سلام
من دو تا سایت دارم که روی هم در روز 1000 تا بازدید دارن و سیستمشون وردپرسه یه هاست مناسب با پرداخت ماهیانه میخوام که هی ساسپند هم نکن
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من دو تا سایت دارم که روی هم در روز 1000 تا بازدید دارن و سیستمشون وردپرسه یه هاست مناسب با پرداخت ماهیانه میخوام که هی ساسپند هم نکن
ممنون
سلام درخدمت شما هستیم
پشتیبانی - شرکت میزبان اطلاعات اسپادانا
- شرکت میهن داده گستر جوان با شماره ثبت 4587 "مسئولیت محدود"
- دارای نماد اعتماد الکترونیکی دائم
- تضمین 7 روز بازگشت وجه (شامل سرویس های هاستینگ و نمایندگی)
- استفاده از آنتی شلر و آنتی دیداس سخت افزاری
- استفاده از Raid 1 نرم افزاری بر روی تمامی سرورها جهت امنیت اطلاعات و همچنین بک آپ گیری به صورت روزانه؛هفتگی و ماهانه بر روی دو سرور مجزا
- استفاده از هارد های SAS در پلان های حرفه ایی و SSD در پلان های پربازدید
- پهنای باند به صورت نامحدود واقعی در تمام پلان ها
- ادان دامین در تمامی پلان ها به صورت نامحدود است (تعداد میزبانی سایت بر روی یک هاست)
- کنترل پنل دایرکت ادمین با ظاهر کپری (دمو)
پلان های حرفه ایی شروع فضا از 200 مگابایت و شروع قیمت از 20,000 تومان به صورت سالانه (مشاهده پلان ها: OxinServer - میزبانی حرفه ایی،ثبت دامنه،نمایندگی،سرور مجازی و اختصاصی)
پلان های پربازدید شروع فضا از 500 مگابایت و شروع قیمت از 5,000 تومان به صورت ماهانه (مشاهده پلان ها: OxinServer - میزبانی حرفه ایی،ثبت دامنه،نمایندگی،سرور مجازی و اختصاصی)
پرسش یا هرگونه مشکلی بود از طریق شماره تماس؛لایوزیلا(گفتوگوی زنده) و تیکت در خدمت شما هستیم.
سلام جناب هاست لینوکس دایرکت ادمین مناسب نیاز شما دیتاسنتر آمریکا بک آپ روزانه در سروری جداگانه و 7روز گارانتی بازگشت وجه میزان فضای مورد نیاز رو بفرمایید تا پیشنهاد بدم خدمتتون
با سلام هاست مخصوص وردپرس
سی پنل / بهترین سرعت و کیفیت / 3 روز تست رایگان
اطلاعات بیشتر و پلن ها در لینک زیر
در خدمتیم.
بهار هاست - سبد خرید
سلام
سرویسهای میزبانی ویژه ما پاسخگوی نیازهای شما هست.
همچنین سابقه میزبانی سایتهای بسیار پربازدید رو داریم.
میزبانی ویژه لینوکس - میزبانی زاگریو
شروع سرویسهای از 100 مگابایت به مبلغ 4200 تومان به بالا
با سپاس
درود
در خدمتیم دسوت گزامی؛
نیک دیتا - میزبانی حرفه ای وب | هاست لینوکس، دانلود، پربازدید و ثبت دامنه
موفق باشید ../.
سلام در خدمتم
سبد خرید - آپ آی تی
ماه اول رایگان میباشد برای اثباط کیفیت و پایداری
پبروز باشید