سلام من دایرکت ادمین هاستم رو (دسترسی یوزر دارم) میخام به دایرکت ادمین سرورم که دسترسی ادمین دارم منتقل کنم.
فایلهایی هم که تو دایرکت ادمین هاستم هست فقط وردپرسه با یه دیتابیس وردپرس در جمع 50 مگه.
اگه اساتید بهم یه کمکی کنند ممنون میشم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من دایرکت ادمین هاستم رو (دسترسی یوزر دارم) میخام به دایرکت ادمین سرورم که دسترسی ادمین دارم منتقل کنم.
فایلهایی هم که تو دایرکت ادمین هاستم هست فقط وردپرسه با یه دیتابیس وردپرس در جمع 50 مگه.
اگه اساتید بهم یه کمکی کنند ممنون میشم.
یک فول بک آپ بگین براتون ایجاد کنن و داخل public_html قرارز بدن از طریق دایرکت ادمین دیگه که بهش دسترسی ادمین دارید قسمت backup/transfer و از قسمت ریستور از طریق ftp اطلاعات ftp هاستتونو بدینکه همون آدرس دامنه + یوزر پس هاست هست بک آپ رو دریافت میکنه و میتونید ریستور کنید
درصورت درخواست به رایگان براتون منتقل میشه موفق باشین کافیه اطلاعات رو ارسال کنین
سلام
اطلاعات را برای بنده ارسال کنید برای شما انتقال خواهم داد
با ftp بک آپ رو از هاست به سرور منتقل کنید و ریستور کنید.
در صورت تمایل دسترسی بدین انجام میدم براتون.
بصورت دستی هم میتونید انتقال بدید
ابتدا دایرکتوری رو انتقال بدید
و سپس دیتابیس هم جدا میتونید بکاپ بگیرید و در سرور جدید ریستور کنید
موفق باشید
از هاست خود بک آپ بگیرید و در دایرتکت ادمین جدی یک یوزر ایجاد کنید و در یوزر ایجاد شده بک آپ که از دایرکت ادمین قبلی گرفتید را ریستور کنید.
سلام؛ اطلاعات سرور یا ادمین دایرکت ادمین خودتون در به همین راحتی در اختیار کسی نذارین اینجا!! می دونین که هزار مدل سوء استفاده می شه بکنن از این اطلاعات دیگه؟؟!! :دی