پاسخ : عدم نمایش تنظیمات منوها
با سلام
باز نشدن درست قالب ادمین ارتباطی با قالب سمت کاربر ندارد فایل های وردپرس مجدد آپلود کنید ممکن است برای مثال فایل jquery مدیریت به درستی لود نمی شود.
آدرس مستقیم مدیریت منوها هم به صورت زیر است:
wp-admin/nav-menus.php
ممنون از پاسختون ولی نتیجه نداد، اول فقط فایل nav-menus.php رو دوباره آپلود و جایگزین کردم دیدم فرقی نکرد، کلاً فولدر wp-admin رو آپلود و جایگزین کردم باز فرقی نکرد، کل وردپرس رو هم (البته به جز فولدر Plugins و Themes و فایل wp-config) آپلود و جایگزین کردم باز هم فرقی نکرد. بنظرتون مشکل از کجاست؟ راه حل بعدی چیه؟
سلام
بله باز نشدن درست قالب ادمین ارتباطی با قالب سمت کاربر ندارد.
شما با یک مرورگر دیگر نیز بررسی کنید.
نسخه وردپرس شما الان کدام است؟
اگه کل فایل ها رو جایگزین کردید و درست نشده ممکنه از یکی پلاگین ها یا از افزودن برخی کد ها به فایل کانفیگ یا فانگشن باشد.
با یه مرورگر دیگه تست کنید
مشکل از مرورگر نیست، با کروم، فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر تست کردم فرقی نکرد.
الان وردپرس 3.3.2 روش نصبه. سایتی که قالب Crea رو ازش خریدم گفت این قالب بر اساس 3.3.2 ترجمه شده و با نسخه های بعدیش سازگار نیست، ولی واسه تست وردپرسش رو آپدیت کردم منوها درست شد اما خود سایت درست کار نمیکرد. مثلا یه فرم "تماس با ما" تو یکی از برگه ها گذاشته بودم، رو "تماس با ما" که کلیک میکردم اون برگه باز نمیشد صفحه اصلی رو باز میکرد. احتمالا بخاطر همون ناسازگاریش با نسخه های دیگه وردپرس بوده. وقتی باز 3.3.2 نصب کردم دوباره همون مشکل رو داشتم.
قالب Crea سمت ادمین هم داره؟ چون من استفاده نکردم.
اگه اینطور باشه بهتره برای آخرین نسخه سازگارش کنند.
منظورتون رو متوجه نمیشم. یعنی یه کاربر با سمت ادمین؟ خوب معلومه cms بدون ادمین که نمیشه. شما بلدین قالب رو سازگار کنین با نسخه های جدید؟ یا اینکه بلدین قالب اصلیشو دوباره ترجمه کنین؟
این مورد هم انجام بدید
موقتا اسم پوشه wp-content/plugins/ تغییر نام بدید و ببینید ادمین درست باز میشه یا خیر اگر درست شد یعنی یکی از پلاگینا مشکل دارد و باید بررسی کنید از کدام می باشد.
اسم فولدر plugins رو هم عوض کردم فایده ای نداشت. اسم پوشه Theme و Language رو هم عوض کردم بازم افاقه نکرد.