سلام میخواستم بدونم بدون دانلود کردن فایل ها از سرور مجازی چطور میتونم فایل های با حجم بالا (ششصد ، هفتصد مگ) رو سریع به کامپیوتر
خودم انتقال بدم لطفا کمکم کنید ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام میخواستم بدونم بدون دانلود کردن فایل ها از سرور مجازی چطور میتونم فایل های با حجم بالا (ششصد ، هفتصد مگ) رو سریع به کامپیوتر
خودم انتقال بدم لطفا کمکم کنید ؟
تنها راهش استفاده از روشهای معمول هست
1-راه اندازی اف تی پی سرور روی سرور و دانلود ازش
2-راه اندازی وب سرور و دانلود ازش همین
که به سرعت اینترنت شما بستگی داره و از ترافیک شماهم کم میشه
درود
طاعات و عباداتتون قبول
vpsــتون ویندوزــه ؟
دوست عزیز هیچ فرقی نمیکنه یعنی شما چه اون فایل مورد نظر رو دانلود کنید با سیستم خودتون چه بخواید از وی پی اس به سیستم خودتون انتقال بدین همون ترافیک و همون وقت لازم هستش
بستر ارتباط شما با سرور اينترنته و هر چي كه قراره بين كامپيوتر شما و سرور منتقل بشه بايد تو بستر اينترنت و با هم ن سرعت منتقل بشه
Sent from my iPad using Tapatalk
پر سرعتترینش نصب iis و دانلود از سرور هست و با داشتن دانلود منیجر می توانید با بهترین حالت سرعت دانلود کنید
در بقیه روش ها سرعت کمتر هست
پيشنهاد من براي ويندوز، برنامهي Easy File Sharing هست. بسيار سبک و ساده و البته قدرتمند هست و نيازي به فعال بودن وب سرورهاي فوق سنگين! مثل iis هم نداره
بدون دانلود و سریع راه حلش اینه که سرور رو بیارید خونه تون با سیستم خودتون هارد به هارد کنید !
اگر ویندوز باشه به راحتی و بدون نصب هیچ نرم افزاری از طریق همون remote desktop میتونید منتقل کنید