممنون از نظرات تان حتما انجام میشه ممنون...
سلام
مبارکه قالب جدید،
من به شخصه زیاد قالب جدیدتون رو نپسندیدم.بنظرم طرح دلنشینی نداره و یه بی نظمی نازیبایی توش هست.
اونقدری هم که به افکت های قالب و زیبا کردن قالب توجه شده،به کاربرپذیری قالب بنظرم توجه نشده.
یه تجدید نظری رو مد نظر قرار بدید بد نیست.
با احترام،مافی
خوب بود ولی یکم ریزه کاری داره که دوستان ذکر کردن
برطرف بشه حله:->