دوستان عزیز فروش متوقف شد
مدیران لطفا تایپک رو قفل کنند
موفق باشید
مکث هاستینگ
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان عزیز فروش متوقف شد
مدیران لطفا تایپک رو قفل کنند
موفق باشید
مکث هاستینگ
با درود و احترام
دوست عزیز منظور شما از کلمه نامحدود چیست دقیقا!!!؟!!!
این کلمه را به معنای واقعی میخواید ارائه کنید یا صرفا جهت جذب مشتری هست؟
اگر تضمینی جهت واقعی بودن هست ! من چندین سرویس یکساله حاضرم هر کدوم با قیمت یک میلیون ماهانه ازتون خریداری کنم ! اما باید حتما نامحدود باشه و یک هاستینگ جدید روی همین سرویس شما راه اندازی میکنم !!!
همونطوری که توی سرویسها بیان شده هم تمام امکانات نظیر ادون دامین و.... نامحدوده و هم فضا و پهنای باند !!!
اگر واقعا همچنین چیزی درست هست و صرفا جهت جذب مشتری و توهین نیست من میتونم چندین سایت رو روش راه اندازی کنم طبیعتا ، همنجوری که ذکر شده. درسته؟
اگر نمایندگی نامحدود هم ارائه میکنن بنده میتونم علاوه بر خرید این پلن که ایشون ذکر کردن چندین نمایندگی با همین شرایط رو ازشون بگیرم
منتها ابتدا باید در مورد صحت و جعلی تبودن مشخصات روشن سازی کنند...
با سلام
همونطور که خودتون میدانید چیزی به عنوان هارد نامحدود در حال حاضر عملا وجود نداره
ولی با توجه به اینکه منابع پکیج مصرفی بر روی نامحدود تنظیم شده اصطلاحا نامحدود میگند
دوست عزیز نامحدود مطلق وجود ندارد !
یعنی یک سرور به صورت کامل در دسترس شما قرار بگیرد ؟؟ خیر فکر نکنم
منظور از نامحدود بودن یعنی چیزی فراتر از حداکثر نیاز شما
خب مهندس چرا دیگه میگید نامحدود در حالی که وجود نداره؟
آیا منظور دیگه ای دارید؟
چرا میزان دقیق رو به کاربر اعلام نمیکنید که بر اساس واقعیات تصمیم بگیریم؟
- - - Updated - - -
خب بنظر شما بهتر نیست میزان دقیق یا حداقل حدود میزان مصرف رو که باید داشته باشه اعلام بشه؟
چرا که هر چیزی حداقل در فضای مجازی مرز مشخصی را داراست و این کار صرفا استفاده از ناآگاهی کاربر است بنظر من
اما با این حال اگر کسی هست به معنای درست و بدور از جعل این سرویس رو ارائه بده من همونطوری که گفتم حاضرم ماهانه یک میلیون بابت هزینه سرویس بهشون بدم
سلام
سوالات من رو جواب بدید
1- وقتی میگید نامحدود یعنی من هرچقدر دلم بخواد میتونم استفاده کنم ؟
2- سرعت پورت و سرویس شما چقدره؟
3- چه تضمینی هست که شما سرویس من رو قطع نکنید وقتی دیدید مصرفم زیاده؟ یا جمع نکنید و برید چون نه آدرس تو سایتتون هست نه تلفن
4- چرا سرویس رو سالیانه نمیدید؟ اعتماد ندارید به خودتون که میتونید بدید؟ سه ماه بیارم رو سرور شما بعد بگید نمیتونید تکلیف من چیه؟ بیاید بگید یه عدد فضایی پرداخت کنم؟
5- add on دومین چند تا میدین؟ یعنی من میتونم بجای نمایندگی سرویس شما رو بخرم و سایتهایی رو که خودم طراحی میکنم بزارم رو همین؟
6- کل این سرویس نامحدود رو روی هارد ssd میدین؟ فکر میکنید میشه؟ بعدشم شما فقط با همین یه سروی که دارین میخواین این سرویسو بدین؟
7- لطفا هر قانون نوشته و نا نوشته ای دارین و هر شرطی دارین که بعد 3 ماه میخوان سرما بیارین همینجا بنویسین که شفاف بشه
روی صحبتم با مدیران هست اینجا خواهش میکنم اگه جواب درست ندادن تکلیف مارو روشن کنید
بهتر نیست به این تاپیکهای اینجوری که اصلا پایه و اساس نداره یه رسیدگی بکنید که ادمایی که میان اینجا خرید میکنن و از طرف سایت شما آشنا میشند سرشون کلاه نره؟ فکر نمیکنید خیلی واضحه که یه جای کار میلنگه؟
مرسی
سلام
دوستان توجه کنید هاست میزبانی هست برای دانلود / آپلود نیست ( البته به جز عکس )
شما الان هر چقدر هم که بتونید روی این هاست همراه با سیستم مدیریت محتوا و عکس های آپلودی پست هاتون میتونید نهایتا 10گیگ رو پر کنید.
میزان استفاده هر کاربر از منابع منصفانه هست
در صورت استفاده هاست به عنوان هاست دانلود سرویس مسدود خواهد شد.
شما میتونید به اندازه 10% از مقدار cpu , و 15% از مقدار رم سرور رو استفاده کنید در صورتی که مقدار استفاده بیشتر بشه سرور به طور خودکار سرویس رو ساسپند میکنه.
در صورتی که نیاز شما بیشتر از این مقدار هست بهتره برای خودتون یه سرور اختصاصی یا مجازی تهیه کنید.
موفق باشید
تشکر از اینکه تا حد بسیار مناسبی جهت شفاف سازی اقدام کردین .... . اما همکار گرامی خودتون هم خوب میدونید وقتی چیزی به اسم نامحدود وجود نداره بهتر نیست از کلمه واقعترش استفاده بشه تا اینکه یک کلمه صرفا جهت جذب مشتری باشه؟اگر خوب و درست و حسابی بررسی کنید میبینید این فقط شعاری صرفا جهت جذب مشتری هست و به نحوی جعل است و فقط به مشتری و هاستینگها ضرر میزنید
خب بنظر شما بهتر نیست میزان دقیق یا حداقل حدود میزان مصرف رو که باید داشته باشه اعلام بشه؟
چرا که هر چیزی حداقل در فضای مجازی مرز مشخصی را داراست و این کار صرفا استفاده از ناآگاهی کاربر است بنظر من
اما با این حال اگر کسی هست به معنای درست و بدور از جعل این سرویس رو ارائه بده من همونطوری که گفتم حاضرم ماهانه یک میلیون بابت هزینه سرویس بهشون بدم
----------------------
با توجه به این نوشتتون من میتونم زیر نظر پلیس فتا یک سرویس از شما خریداری کنم و کلی از منابعی که گفتید به همون شرایط استفاده کنیم و بشدت فضا رو پر کنیم و باز هم تاکید میکنم جوری که همین شرایط که الان گفتید نقض نشه ... مثل ساخت بیش از حد دیتابیس و یا اصلا فضا اما در چهار چوب همین چیزهایی که الان گفتین و شما هم حقی ندارید مسدودش کنید
در ضمن بهتره از کلمات واقعی تر استفاده کنید مثلا کلمه ی نامحدود رو حذف کنید
اگر امکانش رو دارید لطفا این موارد رو بصورت کامل شفاف سازی کنید که هم ما و هم بقیه حساب کار دستشون بیاد
با تشکر مجدد