1 فایل پیوست
از تابستان بدون کارمزد زرين پال لذت ميبريد ؟
همونطور که مستخضر هستيد طرح تابستان بدون کارمزد زرين پال از 1 تير شروع شده. عزيزان خوشحال ميشيم اولا پاسخ بدن ازين طرح استفاده ميکنن يا خير
و اگر:
استفاده ميکنن نظرات خودشون رو بگن ؟
و اگر:
استفاده نميکنن هم دليل اين موضوع رو بيان کنن ؟
بديهی است زرين پال با توجه به پاسخ ها و شرايط موجود ميتونه شرايط فصل های آتی سال رو هم مشخص کنه ;)
برای درخواست زرين کارت هم ميتونيد اينجا کليک کنيد.
پاسخ : از تابستان بدون کارمزد زرين پال لذت ميبريد ؟
درود
ما هنوز استفاده نکردیم
اما امیدوارم به زودی با زرین پال بتونیم همکاری هایی رو داشته باشیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hell.machine
درود
ما هنوز استفاده نکردیم
اما امیدوارم به زودی با زرین پال بتونیم همکاری هایی رو داشته باشیم
زرين کارت خودتون رو درخواست داديد يا هنوز اقدام نکرديد ؟
- - - Updated - - -
2 عزيز ديگه ای که خير رو هم انتخاب کردند خوشحال ميشيم نظرات و دلايل خودشون رو در اين تاپيک بيان کنن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
زرين کارت خودتون رو درخواست داديد يا هنوز اقدام نکرديد ؟
- - - Updated - - -
2 عزيز ديگه ای که خير رو هم انتخاب کردند خوشحال ميشيم نظرات و دلايل خودشون رو در اين تاپيک بيان کنن.
هنوز اقدام نکردیم
من استفاده کردم, زرین کارت هم دارم, واقعا عالی هست!
من اون موقعی زرین پال انتخاب کردم که 4 روز تسویه حسابش طول می کشید!چون از سرویسش راضی بودم و همچنین مطمئن! حالا که زرین کارت هم اومده که دیگه هیچی! به نظرم خیلی عالی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yastheme
من استفاده کردم, زرین کارت هم دارم, واقعا عالی هست!
من اون موقعی زرین پال انتخاب کردم که 4 روز تسویه حسابش طول می کشید!چون از سرویسش راضی بودم و همچنین مطمئن! حالا که زرین کارت هم اومده که دیگه هیچی! به نظرم خیلی عالی
حالا يک سوال نسبتا شخصی :)
زرين کارت تونسته به کيف پول شما راه پيدا کنه يا خير ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
آره, البته هنوز رمز دومشو فعال نکردم ولی پیش اومده تو فروشگاه یا جایی از زرین کارت استفاده کردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
شما میتونید یک راه حل واسه ما بیچاره هایی پیدا کنید که بانک اینده تو شهرشون نیست..از وقتی کارت زرین گرفتم نتونستم یک رمز اینترنتی براش بزارم.نمیتونم عملا ازش استفاده خرید اینترنتی یا چیزی کنم.. حتما باید برم عابر بانک.. حد اقل بانکش صحبت کنید برای زرین کارت به دارندگانش یک پنل بده برای تایین رمز اینترنی یا تغییر رمز.. یا از خود زرین پال بشه تو پنلش عوض کرد!
سلام
ایده خوبی بود موفق باشید / من تعریف زربن پال رو شنیدم ولی استفاده نکردمه
راستی میشه در مورد زرین کارت یه توضیح بدین ؟ جالبه
تشکر / پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
شما میتونید یک راه حل واسه ما بیچاره هایی پیدا کنید که بانک اینده تو شهرشون نیست..از وقتی کارت زرین گرفتم نتونستم یک رمز اینترنتی براش بزارم.نمیتونم عملا ازش استفاده خرید اینترنتی یا چیزی کنم.. حتما باید برم عابر بانک.. حد اقل بانکش صحبت کنید برای زرین کارت به دارندگانش یک پنل بده برای تایین رمز اینترنی یا تغییر رمز.. یا از خود زرین پال بشه تو پنلش عوض کرد!
متاسفانه تو قوانين بانکی اين موضوع وجود داره که برای ست کردن رمز دوم حتما بايد جسم کارت در دسترس باشه.
اگر پيش از ارسال کارت اطلاع داده بوديد رمز دوم رو براتون ست ميکرديم و ارسال ميکرديم.
الان ميتونيد با هماهنگی که انجام ميديد کارت رو به تهران پست کنيد براتون ست کنيم و مجدد برگشت بزنيم.
البته بدون رمز دوم هم ميتونيد از pos ها خريد کنيد و از خود پرداز ها هم وجه دريافت کنيد.
ولی ما ميتونيم هر کمکی که از دستمون بربياد رو عملی کنيم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sor
سلام
ایده خوبی بود موفق باشید / من تعریف زربن پال رو شنیدم ولی استفاده نکردمه
راستی میشه در مورد زرین کارت یه توضیح بدین ؟ جالبه
تشکر / پیروز باشید
سلام
چرا از زرين پال استفاده نميکنيد ؟
خودتون درگاه بانکی داريد ؟ ميدونيد زرين پال يک مارکت بزرگ هست که حتی خيلی از پذيرنده هایی که خودشون درگاه بانکی دارن در کنار درگاه هاشون از زرين پال استفاده ميکنن ؟
زرين کارت يک کارت بانکی متصل به شبکه شتاب هست که موجودی اون رو ميتونيد داخل خود پرداز ها دريافت کنيد و يا از POS ها و درگاه های بانکی خريد کنيد.
در خدمتتون هستيم.